hit.ro  »  Gadgeturi  »  Tablete - E-books  »  Ecranul iPhone 6 de 4,7 inch, supus testelor de rezistenta intr-un clip (VIDEO)

Ecranul iPhone 6 de 4,7 inch, supus testelor de rezistenta intr-un clip (VIDEO)

calendar_month 09 Iul 2014, 13:28
Se pare ca o componenta importanta a urmatorului smartphone Apple de 4,7 inch, mai exact geamul care protejeaza panelul iPhone 6, a ajuns deja in mainile unor testeri care nu s-au sfiit sa verifice rezistenta fizica a peliculei din safir.
Marques Brownlee, de la Qualiyt Tech Videos, a postat pe canalul sau de Youtube un clip in care incearca sa rupa, la propriu, noul display ce va utila iPhone 6, versiunea de 4,7 inch.

Nu stim daca imaginile prezentate de sursa citata sunt reale sau doar un fake realizat de dragul "artei", dar daca se confirma autenticitatea filmului, atunci viitorul smartphone al celor de la Apple va deveni unul dintre cele mai rezistente de pe piata, cel putin la capitolul display.

Cele mai noi detalii despre iPhone fac referire la un ecran de safir pentru noul iPhone 6, desi pana acum nu am avut nicio confirmare in acest sens, ci doar speculatii venite de la diferite surse. Pe de alta parte, in ianuarie anul acesta, se pare ca Foxconn finalizase deja productia primelor 100 de unitati ale noului smartphone Apple, iar ecranul de safir a fost adus si atunci in discutie, alaturi de o tehnologie cu celule solare incluse in display pentru alimentarea suplimentara a gadgetului. Din nou, daca si acest detaliu de se va confirma la lansarea iPhone 6, gadgetul va fi unul inovator.
Ar mai fi de spus ca desi ofera o rezistenta excelenta la zgarieturi, safirul costa mult mai mult decat Gorilla Glass.
Va invitam sa urmariti clipul si sa comentati: 

Sondaj

Care credeti ca este cel mai asteptat film din 2024?