Sanatate pentru toti - HUAWEI WATCH Series sarbatoreste Ziua Mondiala a Sanatatii
8/8530
calendar_month 07 Apr 2023, 14:05

Marcarea Zilei Mondiale a Sanatatii, pe 7 aprilie, este o ocazie pentru constientizarea problemelor legate de sanatate la nivel mondial si totodata pentru o recunoastere a impactul pe care dispozitivele inteligente il au in monitorizarea si asistenta medicala. Studiile au aratat ca, in prezent, una din trei persoane isi monitorizeaza zilnic starea de sanatate cu ajutorul dispozitivelor inteligente, ceea ce evidentiaza si mai mult preferinta tot mai mare pentru un stil de viata mai sanatos si necesitatea de a asigura accesul universal la solutii de monitorizare a sanatatii.
Pe aceeasi directie cu tema din acest an pentru Ziua Mondiala a Sanatatii, HUAWEI continua sa promoveze conceptul „Sanatate pentru toti" oferindu-ne posibilitatea monitorizarii permanente a starii de sanatate cu ajutorul suitei sale cuprinzatoare de dispozitive portabile inteligente. Datorita ceasurilor inteligente HUAWEI , putem avea grija de propria sanatate la fel de usor ca o atingere pe incheietura mainii, iar utilizatorii pot astfel sa ia masuri proactive pentru a se pastra sanatosi.

Aveti grija de sanatatea dumneavoastra, indiferent unde va aflati

Pentru locuitorii oraselor prinsi in agitatia vietii citadine, a fi atenti la sanatate ar putea fi ultimul lucru la care se gandesc. Poate ca unii cred ca informatiile precum ritmul cardiac si nivelul SpO2 pot fi monitorizate doar cu ajutorul unor echipamente medicale voluminoase, insa ceasurile inteligente HUAWEI , purtate la incheietura mainii, le ofera utilizatorilor cifre la fel de precise.
HUAWEI ii ajuta pe cei care locuiesc in zonele metropolitane si care sufera de afectiuni respiratorii sa isi tina sub control starea de sanatate. Seria WATCH GT 3, inclusiv modelele GT 3, GT 3 Pro si GT 3 SE, precum si noul WATCH Ultimate, recent lansat, monitorizeaza concentratia si platoul SpO2 pe toata durata zilei, astfel ca utilizatorii cunosc permanent starea lor fizica.
Tehnologia HUAWEI TruSeenTM 5.0+ creste cu 5% precizia masurarii SpO2. Datele sunt imbunatatite si mai mult de algoritmul inovator de ajustare a semnalului pe mai multe canale, care asigura acuratetea monitorizarii in conditii de temperatura scazuta, platou si perfuzie limitata.
Indiferent de mediu sau de afectiune, utilizatorii nu vor mai trebui sa isi faca griji cu privire la monitorizarea sanatatii lor respiratorii. De asemenea, cei care participa la activitati fizice intense, cum ar fi drumetiile sau joggingul, isi pot urmari indeaproape performanta fizica prin monitorizarea nivelului de SpO2.

Monitorizarea fara efort a starii de sanatate pentru o mai buna productivitate si confort psihic

Un studiu efectuat pe parcursul a 12 ani a constatat ca persoanele care se simteau stresate la locul de munca aveau o probabilitate 68% mai mare de a muri din cauza bolilor de inima, care pot fi cauzate de lipsa somnului. Dar atunci cand monitorizarea sanatatii este la fel de usoara ca o atingere pe incheietura mainii, lucratorii de birou ocupati pot fi atentionati sa isi rezerve timp pentru o odihna adecvata. Ceasurile inteligente HUAWEI sunt concepute pentru a face monitorizarea sanatatii mai simpla, permitand o autoingrijire fara efort, dar eficienta.
Echipate cu HUAWEI TruSleep™ 3.0 recent actualizat, aceste dispozitive depasesc toate limitarile pentru a oferi o monitorizare precisa a somnului si depistarea bolilor aferente. Acest lucru le permite utilizatorilor sa isi inteleaga propriile modele de somn, sa identifice posibilele probleme si sa solicite prompt asistenta medicala de la institutii medicale profesioniste atunci cand este necesar.
Ceasurile inteligente HUAWEI ofera remindere personalizate pentru somn. Chiar si cu un program incarcat, smartwatch-ul este conceput pentru a ajuta utilizatorii sa isi recalibreze ciclurile de somn, imbunatatind astfel starea de spirit si maximizand productivitatea la locul de munca. Utilizatorii pot, de asemenea, sa isi urmareasca sanatatea inimii cu ajutorul HUAWEI TruSeenTM 5.0+, care dispune de un nou modul PPG5.0, multisenzori si tehnologie neuronala AI deep learning pentru a spori si mai mult acuratetea rezultatelor.Cunoaste-ti inima la fel de bine cum te cunosti pe tine insuti

