hit.ro  »  Gadgeturi  »  Smartwatch  »  Smartwatch-ul Microsoft va fi prezentat in cateva saptamani

Smartwatch-ul Microsoft va fi prezentat in cateva saptamani

calendar_month 20 Oct 2014, 12:00

Microsoft se pregateste lansarea, in urmatoarele saptamani, a unui ceas inteligent care va putea urmari pasiv bataile inimii utilizatorului si va functiona pe diferite platforme mobile, scrie Forbes, preluata de Reuters si Agerpres.
Autonomia bateriei ceasului va depasi doua zile de utilizare normala, mai noteaza Forbes, citand surse apropiate proiectului. Microsoft a refuzat sa comenteze cu privire la data aparitiei ceasului in magazine, insa revista Forbes a anticipat ca acest lucru se va intampla curand, odata ce gadgetul a fost dezvaluit.

(foto: cpscentral.com)
Ceasul va include numerosi senzori care vor transmite diferite informatii, printre care si un monitor de ritm cardiac, un accelerometru, un GPS si un giroscop. Prin intermediul tehnologiei Bluetooth, ceasul se va putea conecta la dispozitive mobile sau PC-uri care ruleaza pe platformele Windows, Android sau Apple, dar si la consola de jocuri Xbox One a celor de la Microsoft. Interfata de utilizare a ceasului ar putea fi similara cu cea bazata pe iconite, imprumutata de la sistemul de operare Windows ...cititi in continuare pe AGERPRES.

 

Sondaj

Ce placa video aveti?