hit.ro  »  Gadgeturi  »  Tablete - E-books  »  Microsoft ar putea anunta Surface Pro 4 in aceasta luna

Microsoft ar putea anunta Surface Pro 4 in aceasta luna

calendar_month 04 Mai 2015, 10:00
Microsoft ar putea lansa, in luna mai, cea de-a patra generatie a tabletei sale PC, Microsoft Surface Pro 4, iar daca specificatiile generatiei anterioare au surprins in mod placut utilizatorii cu pretentii, acum lucrurile se pare ca vor evolua si mai mult.
Pe de alta parte, este in firea lucrurilor ca urmasul Surface Pro 3 sa fie mai puternic si poate mai evoluat chiar si pe parte de design decat generatia actuala a tabletei Microsoft. La ce ne putem astepta la modul concret pe parte de specificatii este greu de spus in acest moment. Unicul lucru pe care il putem anticipa este ca gigantul IT va folosi cele mai noi procesoare din gama Core i de la Intel.

Oricum, daca Microsoft pastreaza calendarul de lansari de anul trecut, inseamna ca spre sfarsitul acestei luni vom avea parte de prezentarea noii tablete PC care vrea sa inlocuiasca portabilele convetionale si, in mare parte, pare sa reuseasca in acest demers inca de anul trecut, de la lansarea puternicei Surface Pro 3.
In 2014, Microsoft a lansat Surface Pro 3 dupa Build (conferinta dezvoltatorilor companiei), eveniment pe care l-am acoperit si in acest an, prezentandu-va cele mai noi informatii dezvaluite de cate Microsoft in legatura cu Windows 10, noul browser Edge (proiectul Spartan) si, nu in ultimul rand, Microsoft Hololens, probabil cea mai interesanta idee din domeniul tehnologic al ultimilor ani.
Vom reveni cu detalii legate de Microsoft Surface Pro 4 imediat ce acesteavor deveni disponibile.
Sursa: Ubergizmo 

Sondaj

Care credeti ca este cel mai asteptat film din 2024?