Cu un ceas inteligent HUAWEI , o iesire memorabila in oras nu trebuie sa fie marcata de probleme de sanatate. Adaptate pentru a veni in sprijinul utilizatorilor cu afectiuni medicale, HUAWEI WATCH GT 3 Pro si HUAWEI WATCH Ultimate sunt ambele echipate cu tehnologie ECG de ultima generatie, intr-o fuziune perfecta intre eficienta si precizie.
Functia ECG este conceputa pentru a urmari sanatatea inimii cu precizie si comod. Dispunand de un senzor actualizat, smartwatch-ul are un buton ECG care incorporeaza tehnologia electrozilor intr-un buton mai mic, fara a pierde din acuratete. Pe masura ce societatea devine din ce in ce mai preocupata de sanatate, utilizatorii sunt incurajati sa inceapa sa isi monitorizeze preventiv starea de bine.
Pentru utilizatorii cu afectiuni medicale cronice, este vital sa urmareasca starea inimii lor. Dincolo de colectarea datelor ECG, algoritmul de ritm cardiac ofera cu precizie analiza in timp real, detectarea ritmului sinusal si a fibrilatiei atriale, printre alte remindere. Datorita TruSeen™ 5.0+, capacitatea de procesare a datelor creste de patru ori, reducand rata de pierdere a semnalului pentru o monitorizare cardiaca de calitate. Acest lucru ii ajuta pe utilizatori sa previna in mod activ bolile vasculare si sa gestioneze afectiunile existente, oferindu-le timp pentru a solicita sfaturi medicale profesionale, daca este necesar.

Companionul ideal de fitness pentru o viata mai buna si mai lunga

Poate ca cel mai important pentru bunastarea pe termen lung este sa duci un stil de viata activ. Ceasurile inteligente HUAWEI ofera diverse functii sportive, satisfacand nevoile de miscare ale tuturor utilizatorilor.
Ceasurile inteligente HUAWEI sunt echipate cu peste 100 de moduri de sport care raspund diferitelor preferinte. Gama extinsa de functii sportive este sustinuta de algoritmul TruSport™ dezvoltat de HUAWEI , care ofera utilizatorilor evaluari sportive profesionale si sugestii despre cum sa faca exercitii fizice mai eficiente si sa isi dezvolte autodisciplina. De asemenea, alergatorii au la dispozitie sfaturi profesionale de antrenament bazate pe date complete de alergare, imbunatatind regimul lor existent.
Monitorizarea activitatii sportive este, de asemenea, personalizata pentru a face experienta exercitiilor fizice mai buna. Conectarea datelor de pe smartwatch este compatibila cu aplicatiile de antrenament populare din intreaga lume, inclusiv cu aplicatiile cunoscute precum Strava, permitand utilizatorilor sa beneficieze de o partajare convenabila a datelor intre aplicatiile de antrenament.
Pentru utilizatorii care sunt in permanenta in miscare, smartwatch-urile HUAWEI se adreseaza si sporturilor care necesita explorarea unor terenuri necunoscute. HUAWEI WATCH GT 3, GT 3 Pro si HUAWEI WATCH Ultimate sunt echipate cu Dual Band Five-System GNSS pentru o pozitionare precisa, permitand o navigare si o orientare fara probleme atunci cand utilizatorii se ratacesc. Intr-adevar, seria este conceputa pentru a satisface toate nevoile utilizatorului, oferind companionul perfect pentru sanatate.

Sanatate mai inteligenta pentru oricine si pentru toata lumea

HUAWEI a lansat o gama cuprinzatoare de dispozitive portabile pentru a raspunde preferintelor publicului in functie de mai multi factori, cum ar fi pretul si aspectul, de la ultra-luxosul HUAWEI WATCH Ultimate, la HUAWEI WATCH GT 3 pentru uz zilnic, la HUAWEI WATCH Runner orientat spre sport si pana la HUAWEI Fit band. Un aspect ramane constant - sanatatea utilizatorului continua sa fie o prioritate de top pentru brandul HUAWEI , motiv pentru care functiile de monitorizare a sanatatii raman in mare parte similare in intreaga familie de produse. HUAWEI isi propune sa faca accesibila monitorizarea sanatatii de inalta calitate pentru toate grupurile de utilizatori. Fie ca este vorba de profesionisti ocupati sau de persoane in varsta cu mobilitate limitata, asistenta medicala mai inteligenta este accesibila la o singura atingere.Sondaj

Ce cadou ti-ar placea sa primesti?