hit.ro  »  Gadgeturi  »  Tablete - E-books  »  Brasovenii de la Allview au lansat versiunea PRO a tabletei cu Windows, Allview WI10N

Brasovenii de la Allview au lansat versiunea PRO a tabletei cu Windows, Allview WI10N

calendar_month 29 Apr 2015, 16:40
Brasovenii de la Allview au lansat, ieri, o noua tableta, numita WI10N PRO, o versiune noua a modelului deja existent pe piata WI10N.
Tableta ruleaza sistemul de operare Windows 8.1, are 2GB RAM si o memoria interna de 32GB.
Allview WI10N PRO dispune de un ecran de 10 inchi si este echipata cu tastatura cu doc reversibil, ce permite multiple moduri de pozitionare, astfel ca se poate transforma usor si intr-un netbook.

Tastatura cu touchpad si posibilitatea de a conecta un mouse prin Bluetooth sau USB, Completeaza posibillitatile de productivitate, potrivit ZIARE.com care citeaza un comunciat de presa al producatorului.
WI10N ruleaza familiarul sistem de operare Windows 8.1. Acesta permite configurarea device-ului in functie de preferinte, utilizarea mai multor aplicatii si programe in acelasi timp, delimitarea fisierelor de la serviciu de cele de acasa prin crearea mai multor conturi si, bineinteles, acces la desktopul Windows.
Iconitele din ecranul Start pot fi organizate si redimensionate in functie de preferinte, unele dintre ele oferind chiar informatii actualizate in timp real.
Cititi mai multe despre "Brasovenii de la Allview au lansat o tableta cu Windows: Se transforma usor in notebook - afla pretul" pe Ziare.com 

Sondaj

Folositi internetul pentru: