hit.ro  »  Gadgeturi  »  Tablete - E-books  »  HTC Nexus 9 ar putea fi prezentata miercuri. Precomenzi in aceeasi zi, livrare din 3 noiembrie

HTC Nexus 9 ar putea fi prezentata miercuri. Precomenzi in aceeasi zi, livrare din 3 noiembrie

calendar_month 13 Oct 2014, 14:30
O noua stire referitoare la HTC Nexus 9 da ca sigura lansarea asteptatului device nu mai tarziu de miercuri, 15 octombrie, zi in care fanii liniei Nexus vor putea face si precomenzi.
Blogul Bright Side of News sta la baza celei mai recente speculatii pe seama tabletei realizate de HTC, Nexus 9, care ar putea fi prezentata cu oi zi inainte de evenimentul major al Apple (16 octombrie).
Chiar daca noul Nexus va fi prezentat in acesta saptamana, device-ul va ajunge la fanii care o vor comanda abia dupa data de 3 noiembrie, mai afirma sursa citata.

Un alt aspect important relevat de blogul brightsideofnews.com este pretul HTC Nexus 9. Se pare ca tableta va costa 399 de dolari, un pret foarte competitiv daca si specificatiile tabletei Google vor fi cele pe care le anticipam de mai multa vreme: Nexus 9 va fi dotata cu chipset-ul Nvidia Tegra K1 pe 64 biti cu CPU la 2,5GHz, cu 3GB RAM, va rula Android 5.0 si va avea un display cu o rezolutie de 2560 x 1440 pixeli.
Vom reveni cu detalii
Sursa: BrightSideofNews 

Sondaj

Ce placa video aveti?