Samsung Galaxy Tab A9 si Galaxy Tab A9+ acum disponibile si in Romania: Divertisment si Productivitate, accesibile tuturor romanilor
3/35646
calendar_month 04 Dec 2023, 15:20


Noua serie Galaxy Tab A9 de la Samsung Electronics este acum disponibila si in Romania. Noile Galaxy Tab A9 si Galaxy Tab A9+ le vor oferi romanilor toate beneficiile extraordinare de utilizare a unei tablete Samsung Galaxy la un pret cat mai accesibil.

Disponibila in doua dimensiuni, seria combina performantele video si audio imersive cu o conectivitate ultra-rapida, sustinand nevoile zilnice de divertisment si productivitate intr-un pachet portabil. Galaxy Tab A9 si Galaxy Tab A9+ exemplifica ecosistemul conectat Galaxy, oferind o experienta continua pe mai multe dispozitive, precum si modalitati inovatoare pentru utilizatori sa navigheze in siguranta in lumea digitala.
 
“Consideram ca fiecare consumator merita sansa de a experimenta cele mai recente inovatii in tehnologia tabletelor,” a declarat TM Roh, Presedintele si Seful Diviziei Mobile eXperience Business din cadrul Samsung Electronics. “Cu lansarea celei mai recente serii Galaxy Tab A, este mai usor ca oricand pentru toti utilizatorii sa se bucure de un divertisment excelent si de multitasking productiv in intregul ecosistem Galaxy.”

 Concepute pentru Satisfactie Maxima in Vizionare

Galaxy Tab A9 si A9+ ofera cele mai mari ecrane dintre toate tabletele din seria Galaxy A pana in prezent, avand ecrane de 8,7 si 11 inchSuperscript number1, respectiv, care ii imbie pe utilizatori in filmele, serialele sau jocurile lor preferate. Utilizatorii Galaxy Tab A9+ se pot pierde in experiente cinematografice, datorita frecventei de reimprospatare de 90Hz – pentru jocuri fara intarzieri sau derulari fluide – si se pot bucura de sunet imersiv cu patru difuzoare Dolby Atmos. 

Cu conectivitatea ultra-rapida 5GSuperscript number 2, nu trebuie sa va faceti griji pentru streaming-ul intrerupt atunci cand sunteti in miscare. Galaxy Tab A9 are doua difuzoare si conectivitate LTE. Ambele tablete au design elegant, cu carcase unibody si spate texturat moale, ceea ce le face usor de manevrat.

Performanta Extraordinara

Galaxy Tab A9 si A9+ ofera o performanta exceptionala si viteza care ii ajuta pe utilizatori sa realizeze mult mai multe lucruri. Cu cea mai mare memorie si stocare disponibila pe o tableta din seria Galaxy Tab A, exista acum suficient spatiu pentru a stoca si salva documente, surse de inspiratie si multe altele.

Conceput pentru a imbunatati productivitatea si capacitatea de invatare, Galaxy Tab A9+ aduce multitasking la nivel de PC pe tableta, cu Samsung DeX si fereastra multi-activaSuperscript number3 pentru a maximiza capacitatea de a face mai multe lucruri simultan. Utilizatorii seriei Galaxy Tab A pot inregistra acum ecranul cu Screen Recorder, astfel incat este usor sa se intoarca ulterior la informatii sau surse de inspiratie.

Your Galaxy, Your Way

Seria Galaxy Tab A permite o conectivitate fara cusur intre dispozitivele Samsung Galaxy, astfel incat utilizatorii sa poata muta continutul cu usurinta intre telefonul mobil, tableta si monitoarele TV. Quick ShareSuperscript number 4 simplifica partajarea fisierelor fara a necesita asocierea dispozitivelor, astfel incat utilizatorii sa poata trimite continutul lor preferat intre dispozitive. 

Noua serie Galaxy Tab A se asigura ca datele sunt in siguranta si protejate prin Samsung Knox, platforma de securitate premiata a Samsung, cu multiple niveluri de protectie. Tabloul de bord pentru securitate si confidentialitate ii ajuta pe utilizatori sa vada si sa controleze mai usor ce se intampla cu datele lor.Cu Private Share, continutul este criptat inainte de a fi partajat. Expeditorul poate seta permisiuni de acces, termene de expirare si altele pentru a avea liniste suplimentara atunci cand trimite informatii sensibile. Si cu Secure Wi-Fi, utilizatorii pot lua Galaxy Tab A9 sau A9+ in miscare fara sa-si faca griji in legatura cu retelele de internet partajate riscante. Traficul de internet este criptat, iar aplicatiile de urmarire sunt blocate astfel incat navigarea sa fie privata si securizata. 

Tabletele au devenit o sursa esentiala de divertisment si invatare pentru copii, iar Samsung Kids ii ajuta pe acestia sa navigheze in siguranta in lumea digitala. Printr-un proces simplu de configurare, parintii si cei care au grija de copii pot monitoriza si controla activitatile digitale ale acestora, pot accesa setarile, pot crea profile pentru copii, pot seta timpul de joaca si pot monitoriza continutul pe care il consuma copiii. In plus, “Edutainment-ul” de la Samsung Galaxy ofera continut distractiv si captivant direct pe dispozitiv.

Disponibilitate

Seria Galaxy Tab A9 este disponibilă în România din 1 decembrie, în trei culori5 : Graphite, Silver și Navy.

Vezi caracteristicile AICI.