hit.ro  »  Gadgeturi  »  Tablete - E-books  »  Dell prezinta Venue 8 7000, cea mai subtire tableta din lume

Dell prezinta Venue 8 7000, cea mai subtire tableta din lume

calendar_month 10 Sep 2014, 14:30
Dell a prezentat, in cadrul Intel Developer Forum, Venue 8 7000, cea mai subtire tableta din lume la ora actuala, cu un profil de doar 6 mm. Compania a mai dezvaluit, cu ocazia aceluiasi eveniment, si Dell Cast, un gadget pentru streaming similar ChromeCast de la Google, dar care se concentreaza pe mai mult pe productivitate decat pe entertainment.
Dell Venue 8 7000 este o tableta ce se remarca in primul rand prin design-ul interesant, si nu ne referim doar la grosimea de doar 6mm a device-ului, ci si la bezel-ul subtire care incadreaza ecranul. Astfel, display-ul de 8,4 inch, OLED, este aproape edge-to-edge. Rezolutia ecranului este de 2560x1600 pixeli.

Dell Venue 8 7000 se bazeaza pe procesorul Intel Atom Z3500 (Moorefield) si va fi prima tableta care va folosi tehnologia RealSense a Intel, care permite controlul prin gesturi, de la distanta, prin intermediul camerei foto 3D (ceva similar tehnologiei Kinect a Microsoft).
Noua tableta a Dell va ajuge pe piata cel mai probabil in apropierea sarbatorilor de iarna, iar pana atunci vom afla, cu siguranta, si alte detalii despre acest device.
Dell Cast se bazeaza pe un concept deja existent pe piata, iar Google Chromecast poate fi un exemplu.

Device-ul Dell permite conectarea wireless a tabletei la un monitor sau la un televizor ce dispune de mufa HDMI. Dell Cast costa 80 de dolari si este compatibil doar cu tabletele Dell Venue dupa cum scrie Ubergizmo. 

Sondaj

Ce marca de telefon considerati ca e cea mai buna la ora actuala?