Primul Galaxy Watch FE faciliteaza accesul si mai multor utilizatori la tehnologia avansata de monitorizare a sanatatii de la Samsung
3/36914
calendar_month 13 Iun 2024, 15:32


Galaxy Watch FE ofera informatii detaliate asupra sanatatii si experiente conectate Samsung Galaxy într-un design elegant

Samsung Electronics a anuntat astazi lansarea noului Galaxy Watch FE1, o noua aditie la gama de smartwatch-uri Samsung, conceputa pentru a extinde experienta avansata si holistica de wellness a Samsung catre si mai multi utilizatori. Încorporand performanta hardware revolutionara si functiile avansate de monitorizare2 a sanatatii si fitness-ului ale Galaxy Watch, Galaxy Watch FE se remarca printr-un design elegant si rezistent. Acest nou smartwatch este ideal pentru cei care doresc sa îsi înceapa calatoria catre îmbunatatirea starii generale de bine, oferind informatii cuprinzatoare.

"La Samsung, ne straduim sa oferim capacitati de monitorizare a sanatatii si fitness-ului cat mai multor oameni din întreaga lume, ajutandu-i sa faca schimbarile necesare pentru a-si îmbunatati starea de bine zilnic si sa îsi atinga obiectivele. De asemenea, suntem entuziasmati sa adaugam noul Galaxy Watch FE la portofoliul nostru de dispozitive purtabile, oferind cat mai multor oameni acces la sugestii si observatii personalizate asupra sanatatii, dandu-le motivatia necesara de a ramane într-o forma fizica cat mai buna zi de zi", a declarat Junho Park, VP and Head of the Galaxy Ecosystem Product Planning Team, Mobile eXperience Business, Samsung Electronics.

Eleganta si durabilitate motivante pentru o stare de bine zilnica

Galaxy Watch FE, disponibil într-o dimensiune de 40mm, ofera o estetica îmbunatatita bazata pe designul iconic al seriei Galaxy Watch. Este disponibil în trei culori – Black, Pink Gold si Silver – cu noi curele de ceas3 ce prezinta cusaturi albastre si portocalii distincte, înfrumusetand designul si oferind un dispozitiv elegant care completeaza orice tinuta. În plus, Galaxy Watch FE ofera o varietate de noi interfate de ceas care permit utilizatorilor sa-si personalizeze ceasul, în timp ce one-click band faciliteaza schimbarea curelii pentru a se potrivi cat mai bine cu stilul fiecaruia. Galaxy Watch FE dispune de Sapphire Crystal glass, oferind o rezistenta superioara în timp si protectie împotriva zgarieturilor pe durata utilizarii zilnice.

Fiecare zi mai sanatoasa si mai motivanta

Echipat cu avansatul senzor BioActive de la Samsung, Galaxy Watch FE ofera o serie de functii puternice de fitness si wellness care furnizeaza sfaturi personalizate si practice pe tot parcursul zilei. Pentru a sustine un somn cat mai bun, Galaxy Watch FE ofera o varietate de functii avansate de somn4, de la monitorizarea tiparelor de somn la coaching5, si ajuta la crearea unui mediu propice de somn6. În plus, utilizatorii pot monitoriza sanatatea completa a inimii cu un set special de functii de monitorizare a sanatatii inimii. Galaxy Watch FE transmite o alerta HR atunci cand detecteaza ritmuri cardiace anormal de ridicate sau scazute si pune la dispozitie functia de Notificare a Ritmului Cardiac Neregulat (IHRN)7 pentru a monitoriza proactiv ritmurile cardiace specifice pentru fibrilatia atriala (Afib). În plus, utilizatorii pot obtine o întelegere mai profunda a sanatatii inimii lor prin monitorizarea tensiunii arteriale8 si ECG9.

Utilizatorii pot urmari mai mult de 100 de antrenamente diferite odata cu progresul lor direct de la încheietura mainii. Pentru pasionatii de alergare, analiza avansata a alergarii îi ajuta pe utilizatori nu doar sa îsi monitorizeze performanta generala pentru a-si maximiza eficienta, ci poate oferi si sugestii si îndrumari necesare pentru a preveni leziunile, astfel încat sa poata avansa în obiectivele stabilite. Pentru o experienta de alergare cat mai optima, Personalized Heart Rate Zone10 ajuta utilizatorii sa îsi stabileasca propriile obiective bazate pe capacitatile lor fizice.Galaxy Watch FE ajuta utilizatorii sa-si atinga obiectivele de sanatate si sa ramana motivati. Body composition11 ofera date complete despre corp si fitness prin intermediul unor indicatori speciali pentru a urmari progresul. În plus, utilizatorii pot primi mesaje motivationale pe parcursul calatoriei lor de wellness pentru a continua sa-si îmbunatateasca progresul.

Experiente sustinute de ecosistemul Galaxy12

La fel ca în cazul fiecarei serii Galaxy Watch, FE ofera experiente conectate fara probleme între dispozitivele Samsung Galaxy. Utilizatorii pot localiza rapid si usor telefonul cand acesta este deconectat de ceas cu functia Find My Phone13. De asemenea, utilizatorii pot controla de la distanta camera smartphone-ului Samsung cu functia Camera Controller14 pentru a schimba modul, unghiul sau pentru a da zoom direct de la încheietura mainii. Galaxy Watch FE permite Samsung Wallet15, ceea ce înseamna ca utilizatorii pot plati achizitiile direct cu ceasul, avand acces chiar si la alte documente de identificare, precum permisul de conducere sau cardul de student, totul pe ceasul lor inteligent pentru un portofel digital cu adevarat complet.

