Samsung lanseaza noul Galaxy Fit3 pentru fanii Galaxy aflati permanent in miscare
3/36220
calendar_month 23 Feb 2024, 14:50


Galaxy Fit3, cu noul sau design, ajuta utilizatorii sa inteleaga mai bine starea lor de sanatate si sa se bucure de o conectivitate imbunatatita

Samsung Electronics lanseaza Galaxy Fit3[1], cel mai nou tracker de fitness menit sa democratizeze tehnologia avansata Samsung de monitorizare a sanatatii si sa inspire oamenii in a adopta un stil de viata mai sanatos. Galaxy Fit3 are corp de aluminiu si un ecran mai mare prin intermediul caruia utilizatorii pot monitoriza datele de sanatate si bunastare — de la antrenamentele zilnice, la somnul linistit — direct de pe incheietura mainii, in orice moment al zilei.

,,In aceasta noua era a bunastarii, utilizatorii doresc o intelegere mai cuprinzatoare a sanatatii lor, iar Samsung s-a angajat sa ofere utilizatorilor instrumente avansate de monitorizare a sanatatii pentru a-i ajuta pe parcursul calatoriei lor spre starea de bine. Cel mai nou tracker de fitness, Galaxy Fit3, subliniaza angajamentul nostru de a oferi resurse accesibile care incurajeaza bunastarea de zi cu zi si inspira pe toata lumea sa lucreze la cea mai buna versiune a lor", afirma Tiberiu Dobre, Head of Mobile eXperience la Samsung Electronics Romania si Bulgaria.
 
Un tracker durabil si compact, cu un ecran mai mare si mai stilat

Galaxy Fit3 este proiectat cu un corp de aluminiu si un ecran de 1.6 inci (40 mm), cu 45% mai mare decat modelul anterior[2], pentru ca utilizatorii sa verifice informatiile detaliate dintr-o privire. Este, de asemenea, usor si elegant, confortabil si ideal pentru utilizare in fiecare zi, in orice moment. Utilizatorii pot integra usor Galaxy Fit3 in stilurile lor de viata datorita duratei lungi de viata a bateriei, de pana la 13 zile[3]. Ei pot personaliza tracker-ul avand la dispozitie peste 100 de imagini in presetari[4] sau folosind propriile lor fotografii ca fundal. Utilizatorii pot de asemenea sa mixeze si sa asorteze curelele[5] la tinuta sau in functie de rutinele zilnice cu un click.
 
Mentine o evidenta a starii de sanatate zi si noapte[6]

Samsung a prioritizat intotdeauna somnul pentru bunastare, incurajand utilizatorii sa inteleaga tiparele lor de odihna si sa isi construiasca obiceiuri mai sanatoase cu ajutorul dispozitivelor avansate de monitorizare a somnului[7]. Acest angajament se reflecta in Galaxy Fit3. Utilizatorii pot purta Galaxy Fit3 pe tot parcursul noptii pentru pentru a detecta sforaitul[8], monitoriza somnul si nivelurile de oxygen din sange[9]. In baza tiparelor de somn, Galaxy Fit3 prin optiunea Sleep Coaching[10] ofera detalii semnificative care ajuta utilizatorii sa inteleaga mai bine cum dorm si ce schimbari pozitive pot face.

In timpul zilei, Galaxy Fit3 permite utilizatorilor sa tina sub control activitatile lor zilnice. Utilizatorii pot urmari peste 100 de tipuri de antrenamente oricand, oriunde si sa isi revizuiasca usor exercitiile pe care le au de facut pentru a-si atinge obiectivele[11]. Galaxy Fit3 dispune de o clasificare 5ATM si rezistenta la apa si praf IP68, ceea ce inseamna ca utilizatorii se pot bucura de activitati in aer liber intr-o varietate de medii[12]. Galaxy Fit3 ofera utilizatorilor o intelegere si mai profunda a sanatatii lor generale, furnizand date despre ritmul cardiac[13] si nivelurile de stres.
 
