Sistemul de operare One UI Watch4.5 va fi disponibil in curand pentru ceasurile din seria Galaxy
8/8103
calendar_month 12 Iul 2022, 17:40

Sistemul de operare One UI Watch4.5 duce experienta de utilizare a ceasului Galaxy la un nou nivel
Noul One UI Watch4.5 aduce o multitudine de setari si functii de accesibilitate

Sistemul de operare One UI Watch4.5 va fi disponibil în curand pentru ceasurile din seria Galaxy 1

si va oferi utilizatorilor o experienta îmbunatatita. Pe langa faptul ca vine cu cea mai recenta versiune de Wear OS Powered by Samsung (care ruleaza Wear OS 3.5), One UI Watch4.5 aduce îmbunatatiri în ceea ce priveste experienta de tastare, simplifica procesul de efectuare al apelurilor si aduce o serie de noi caracteristici de accesibilitate intuitive. Toate acestea transforma experienta de utilizare a Galaxy Watch într-una cat mai completa, facila si eficienta pentru utilizatori.

O experienta completa de utilizare a ceasului

One UI Watch4.5 vine cu o noua optiune de transmitere a mesajelor, pe langa dictare si scriere de mana. Noua tastatura QWERTY, prin optiunea de tastare Swipe to type, face comunicarea prin intermediului ceasului mult mai usoara 2. În plus, noul sistem de operare permite schimbarea, în orice moment, a metodei prin care se poate compune un mesaj – utilizatorul poate începe prin a dicta mesajul, iar pe parcurs poate face trecerea usor la tastatura.
Efectuarea apelurilor este, de asemenea, si mai facila pe ceasul Galaxy. Suportul dual-SIM disponibil prin intermediul One UI Watch4.5 3 permite utilizatorilor sa seteze o cartela SIM preferata pe telefoanele lor Galaxy care poate fi sincronizata automat pe ceas. Interfata usor de citit va indica întotdeauna ce SIM este folosit pe ceas. Daca pe telefon a fost setata optiunea SIM - "Întreaba întotdeauna" (“Ask always”) - utilizatorii vor putea alege ce SIM sa foloseasca de pe ceasul Galaxy. Pentru cei care vor sa efectueze un apel fara a folosi numarul personal, exista acum optiunea de selectie între cele doua SIM-
Pe langa faptul ca este un instrument de comunicare pe care îl poti purta mereu cu tine, ceasul Galaxy este si un accesoriu care poate fi personalizat cu usurinta, în functie de stilul utilizatorului. Ecranul principal, dar si cel secundar pot avea diferite forme si culori 4, iar fetele de ceas preferare pot fi salvate pentru a le accesa mai rapid.

Ceasul Galaxy, acum mai accesibil

Actualizarea One UI Watch4.5 include, de asemenea, functii de accesibilitate care asigura o experienta mult mai buna.
Utilizatorii care nu pot distinge culorile vor putea ajusta afisajul în functie de nuanta preferata si vor putea creste contrastul pentru a face fonturile mai usor de citit. Alte caracteristici pentru asistenta vizuala includ reducerea transparentei si a efectelor de estompare, precum si eliminarea animatiilor. În plus, asistenta auditiva pentru cei cu deficit de auz permite reglarea si echilibrarea sunetului atunci cand telefonul este conectat la casti 5 prin Bluetooth.
Noul sistem de operare vine si cu noi functii de ajustare a modului în care ceasul raspunde la gesturile tactile- Tap duration, pentru a stabili durata atingerii si Ignore repeated touches, prin care pot fi ignorate atingerile repetate pentru a avea mai mult control asupra dispozitivului.
Pentru sprijin suplimentar, utilizatorii pot ajusta cat timp doresc ca functiile temporare, cum ar fi volumul si notificarile, sa ramana pe ecran prin setarea Time to take action. De asemenea, pot seta ca butonul de Home sa centralizeze cele mai des folosite functii. Astfel, toate optiunile de accesibilitate pot fi accesate dintr-un singur meniu, fara a fi nevoie ca utilizatorii sa treaca prin setari pentru a le gasi.
O tastatura QWERTY completa, o experienta de apelare mai convenabila, împreuna cu o serie de optiuni de accesibilitate disponibile prin intermediul One UI Watch4.5 ofera utilizatorilor o experienta îmbunatatita de utilizare a ceasului Galaxy. Galaxy One UI Watch4.5 este programat pentru lansare în al treilea trimestru si va avea mai multe functii care urmeaza sa fie anuntate. Pentru noutati, va invitam sa accesati Samsung Mobile Press.1 One UI Watch 4.5 va fi disponibil pentru Galaxy Watch4, Galaxy Watch4 Classic si viitoarele ceasuri din seria Galaxy. Disponibilitatea depinde de piata, model si de tipul de telefon din seria cu acelasi nume.


2Disponibilitatea tastaturii Qwerty keyboard si a optiunii Swipe to type poate varia în functie de limba.


3Necesita sincronizarea cu un telefon Galaxy care are optiune de dual-SIM.


4 Personalizarea fetei de telefon se face printr-o aplicatie a carei disponibilitate poate varia.


5 Ajustarea nu este permisa în timpul unui apel.