hit.ro  »  Gadgeturi  »  Tablete - E-books  »  Noi informatii despre hardware-ul Nexus 9 - HTC Volantis

Noi informatii despre hardware-ul Nexus 9 - HTC Volantis

calendar_month 11 Aug 2014, 10:00
Asteptarile de la urmatoarea tableta sub brand Google, Nexus 9, cunoscuta si ca Volantis si care urmeaza sa fie produsa de HTC, sunt foarte mari. Speculatiile pe marginea produsului plaseaza deja dispozitivul cu display de 8,9 inch in varful ierarhiei device-urilor din acest segment.
Daca informatiile aparute pana acum se confirma, HTC Volantis, aka Google Nexus 9, va fi un reper un industrie. Noi date publicate de Android Police sustin ca Nexus 9 va avea un display de 8,9 inch cu rezolutie de 2560x1600 pixeli, similar modelului anterior, Nexus 10, dar va beneficia de puterea procesorului Nvidia K1 pe 64 biti si de 4GB RAM. In acest moment, cele mai puternice device-uri de pe piata au cel mult 3GB RAM.

De remarcat este faptul ca, la sfarsitul saptamanii trecute, au aparut si primele informatii referitoare la pretul la care ar urma sa ajunga pe piata HTC Volantis (Nexus 9). Este vorba despre 300 de dolari, un pret extrem de mic daca luam in calcul hardware-ul care ar urma sa doteze tableta.
Sursa: Extremetech 

Sondaj

Care este prima versiune de Windows pe care ati folosit-o?