hit.ro  »  Gadgeturi  »  Tablete - E-books  »  Lenovo prezinta noua gama de tablete: Lenovo A7, Lenovo A8 si Lenovo A10

Lenovo prezinta noua gama de tablete: Lenovo A7, Lenovo A8 si Lenovo A10

calendar_month 02 Apr 2014, 11:30
Lenovo a decis sa regandeasca strategia de produs pentru seria sa de tablete mid-range si propune acum pe piata solutii alternative la device-urile similare de la Samsung, la preturi mai mici decat concurentii sud-coreeni.
Cele trei noi tablete au 7, 8 si 10.1 inch si dotari aproape identice: procesor quad-core si sistem de sunet Dolby.

A7-30, mezina cu ecran de 7 inch, vine cu doua difuzoare Dolby si un quad-core, in timp ce A7-50 este destinata celor ce doresc sa si citeasca, oferind in plus un display HD. A8 (ecran de 8 inch) dispune cam de ceea ce dispune si A7-50, adica sistem Dolby, display HD si procesor quad-core, doar ca aceasta va putea fi achizitionata intr-o varietate de culori care sa serveasca fiecarui stil.
In sfarsit, vedeta seriei, A10 (ecran de 10 inch), va deneficia de acelasi sistem Dolby despre care am amintit si mai sus si un procesor quad-core. Cum s-ar spune, de toate pentru toti in trei variante care sa serveasca orice forma de mobilitate.
Daca oricare dintre tabletele de mai sus v-au starnit curiozitatea, desi amanuntele nu sunt foarte multe in clipa de fata, atunci mai aveti putin de asteptat pentru ca ele vor fi lansate in al doilea semestru.
Preturile, cum era de asteptat pentru acesta gama, nu sunt mari: 166 de dolari pentru A7-50, 230 de dolari pentru A8-50 si 280 de dolari pentru A10.
Sursa: Techradar 

Sondaj

Care credeti ca este cel mai asteptat film din 2024?