Disponibilitate16

Galaxy Watch FE va fi disponibil la nivel global începand cu vara aceasta.

Note

1 Disponibilitatea poate varia în functie de piata, model si smartphone-ul asociat. Toate functionalitatile, caracteristicile, specificatiile si alte informatii despre produs furnizate în acest document, incluzand, dar fara a se limita la, beneficii, design, preturi, componente, performanta, disponibilitate si capacitatile produsului, sunt supuse modificarilor fara notificare prealabila.
2 Destinat exclusiv scopurilor generale de wellness si fitness. Nu este destinat utilizarii în detectarea, diagnosticarea, tratamentul, monitorizarea sau gestionarea oricarei afectiuni medicale sau boli. Orice informatie legata de sanatate accesata prin intermediul dispozitivului si/sau aplicatiei nu ar trebui tratata ca sfat medical. Utilizatorii ar trebui sa caute orice sfat medical de la un medic. Anumite caracteristici pot varia în functie de piata, operator sau dispozitivul asociat.
3 Vandut separat. Disponibilitatea curelelor de ceas poate varia în functie de piata sau operator.
4 Functiile de somn sunt destinate exclusiv scopurilor generale de wellness si fitness. Masuratorile sunt doar pentru referinta personala. Va rugam sa consultati un profesionist medical pentru sfaturi.
5 Necesita date de somn de cel putin 7 zile, inclusiv 2 zile libere.
6 Disponibil pe dispozitivele inteligente înregistrate în SmartThings. Necesita cea mai recenta versiune a aplicatiilor mobile Samsung Clock si SmartThings.
7 Functia IHRN este disponibila doar în anumite piete. Disponibil pe dispozitive Wear OS, versiunea 4.0 sau ulterior. Nu este destinata sa ofere o notificare la fiecare episod de ritm cardiac neregulat sugestiv pentru AFib si absenta unei notificari nu este destinata sa indice absenta unui proces de boala. Nu este destinat utilizatorilor cu alte aritmii cunoscute. Functiile sunt suportate prin intermediul aplicatiei Samsung Health Monitor. Disponibilitatea poate varia în functie de piata sau dispozitiv. Din cauza restrictiilor de pe piata în obtinerea aprobarii/înregistrarii ca Software ca Dispozitiv Medical (SaMD), functioneaza doar pe ceasuri si smartphone-uri achizitionate în pietele în care serviciul este disponibil în prezent (cu toate acestea, serviciul poate fi restrictionat atunci cand utilizatorii calatoresc în piete care nu ofera servicii). Aceasta aplicatie poate fi utilizata doar pentru masuratori la varsta de 22 de ani si peste.
8 Functia de masurare a tensiunii arteriale este disponibila doar în anumite piete. Pentru a asigura acuratetea, utilizatorii ar trebui sa calibreze dispozitivul lor la fiecare patru saptamani cu un manson traditional pentru tensiunea arteriala. Functia de masurare a tensiunii arteriale nu poate diagnostica hipertensiunea, alte conditii sau verifica semnele unui atac de cord. Nu este destinata sa înlocuiasca metodele traditionale de diagnostic sau tratament de catre un profesionist medical calificat.
9 Functia ECG este disponibila doar în anumite piete. Nu este destinata sa înlocuiasca metodele traditionale de diagnostic sau tratament. Functia nu este destinata utilizatorilor cu aritmii cunoscute în afara AFib-ului. Utilizatorii nu ar trebui sa interpreteze sau sa ia actiuni clinice pe baza rezultatelor dispozitivului fara consultarea unui profesionist medical calificat.
10 Pentru a actualiza intervalele fiecarei zone de ritm cardiac pentru alergare în functie de capacitatile cardiopulmonare, este necesar sa alergati în aer liber mai mult de 10 minute cu o viteza constanta de 4 km/h sau mai mare.
11 Body composition nu ar trebui utilizata daca aveti un stimulator cardiac implantat sau alte dispozitive medicale implantate, sau daca sunteti însarcinata. Rezultatele masuratorilor pot sa nu fie precise daca aveti sub 20 de ani. Destinat exclusiv scopurilor generale de wellness si fitness.
12 Disponibilitatea anumitor aplicatii/caracteristici poate varia în functie de piata, operator sau dispozitivul conectat.
13 Functia necesita ca ceasul utilizatorului sa fie cuplat cu telefonul lor si sa fie conectat la acelasi cont Samsung. Disponibilitatea poate varia în functie de piata si de dispozitivul conectat.
14 Controlerul Camerei este suportat pe Galaxy Watch4 si modelele de Galaxy Watch ulterioare lansate cand sunt cuplate cu seria Galaxy S9 si ulterioare. Functia de zoom a Controlerului Camerei este disponibila pe seria Samsung Galaxy Watch4 si modelele de Galaxy Watch ulterioare lansate care sunt cuplate cu un smartphone Galaxy S series, Galaxy Note series si Galaxy Z series care ruleaza One UI 5.1 sau o versiune superioara, cu suport pentru Controlerul Camerei.
15 Disponibilitatea Samsung Wallet si a caracteristicilor sale poate varia în functie de piata si de smartphone-ul cuplat.
16 Disponibilitatea poate varia în functie de piata sau operator. Modelele suportate, culorile, dimensiunile si benzile pot varia în functie de piata sau operator.