Smartwatch-ul, un dispozitiv inovator al zilelor noastre
1/16951
calendar_month 16 Dec 2016, 14:55

In ultimii ani, tehnologia a avansat intr-un ritm alert, fiind create dispozitive inovatoare ce ne pot influenta in mod semnificativ viata. Asemenea dispozitive inteligente sunt pe cale sa devina indispensabile oricui. Daca pentru inceput ne-am confruntat cu telefoanele inteligente sau cu evolutia continua a computerelor, in ultima perioada s-a investit in proiectarea si dezvoltarea smartwatch-urilor, a ceasurilor inteligente.
Un smartwatch este un ceas inovator, cu functii multiple, care ne usureaza zi de zi sarcinilie. Un astfel de dispozitiv, pe langa faptul ca are functia clasica de ceas ce indica ora si data, este prevazut cu numeroase alte functii ce il fac din ce in ce mai atractiv si necesar.
Acesta poate fi sincronizat cu telefonul mobil, astfel existand posibilitatea de a vizualiza apelurile nepreluate sau numerele de telefon din agenda telefonica. Un astfel de aparat este prevazut cu conexiune Bluetooth, iar majoritatea au incorporata si o camera foto cu care pot fi surprinse imagini inedite. El este creat astfel incat sa permita introducerea unui card de memorie Micro SD. Memoria externa suportata de acesta este de maxim 32 GB.
De asemenea, exista modele de smartwatch care suporta o cartela SIM. In acest fel, odata introdusa cartela, ceasul functioneaza ca si un telefon, permitandu-va sa il folositi chiar si fara realizarea conexiunii Bluetooth.
Un astfel de model este smartwatch-ul DZ09, o versiune noua de smartwatch ce se utilizeaza cu usurinta. Acest ceas DZ09 este un dispozitiv modern care, odata folosit, va deveni indispensabil oricarei persoane care il utilizeaza. Fiind prevazut cu functii multiple, ceasul va va usura viata.
Una dintre functiile cu care este inzestrat acest smartwatch este cea anti-pierdere. Astfel, daca ceasul se va afla la o distanta prea mare fata de telefon, un sunet de alarma se va declansa din cauza pierderii conexiunii Bluetooth. De asemenea, o alta functie foarte importanta este cea de monitorizare a somnului, care va va ajuta sa aveti un stil de viata sanatos.
Cu ajutorul functiei “Pedometru” veti afla cati pasi ati facut intr-o zi si veti putea compara zilnic rezultatele. Totodata, nu veti uita sa faceti sport datorita functiei “Reminder Sedentarism”.
Calendarul ceasului este sincronizabil, iar orice smartwatch DZ09 este prevazut si cu player audio si video. Atunci cand utilizati acest model de ceas, aveti posibilitatea de a sincroniza notificarile in ceea ce priveste aplicatiile precum Facebook, Whatsapp, Yahoo si altele asemanatoare.
Ceasul este constituit din aluminiu si silicon, design-ul fiind si el unul modern, inovator. Acesta poate fi purtat si utilizat de catre oricine, design-ul putand fi adaptat atat pentru domni, cat si pentru doamne sau copii. Datorita acestui fapt, el poate fi considerat chiar cadoul perfect in zilele noastre – un device nou, care ne indeamna sa tinem pasul cu tehnologia, dar ne si usureaza foarte mult viata de zi cu zi.

Orice smartwatch poate fi folosit cu usurinta atat la serviciu, la cumparaturi sau in masina, cat si acasa, cand pur si simplu va odihniti sau relaxati. Viata a devenit agitata, iar timpul pare a fi tot mai scurt, asa ca un astfel de dispozitiv va va ajuta sa economisiti timp, dar si resurse financiare, el fiind comerciat la preturi accesibile oricui.