hit.ro  »  Gadgeturi  »  Tablete - E-books  »  Gama Toshiba Encore 2 Write apare intr-un document Intel: Windows 8.1 si Stylus

Gama Toshiba Encore 2 Write apare intr-un document Intel: Windows 8.1 si Stylus

calendar_month 17 Sep 2014, 11:25
Un document Intel de la IFA Berlin 2014, care promoveaza noile device-uri bazate pe procesoarele Atom, dezvaluie si urmatoarea generatie de tablete de la Toshiba, Encore 2 Write, care cuprinde doua modele, cu display-uri de 8 inch si de 10.1 inch. Ambele versiuni vor fi dotate cu stylus cu functii avansate.
Atat versiunea de 8 inch a Toshiba Encore 2, cat si cea de 10.1 inch, ofera hardware actualizat, iar aici amintim procesorul Intel Atom Z3735, camera foto principala de 8MP, camera frontala de 1,2 MP si display-uri cu rezolutii HD si care incorporeaza digitizer bazat tehnologie N-Trig DuoSense.

Ambele tablete vor veni la pachet cu un stylus compatibil si cu o serie de aplicatii dedicate, precum TruNote sau TruCapture.
Momentan nu exista informatii referitoare la pretul celor doua modele din noua gama Encore 2 Write, dar probabil ca noile tablete Toshiba vor fi mai scumpe decat cele oferite de concurenta si care nu vin la pachet cu stylus.

Sursa: Notebookitalia 

Sondaj

Care credeti ca este cel mai asteptat film din 2024?