Ramai in siguranta si conectat in ecosistemul Galaxy[14]

Pentru un plus de siguranta functii pentru detectarea caderii sau SOS-ul de urgenta, au fost adaugate recent pe Galaxy Fit3. Atunci cand este detectata o cadere anormala, Galaxy Fit3 ofera utilizatorilor optiunea de a apela imediat serviciile de urgenta pentru a primi suport medical intr-un timp util. Atunci cand utilizatorii se afla intr-o situatie de urgenta, pot trimite imediat un SOS apasand butonul lateral de cinci ori.
Utilizatorii Galaxy Fit3 pot accesa si o serie de functii in cadrul ecosistemului conectat Samsung Galaxy, pentru o experienta imbunatatita. Galaxy Fit3 poate fi folosit pentru a controla camera foto a smartphone-ului lor atunci cand fac poze si seteaza temporizatoare cu Camera Remote[15], dar si alte dispozitive conectate. Pentru o experienta fara probleme, atunci cand utilizatorii nu doresc sa fie deranjati sau se pregateasca pentru culcare, pot sincroniza automat modurile[16] intre Galaxy Fit3 si smartphone-ul lor asociat. Daca un smartphone este pierdut, utilizatorii il pot localiza cu usurinta cu functia Find My Phone de pe Galaxy Fit3, sau invers[17].
 
Disponibilitate[18]Galaxy Fit3 va fi disponibil incepand cu 23 februarie pe anumite piete, in trei variante de culori – Gray, Silver si Pink Gold.

Caracteristici Galaxy Fit3

Carcasa de aluminiu, curea sport, Gray, Silver si Pink Gold

42.9 X 28.8 x 9.9mm, 18.5g
(Masurat fara a include si greutatea curelei. Greutatea specificata se refera doar la corpul ceasului)

1.6-inch (40.0mm), 256x402 AMOLED

16MB + 256MB

Pana la 13 zile, 208mAh

Incarcare POGO (Pin + Magnetic)

RTOS

Accelerometer, Gyro, Optical Heart Rate Sensor, Barometer, Light Sensor
Bluetooth

5ATM + IP68

Android 10.0 sau mai sus si mai mult de 1.5GB of memorie

Note:

