hit.ro  »  Gadgeturi  »  Tablete - E-books  »  Google a lansat oficial proiectul Tango pentru dezvoltatori. Dev kit-ul costa 1024 dolari

Google a lansat oficial proiectul Tango pentru dezvoltatori. Dev kit-ul costa 1024 dolari

calendar_month 06 Iun 2014, 12:00
Google a pus la dispozitia dezvoltatorilor proiectul Tango Tablet Developers, proiect care-si doreste sa aduca aplicatiile 3D pe tableta, sa ofere o alta dimensiune modului in care privim tabletele si, desigur, sa aduca senzori avansati pe device-urile folosite.
Proiectul va incepe sa fie vandut de Google incepand de la sfarsitul lunii iunie, acesta avand un pret de 1.024 dolari. Proiectul este unul care doreste sa le ofere dezvoltatorilor posibilitatea de a crea "mai mult decat o aplicatie pentru touchscreen" si are la baza un GPU NVIDIA Tegra K1.

Google a pornit acest proiect cu un smartphone, dar ambitiile sale sunt mult mai mari, mergand spre o tableta. In afara de GPU-ul specificat mai sus, tableta de 7 inch mai are 4GB RAM, 128GB spatiu de stocare, senzori de detectare a miscarii si senzor de adancime a spatiului.
La fel ca si in cazul Google Glass, compania a anuntat ca acest proiect este un kit care nu este destinat consumatorilor si ca acesta va fi disponibil in cantitati limitate.
Sursa: ZD Net 

Sondaj

Ce jocuri vor avea cel mai mare succes anul acesta?