hit.ro  »  Gadgeturi  »  Tablete - E-books  »  Google ar putea lansa un Nexus de 8,9 inch in acest an

Google ar putea lansa un Nexus de 8,9 inch in acest an

calendar_month 17 Mar 2014, 13:41
Google ar putea lansa o tableta Nexus de 8,9 inch in acest an, potrivit unor estimari publicate de Digitimes Research.
Un Nexus cu ecran de 8,9 inch nu va completa gama deja exsitenta a tabletelor sub brandul Google, ci va inlocui device-urile de 7 inch. Pare greu de crezut ca Google va face o schimbare atat de radicala, avand in vedere succesul comercial destul de mare al seriei Nexus 7. Cu alte cuvinte, informatia trebuie tratata cu rezerve.
Tot Digitimes afirma ca noua tableta cu display de 8,9 inch va beneficia de procesoare Intel din generatia Bay Trail-T. Daca aceste speculatii se vor confirma sau nu, vom afla cel mai probabil la sfarsitul lui iunie, cand este programata conferinta dezvoltatorilor Google (Google I/O).

Cei de la Digitime Research afirma ca o tableta Google cu display mai mare care sa inlocuiasca seria de 7 inch a companiei ar respecta tendintele care se manifesta deja pe piata si care arata ca numele cunoscute din industrie si-au concentrat in ultima perioada eforturile pentru dezvoltarea de tablete de dimensiuni mari.
Samsung este un exemplu concret, compania sud-coreeana mizand din ce in ce mai mult pe tablete de 12,2 inch, cu care incearca sa atraga segmentul de utilizatori business. De asemenea, exista si speculatii referitoare la lansarea unui Apple iPad de 12,85, iar Asus si-a anuntat intentia de a propune clientilor o tableta cu ecran de 13,3 inch.
Cele mai recente zvonuri legate de viitoarea tableta de la Google aduceau in prim plan o tableta NEXUS cu ecran de 8 inch despre care am scris in cateva randuri.
Sursa: Digitimes
Sursa foto: GSM Arena 

Sondaj

Ce marca de telefon considerati ca e cea mai buna la ora actuala?