hit.ro  »  Gadgeturi  »  Tablete - E-books  »  Dell va lansa noi tablete cu Windows 8 in acest an - niciun produs nu va fi sub 10 inci

Dell va lansa noi tablete cu Windows 8 in acest an - niciun produs nu va fi sub 10 inci

calendar_month 04 Apr 2013, 14:00
Dell nu renunta la ideea de a miza in continuare pe tabletele cu Windows 8, dupa cum declara unul dintre oficialii companiei. Producatorul va lansa, in toamna acestui an, noi produse cu ecrane de dimensiuni diferite, insa nu sub 10 inci.
Recent, mai multe informatii publicate de presa de specialitate indicau faptul ca ne-am putea astepta ca in curand sa vedem pe piata primele tablete PC cu Windows 8 si ecran de 7 sau 8 inci. Dell este primul nume important din industrie care respinge ideea producerii unor device-uri cu ecrane sub 10 inci si care sa ruleze sistemul de operare al Microsoft.
Noile tablete ale Dell vor fi succesoarele modelelor XPS 10 (cu windows RT) si Latitude 10 (cu Windwos 8 Pro).

Desi Dell afirma ca va continua seria de tablete ARM de dedicate Windows RT, credem ca noutatea importanta si care s-ar putea bucura si de succes este urmatoarea tableta cu Windows 8 sau poate chiar cu Windows Blue, care ar putea fi utilata cu generatia viitoare de procesoare Atom de la Intel (nume de cod Bay Trail).
Nu in ultimul rand, Intel va lansa in acest an a patra generatie de procesoare Core, bazate pe microarhitectura Haswell, care ar putea fi folosita in anunite portabile Dell, inclusiv in gama high-end de tablete care va ajunge la consumatori in perioada sarbatorilor de iarna.
Surse: CNET, PCWorld 

Sondaj

Ce jocuri vor avea cel mai mare succes anul acesta?