Xiaomi prezinta noua gama Redmi Watch 4
3/35908
calendar_month 15 Ian 2024, 18:00


Xiaomi a prezentat astazi Redmi Watch 4 la un eveniment de lansare din Thailanda, Bangkok.

Redmi Watch 4 versatil, cu mai multe de vazut, multe de iubit

Noul Redmi Watch 4 este echipat cu un ecran AMOLED patrat ultra-mare de 1,97 inchi pentru o experienta de ceas inteligent mai satisfacatoare. Aceasta ultima editie este, de asemenea, cel mai mare ceas inteligent Redmi cu factor de forma patrat, oferind o experienta de vizionare mai cuprinzatoare dintr-o singura privire.

Designul rafinat al Redmi Watch 4 incorporeaza un cadru mijlociu din aliaj de aluminiu si este primul ceas inteligent Redmi cu o coroana rotativa OTS din otel inoxidabil usor de utilizat.

Pentru si mai mult confort, Redmi Watch 4 dispune de noul mecanism de eliberare rapida pentru schimbarea curelelor.  

Redmi Watch 4 este echipat cu un senzor PPG cu 4 canale imbunatatit pentru o precizie imbunatatita pentru ritmul cardiac ⁷  si monitorizarea oxigenului din sange ⁸ .

Utilizatorii au la dispozitie peste 150 de moduri sportive, inclusiv sase activitati recunoscute automat.

Functiile avansate includ apelarea Bluetooth® ⁹ care permite utilizatorilor sa raspunda la apeluri ridicand mana si atingand. Este disponibil fie cu o luneta Gri Argintiu sau Negru Obsidian plus o curea asortata, fie cu bretele de culoare Mov Pastel, Cyan inchis sau Verde Menta. ¹⁰

Pret si disponibilitate ¹⁷

Redmi Watch 4 vine in gri argintiu si negru obsidian, cu curele asortate. Pretul de vanzare cu amanuntul sugerat incepe de la 107 USD.

Declinari de raspundere

⁷ Dupa ce dispozitivul este pornit pentru monitorizarea ritmului cardiac pe tot parcursul zilei, acesta va monitoriza la o anumita frecventa in timpul zilei. Pentru mai multe detalii despre frecventa si principiul monitorizarii, va rugam sa consultati descrierea din APP.

⁸ Acest produs si caracteristicile sale nu sunt concepute pentru scopuri medicale si nu au scopul de a prezice, diagnostica, preveni sau vindeca vreo boala.

⁹ Ceasul trebuie mentinut conectat la Bluetooth® al smartphone-ului. Apelurile vocale de la aplicatii terta parte nu sunt acceptate momentan.

¹⁰ Culoarea curelelor din cutia de iesire poate varia in functie de pietele diferite.

¹⁷ Preturile pentru diferite piete pot varia din cauza TVA-ului, taxelor si a altor factori. Pretul USD este calculat pe baza urmatoarelor cursuri de schimb: 1 Baht thailandez este egal cu 0,029 USD; 1 peso filipinez este egal cu 0,018 USD.