hit.ro  »  Gadgeturi  »  Tablete - E-books  »  Google Nexus 9 apare in rezultatele AnTuTu benchmark. Scor impresionant si confirmari hardware

Google Nexus 9 apare in rezultatele AnTuTu benchmark. Scor impresionant si confirmari hardware

calendar_month 29 Aug 2014, 11:00
Google Nexus 6, care se va numi cel mai probabil Nexus X, a fost supus de TkTechNews.com testelor benchmark AnTuTu, iar rezultatele sunt excelente. La doar cateva zile de la publicarea acestor rezultate pentru urmatorul smartphone al Google, iata ca acelasi blog revine cu screenshot-uri cu rezultatele obtinute de Nexus 9 (sau HTC Volantis), tableta Google care este produsa, dupa cele mai recente informatii, de HTC. Alaturi de scorul impresionant, primim si confirmarea hardware-ului Nvidia care doteaza tableta.
Daca screenshot-urile publicate de TkTechNews.com sunt reale, urmatoarea tableta Nexus va reprezenta o evolutie semnificativa pe piata de profil.
Nexus 9 in Antutu Benchmark 5 (beta1) obtine un punctaj de 45923, cu adevarat impresionant.

Pe langa scor, avem confirmarea ca Nexus 9 avem va fi dotata cu chipset-ul Nvidia Tegra K1 pe 64 biti cu CPU la 2,5GHz, va rula Android 5.0 si va avea un display cu o rezolutie de 2560 x 1440 pixeli.

Conform celor mai recente speculatii, Nexus 9 by HTC va dispune de 3GB RAM (exista si zvonuri care indica 5GB RAM...), va avea un ecran de 8,9 inch, 32GB spatiu de stocare si camera principala de 8MP. Tableta Google ar putea fi lansata pe piata in aceasta toamna.
Sursa: TKTechNews 

Sondaj

Care credeti ca este cel mai asteptat film din 2024?