[1] Disponibilitatea poate varia in functie de piata, model si smartphone-ul asociat. Toate functionalitatile, caracteristicile, specificatiile si alte informatii despre produs furnizate in acest document, inclusiv, dar fara a se limita la, beneficii, design, preturi, componente, performanta, disponibilitate si capabilitati ale produsului sunt supuse modificarilor fara notificare prealabila. Galaxy Fit3 trebuie asociat cu un smartphone cu Android 10.0 sau mai nou si cel putin 1,5GB memorie. Pentru a incepe utilizarea Galaxy Fit3, un cont Samsung trebuie sa fie inregistrat pe un smartphone asociat.
[2] Comparativ cu Galaxy Fit2. Dimensiunea ecranului este masurata diagonal ca un dreptunghi complet fara a tine cont de colturile rotunjite.
[3] Durata de viata a bateriei se bazeaza pe rezultatele testelor interne de laborator efectuate de Samsung pentru scenarii de utilizare tipice, cu Galaxy Fit3 conectat la smartphone-ul Galaxy prin Bluetooth, inclusiv 52 de notificari, 4 minute de verificari de text, 9 minute de verificari de timp si 30 de minute de antrenamente pe parcursul a 24 de ore. Este o valoare simulata a consumului total de baterie masurata prin analizarea modelelor de utilizare normale si a curentului necesar pentru fiecare functie cu durata de timp a fiecarei functii. Testat cu rezultate dintr-o versiune pre-lansare a dispozitivului. Durata reala a bateriei poate varia in functie de starea conexiunii Bluetooth, configurare, setari, puterea semnalului, prezenta zgomotului, utilizarea si starea dispozitivului si multi alti factori.
[4] Disponibilitatea fetelor de ceas poate varia in functie de piata sau modelul dispozitivului.
[5] Disponibilitatea benzilor de ceas poate varia in functie de piata. Curelele de ceas se vand separat, cu exceptia benzii din cutie.
[6] Destinat exclusiv pentru scopuri generale de bunastare si fitness. Nu este destinat utilizarii in detectarea, diagnosticarea, tratarea, monitorizarea sau gestionarea oricarei conditii sau boli medicale. Orice informatie legata de sanatate accesata prin intermediul dispozitivului si/sau aplicatiei nu ar trebui tratata ca sfat medical. Utilizatorii ar trebui sa solicite orice sfat medical de la un medic. Anumite caracteristici pot varia in functie de piata, operator sau dispozitivul asociat.
[7] Functiile de somn sunt destinate exclusiv pentru scopuri generale de bunastare si fitness. Masurarile sunt doar pentru referinta personala. Va rugam sa consultati un profesionist medical pentru sfaturi. Necesita versiunea 6.26 sau mai recenta a aplicatiei Samsung Health. Functiile de somn disponibile pot varia in functie de piata, operator, dispozitivul conectat si versiunea aplicatiei Samsung Health.
[8] Detectarea sforaiturilor necesita utilizarea microfonului pe un smartphone Galaxy asociat prin Bluetooth. Pentru a folosi functia, smartphone-ul asociat trebuie sa fie in apropierea utilizatorului.
[9] Disponibilitatea caracteristicii nivelului de oxigen din sange poate varia in functie de piata.
[10] Necesita date de somn de cel putin 7 zile, inclusiv 2 zile libere.
[11] Disponibilitatea caracteristicilor poate varia in functie de piata, operator si dispozitivul asociat. Galaxy Fit3 este rezistent la apa pana la 50 de metri adancime timp de 10 minute sub ratingul 5ATM. Nu este potrivit pentru scufundari sau activitati sub presiune ridicata a apei. Daca dispozitivul sau mainile sunt ude, trebuie uscate temeinic inainte de manipulare. Galaxy Fit3 ofera protectie (IP68) impotriva prafului si apei dulci pana la maximum 1,5 metri timp de pana la 30 de minute.Nu este recomandat pentru utilizare la plaja sau in piscina. Rezistenta la apa si praf a dispozitivului nu este permanenta si poate scadea in timp din cauza uzurii normale. Clasificarea rezistentei la praf este testata in conditii de laborator de catre o terta parte: 2kg de pudra de talc (diametrul maxim de 0,05 mm) per metru cub a fost suflata intr-o camera de testare care gazduia dispozitivul (presiunea aerului in interiorul dispozitivului pastrata sub presiunea aerului ambiant) timp de 2 ore. Clasificat IP6X. Rezistenta la praf poate varia in functie de conditiile reale de utilizare.
[12] Caracteristicile ratei cardiace sunt destinate exclusiv pentru scopuri generale de bunastare si fitness. Nu este destinat utilizarii in detectarea, diagnosticarea, tratarea, monitorizarea sau gestionarea oricarei conditii sau boli medicale. Orice informatie legata de sanatate accesata prin intermediul dispozitivului si aplicatiei nu ar trebui tratata ca sfat medical. Utilizatorii ar trebui sa solicite orice sfat medical de la un medic.
[13] Disponibilitatea caracteristicii poate varia in functie de piata. Functiile de Detectare a caderilor si Apel de urgenta trebuie activate in aplicatia Galaxy Wearable de pe smartphone-ul Galaxy al utilizatorilor pentru a utiliza functia pe Galaxy Fit3. Pentru a notifica un contact de urgenta, este necesara o conexiune la retea. Precizia GPS-ului poate fi afectata de obstructiile semnalului satelitar, cum ar fi cladirile. Disponibilitatea caracteristicii poate varia in functie de piata, versiunea software si mediu inconjurator.
[14] Controlul camerei este disponibil doar pe Galaxy Fit3 atunci cand este asociat cu smartphone-uri Galaxy care ruleaza One UI 6.0 sau mai nou si necesita modul Foto in aplicatia preinstalata Galaxy Camera de pe smartphone-urile Galaxy.
[15] Limitat la modurile de somn si Nu deranjati si disponibilitatea poate varia in functie de smartphone-ul asociat.
[16] Dispozitivele trebuie sa fie in raza de conexiune Bluetooth pentru a folosi Gaseste telefonul.
[17] Distanta poate varia in functie de mediu si dispozitiv. Disponibilitatea caracteristicii poate varia in functie de piata sau smartphone-ul asociat.
[18] Disponibilitatea poate varia in functie de piata sau operator. Culorile si benzile disponibile pot varia in functie de piata sau operator.Sondaj

Ce cadou ti-ar placea sa primesti?