hit.ro  »  Gadgeturi  »  Tablete - E-books  »  Samsung anunta Galaxy Tab S6 Lite

Samsung anunta Galaxy Tab S6 Lite

calendar_month 27 Mar 2024, 12:40


Stil si functionalitate intr-un pachet complet

Tableta include celebrul S Pen, un design elegant si o baterie de lunga durata perfecta pentru a duce la bun final toate task-urile

Samsung Electronics lanseaza Galaxy Tab S6 Lite (2024), o tableta versatila conceputa pentru a satisface atat nevoile profesionale ale consumatorilor, cat si pe cele de divertisment. Echipata cu celebrul S Pen de inalta precizie, Galaxy Tab S6 Lite (2024) stimuleaza creativitatea, ideile si productivitatea pentru studenti, tineri profesionisti si familii.

„La Samsung, intelegem ca viata se desfasoara intr-un ritm alert, munca este tot mai dinamica, iar consumatorii au nevoie de un dispozitiv care sa li se potriveasca stilului lor de viata agitat de zi cu zi. Galaxy Tab S6 Lite (2024) si S Pen-ul sau sunt partenerii ideali pentru a imbina productivitatea cu divertismentul si creativitatea, permitand utilizatorilor sa faca mai mult din activitatile pe care le iubesc, oriunde s-ar afla”, afirma Junho Park, VP si Sef al Echipei de Planificare a Produselor din cadrul Galaxy Ecosystem, MX Business, din cadrul Samsung Electronics.

O noua etapa in ceea ce inseamna luarea de notite

Galaxy Tab S6 Lite face mai usor si mai placut ca niciodata sa notezi ideile cu precizie. Vine impreuna cu un S Pen ergonomic, proiectat pentru a asigura confortul, chiar si in timpul utilizarii prelungite. Utilizatorii se pot bucura de realizarea de schite in Samsung Notes sau de notarea rapida a gandurilor, fara a fi necesar sa deblocheze tableta. Si, fara nevoia unui incarcator separat, S Pen-ul este mereu gata sa inregistreze orice sclipire de creativitate.

Pentru a maximiza productivitatea, Galaxy Tab S6 Lite este complet compatibil cu dispozitivele Galaxy, inclusiv cu Galaxy Buds FE, oferind o conectivitate fara probleme intre multiple dispozitive. Utilizatorii isi pot extinde creativitatea si pot realiza mai multe, in propriile lor conditii, in cadrul ecosistemului Galaxy.

Elegant, Portabil si Performant

Galaxy Tab S6 Lite (2024) impresioneaza cu un design rafinat, avand un aspect metalic premium disponibil in trei culori: Oxford Gray, Chiffon Pink si Mint. Tableta este compacta si usoara pentru o portabilitate sporita, avand o greutate de doar 465g in versiunea Wi-Fi sau 467g in varianta LTE. In plus, ecranul de 10,4 inci al Galaxy Tab S6 Lite si marginile subtiri si simetrice de 9 mm ofera o experienta captivanta de vizualizare.

Pe langa caracteristicile excelente de productivitate si divertisment, Galaxy Tab S6 Lite (2024) este echipata cu o baterie puternica care permite redarea video continua timp de 14 ore. Astfel, Samsung le ofera utilizatorilor un dispozitiv de incredere pentru o experienta indelungata de vizionare captivanta si libertate creativa. Datorita capacitatii tabletei de a gestiona cu usurinta mai multe aplicatii, utilizatorii se vor putea bucura si de un multitasking mai eficient.

Disponibilitate

Galaxy Tab S6 Lite (2024) va fi disponibila incepand cu 28 martie.1

Specificatiile produsului

Galaxy Tab S6 Lite (2024)
Afisaj    10,4 inchi, 2000 x 1200 (WUXGA+), TFT
* Masurat in diagonala ca un dreptunghi complet fara a tine cont de colturile rotunjite. Suprafata reala vizibila este mai mica din cauza colturilor rotunjite si a orificiului camerei.
TU    Android 14.0
Dimensiuni    154,3 x 244,5 x 7,0 mm
Greutate    465g (Wi-Fi) | 467 g (LTE)
Aparat foto    Spate    8MP
Fata    5MP
Memorie si stocare*    4GB+64GB
4 GB+128 GBMicroSD de pana la 1TB**

* Disponibilitatea stocarii poate diferi in functie de piata, model, culoare sau operator. Disponibilitatea reala a spatiului de stocare poate varia in functie de software-ul preinstalat si de piata, model, dimensiunea fisierului si format.
** Cardul MicroSD se vinde separat.

AP    Quad core 2.4GHz + Quad core 2.0GHz
Baterie*    7.040 mAh (tipic)
* Valoare tipica testata in conditii de laborator terte. Valoarea tipica este valoarea medie estimata luand in considerare abaterea capacitatii bateriei dintre esantioanele de baterii testate conform standardului IEC 61960. Capacitatea nominala (minima) este de 6.840 mAh.
Conectivitate    LTE*, Wi-Fi, Bluetooth® v 5.3
* Disponibilitatea modelului LTE variaza in functie de piata sau operator.
Culoare    Gri Oxford, Roz sifon sau Menta
Sunet    Sunet cu difuzoare duale de la AKG, Dolby Atmos®

Note:

1Disponibilitatea si calendarul vor varia in functie de regiune.

 

Sondaj

Folositi internetul pentru: