hit.ro  »  Gadgeturi  »  Tablete - E-books  »  Samsung ar putea lansa generatia a patra de Galaxy Tab

Samsung ar putea lansa generatia a patra de Galaxy Tab

calendar_month 27 Mar 2014, 09:45
Multi s-au asteptat ca MWC 2014 sa aduca lansarea celei de-a patra serii de tablete Samsung Galaxy Tab. Insa nu a fost asa, desi zvonuri existau si era aproape sigur ca Samsung lucreaza la ele.
Daca este sa dam crezare unui comunicat de presa ajuns pe mainile celor de la @evleaks, a patra generatie de Galaxy Tab va sosi in trei variante, de 7, 8 si 10 inch. In ceea ce priveste Samsung Galaxy Tab 4 7.0, aceasta va arata, in esenta, ca o versiune mai mare de Samsung Galaxy S5.

Din nefericire nu exista prea multe informatii despre hardware-ul prezent pe Galaxy Tab 4 7.0. Cu toate acestea, cum stim din informatiile anterioare ca tabletele de 8 si 10 inch vor fi diferentiate doar de dimensiunea display-ului, este de asteptat ca acelasi lucru sa se intample si cu varianta de 7 inch si sa nu existe diferente hardware intre cele trei la acest capitol.
Nu exista informatii referitoare la data de lansare a acestora, dar lasand din nou zvonurile sa vorbeasca, am putea avea parte de acest lucru pe 24 aprilie.
Sursa: Ubergizmo 

Sondaj

Care credeti ca e cel mai bun sistem de operare pentru telefoane?