hit.ro  »  Gadgeturi  »  Tablete - E-books  »  Primele imagini cu iPad Air 2. Ce noutati va aduce tableta

Primele imagini cu iPad Air 2. Ce noutati va aduce tableta

calendar_month 21 Apr 2014, 10:14
Dupa ce saptamana trecuta au aparut primele imagini cu ceea ce pare a fi front-panelul-ul iPhone 6, iata ca acum avem deja cateva fotografii cu posibilul iPad Air 2 a carui lansare ar putea avea loc in acest an, in toamna.
Site-ul danez OneMoreThing a publicat recent cateva imagini cu noul front-panel al viitoarei tablete Apple, ceea ce ne-ar putea duce la concluzia ca americanii au inceput productia (cel putin de test) pentru noile display-uri ce vor dota generatia urmatoare a iPad Air.

In timp ce la prima vedere nu exista prea multe schimbari estetice fata de iPad Air, a doua generatie a tabletei Apple se pare ca va beneficia de o integrare panel/display, iar asta inseamna afisajul va fi mai subtire decat cel actual.
Cei de la Macrumors spun ca noua tehnologie va permite companiei americane sa ofere o tableta mai subtire decat prima generatie de Air si, in acelasi timp, sa doteze iPad Air 2 cu o baterie mai mare.
Fotografiile cu front-panel-ul iPad Air 2 par a fi reale, mai ales ca Apple a adoptat tehnologia integrata display/panel pe iPhone 5S (si pe MacBook Pro Retina). Integrarea display-ului cu panelul in aceeasi componenta are si dezavantaje: costul de reparatie, afirma si cei de la iFixit, va creste destul de mult. 

Sondaj

Ce placa video aveti?