hit.ro  »  Gadgeturi  »  Smartwatch  »  #TogetherChallenge pe Galaxy Watch: atinge 100.000 de pasi in 10 zile cu Samsung Health

#TogetherChallenge pe Galaxy Watch: atinge 100.000 de pasi in 10 zile cu Samsung Health

calendar_month 23 Aug 2023, 11:50


Toti utilizatorii de Galaxy Watch, indiferent de generatie, pot participa in cadrul provocarii #TogetherChallenge accesand aplicatia Samsung Health

Samsung Electronics, prin intermediul aplicatiei Samsung Health, lanseaza un nou challenge pentru posesorii ceasurilor Galaxy Watch, incurajand astfel un stil de viata activ si sanatos. Intr-un efort colectiv, la nivel international, compania isi propune sa promoveze adoptarea unor obiceiuri sanatoase si a unui stil de viata mai activ prin intermediul acestei provocari.

Together Challenge reuneste avantajele tehnologiei si progresul personal in ceea ce priveste obiectivele de sanatate, astfel incat activitatea fizica sa devina una placuta, realizata la unison cu prieteni sau alti fani Galaxy din intreaga lume.

Challenge-ul va incepe oficial astazi, 22 august, si va dura pana pe 31 august, fiind disponibil prin intermediul aplicatiei Samsung Health. Acesta va invita utilizatorii sa atinga un obiectiv zilnic de 10.000 pasi, care inseamna 100.000 pasi cumulat in cele 10 zile. Utilizand aplicatia Samsung Health, participantii isi pot monitoriza si urmari cu usurinta progresul pe parcursul challenge-ului, si pot incorpora astfel in mod practic functionalitatile ceasurilor in efortul lor de a adopta un stil de viata mai activ si mai echilibrat. 

„Intr-o lume cu un ritm de viata tot mai alert si solicitant, ceasurile Galaxy Watch si aplicatia Samsung Health sunt partenerii perfecti pentru starea noastra de bine. Cu ajutorul lor ne educam si imbunatatim obiceiurile zilnice intr-un mod cat mai simplu, si totodata eficient.

Tehnologia este un aliat indispensabil in monitorizarea parametrilor importanti pentru starea noastra de sanatate, fie ca vorbim de ritmul cardiac, nivelul de stres de zi cu zi sau calitatea somnului. Toate aceste aspecte urmarite si optimizate ne ajuta sa ne imbunatatim calitatea generala a vietii, sa ne cunoastem mai bine si sa imbinam cu mai multa grija activitatile dintr-un program de zi aglomerat pentru a ne atinge obiectivele personale de bunastare si sanatate.”, declara Simona Panait, Director de Marketing, Samsung Electronics Romania & Bulgaria.

Samsung Health este disponibil pe toate telefoanele Galaxy, inclusiv pe ceasurile Galaxy Watch, si reprezinta conexiunea ideala dintre tehnologie si evaluarea starii de sanatate a utilizatorului. 

Utilizatorii care finalizeaza Together Challenge cu brio, atingand obiectivul de 100.000 de pasi in 10 zile vor primi la final un cod de reducere de 10% pentru achizitionarea celui mai nou model de smartwatch de la Samsung (Galaxy Watch6), incepand cu data de 1 septembrie 2023

 

Sondaj

Care e cea mai importanta aparitie hardware de anul acesta?