hit.ro  »  Gadgeturi  »  Tablete - E-books  »  E-Boda a lansat prima tableta quad-core romaneasca si va incepe productia de smartphone-uri

E-Boda a lansat prima tableta quad-core romaneasca si va incepe productia de smartphone-uri

calendar_month 23 Apr 2013, 13:54
E-Boda a lansat astazi pe piata E-Boda Supreme XL400QC, prima tableta romaneasca de 10.1 inci dotata cu procesor Quad Core. Compania a anuntat in cadrul evenimentului ca in acest an isi va face intrarea si pe piata smartphone-urilor dual-SIM.
Cu hardware concentrat asupra experientei multimedia, E-Boda Supreme XL400QC este echipata cu sistemul de operare Android 4.1.1 ce ruleaza fluid cu ajutorul procesorului ATM7029 cu patru nuclee tactat la 1,2GHz si procesorului grafic MultiCore.

E-Boda Supreme XL400QC dispune de un ecran IPS de 10.1 inci cu o rezolutie de 1280 x 800 pixeli si 1GB RAM si 16 GB spatiu intern de stocare. Noua tableta de la E-Boda ofera doua camere foto (principala - 2MP si frontala - 0,3MP).
Tableta este dotata cu Wi-Fi, oferind in acelasi timp posibilitatea de conectare la un stick 3G USB prin intermediul portului integrat, pentru acces la Internet.

Tableta este dotata cu o baterie de 6.600 mAh.
E-Boda Supreme XL400QC ruleaza sistemul de operare Android 4.1.1 si vine la pachet cu o serie de aplicatii preinstalate (Adobe Reader, Documents to Go, ES File Explorer).
Modelul este disponibil in magazinele specializate la un pret recomandat de 999.9 lei.
Alexandru Dragoiu, fondatorul companiei, a declarat ca E-Boda va intra in cursul acestui an si pe segmentul smartphone-urilor dual SIM, dupa aproximativ un an si jumatate de prospectie a pietei.
 

Sondaj

Ce placa video aveti?