hit.ro  »  Gadgeturi  »  Tablete - E-books  »  Samsung a lansat o noua tableta impreuna cu Barnes&Noble: Galaxy Tab 4 Nook 10.1

Samsung a lansat o noua tableta impreuna cu Barnes&Noble: Galaxy Tab 4 Nook 10.1

calendar_month 23 Oct 2014, 13:10
Samsung si Barnes&Noble au demarat un parteneriat in iunie anul acesta, lansand in acelasi timp si prima tableta Galaxy Tab 4 Nook, cu display de 7 inch. Acum companiile revin cu un nou produs, de fapt o tableta similara primului model prezentat in urma cu cateva luni, dar care ofera un display de 10 inch.

In afara de diferentele legate de dimensiuni, Galaxy Tab 4 Nook 10.1 nu se deosebeste de Galaxy Tab 4 Nook prin aproape nimic. Hardware-ul a ramas acelasi: procesor Qualcomm la 1,2GHz, display cu rezolutie HD si 149ppi, conectivitate wifi, baterie care asigura pana la 10 ore de utilizare, camera foto principala de 3MP si una frontala de 1,3MP.

Pe site-ul Barnes&Noble, Galaxy Tab 4 Nook 10.1 costa 299 dolari si dispune de serviciile B&N.
Ar mai fi de adaugat ca Samsung a promis un update software pentru produsele co-branded cu Barnes&Noble, iar noutatile se refera in principal la o grafica restilizata a sistemului de operare si la adaugarea unor noi bonusuri pentru cumparaturile online prin B&N.

Sursa: Barnes&Noble 

Sondaj

Ce cadou ti-ar placea sa primesti?