hit.ro  »  Gadgeturi  »  Tablete - E-books  »  Samsung face teasing pentru lansarile din cadrul Galaxy Premiere din 12 iunie

Samsung face teasing pentru lansarile din cadrul Galaxy Premiere din 12 iunie

calendar_month 09 Iun 2014, 10:00
Peste doar cateva zile, Samsung va prezenta, cel mai probabil, doua noi tablete cu specificatii de top.
Evenimentul va avea loc joi, 12 iunie, in Madison Square Garden din New York si face parte din seria de event-uri Samsung Galaxy Premiere.

Tabletele din seria Tab S vor veni in doua versiuni de ecran, de 8,4 si 10.1 inch si vor oferi display-uri AMOLED cu rezolutie de 2560 x 1600 pixeli, potrivit celor mai recente informatii. Ambele gadgeturi vor avea chipset-uri Exynos 5420 si grafica asigurata de GPU Mali T628, 3GB RAM si 32GB spatiu intern de stocare.

Totusi, dupa cum scrie si GsmArena, nu este exclus ca in 12 iunie sa vedem si lansarea versiunii premium a smartphone-ului Samsung Galaxy S5, care s-ar putea numi Galaxy F si despre care se spune ca ar avea un finisaj metalic si un display cu o rezolutie de 2560 x 1440 pixeli. In acelasi timp, insa, in teaserul care promoveaza evenimentul din 12 iunie, ne este prezentata doar o tableta, alaturi de sloganul "Tab into Color".
Samsung va transmite Live evenimentul din New York. 

Sondaj

Ce placa video aveti?