hit.ro  »  Gadgeturi  »  Tablete - E-books  »  Samsung aduce la IFA 2014 Galaxy Tab Active. Tableta cu o constructie robusta si target pe business

Samsung aduce la IFA 2014 Galaxy Tab Active. Tableta cu o constructie robusta si target pe business

calendar_month 04 Sep 2014, 16:45
Samsung a adus la IFA 2014 Galaxy Tab Active, prima tableta dedicata segmentului business si care face parte din categoria produselor certificate IP67.

Galaxy Tab Active are un display de 8 inch, procesor quad-core la 1,2 GHz, 1m5 GB RAM si 16 GB spatiu intern de stocare. Un detaliu important este ca bateria device-ului, cu o capacitate de 4.450 mAh, este detasabila, deci poate fi inlocuita de utilizatori.

Noua tableta Galaxy Tab Active ruleaza Android 4.4 si beneficiaza de certificare IP67 care ii confera rezistenta la praf si apa si recomanda device-ul pentru utilizare inclusiv pe teren, in industrii precum constructiile.

Pe langa aceste specificatii de rezistenta, tableta ofra solutii de securitate dedicate segmentului business (Samsung KNOX).
Samsung Galaxy Tab Active vine cu o varietate de optiuni de conectivitate: Wi-Fi sau Wi-Fi + LTE, disponibile in 16GB + MicroSD (pana la 64GB). Tabelta este disponibila in culoarea Titanium Green si vine cu o carcasa protectoare si cu stylus-ul C-Pen.
VEDETI SPECIFICATIILE COMPLETE ALE SAMSUNG GALAXY TAB ACTIVE

 

Sondaj

Care credeti ca e cel mai bun sistem de operare pentru telefoane?