Noul software One UI 5 Watch ofera indicii legate de urmatoarea serie Galaxy Watch
8/8601
calendar_month 08 Mai 2023, 16:20   visibility 24244


Cu functii imbunatatite de somn, One UI 5 Watch stabileste un nou standard pentru starea de bine a utilizatorilor

Samsung a prezentat recent One UI 5 Watch1, care va fi disponibil pentru dispozitivele Galaxy Watch mai tarziu in acest an. Noul software este conceput pentru a oferi o experienta mai personalizata si mai intuitiva in ceea ce priveste analizarea propriei stari de sanatate si include imbunatatiri care sustin un somn mai bun, precum si diverse caracteristici de fitness si de siguranta.

“Samsung si-a luat angajamentul de a oferi o experienta de sanatate completa si pentru a-i ajuta pe utilizatori sa-si atinga obiectivele de wellness. Acum, mai mult ca niciodata, credem ca acest lucru incepe cu un somn bun. Prin noul One UI 5 Watch continuam sa ajutam oamenii sa-si imbunatateasca calitatea somnului, astfel incat sa poata incepe fiecare zi complet reincarcati si pregatiti pentru ziua respectiva,” a spus Hon Pak, Vicepresedintele si Seful echipe Digital Health, din cadrul diviziei MX, Samsung Electronics.

Un somn mai bun: esential pentru o stare de sanatate mai buna

Samsung si-a concentrat eforturile pe trei elemente cheie pentru un somn mai bun: intelegerea tiparelor personale de somn, construirea unor obiceiuri sanatoase si stabilirea unui mediu prietenos cu somnul. One UI 5 Watch asigura imbunatatiri la nivelul tuturor celor trei elemente.

Sleep Insights UI afiseaza in mod vizibil scorul de somn al utilizatorului pentru a oferi o imagine mai clara in ceea ce priveste modul in care acesta s-a odihnit, dar si masuratori conexe, cum ar fi fazele de somn, orele de sforait si nivelurile de oxigen din sange. In plus, functia Sleep Coaching - adaptat in jurul a opt tipuri diferite de somn - devine, de asemenea, accesibila direct pe Galaxy Watch, precum si pe un telefon asociat, pentru ca utilizatorii sa isi poata monitoriza obiceiurile oricand si oriunde.

Crearea unui mediu confortabil poate face diferenta in calitatea somnului, iar chiar si micile distrageri pot avea un impact major. De aceea, Samsung a facut mai usoara conectarea Galaxy Watch la o gama larga de dispozitive. Odata ce dispozitivul Galaxy Watch detecteaza ca utilizatorul a adormit, SmartThings permite acestuia sa isi opreasca dispozitivele conectate pentru a crea un mediu mai favorabil pentru odihna. Modul Sleep dezactiveaza rapid notificarile si reduce luminozitatea ecranului telefonului si al ceasului utilizatorului, iar One UI 5 Watch se bazeaza pe aceasta caracteristica, utilizand acum un senzor cu infrarosu, mai degraba decat o lumina verde cu LED-uri, pentru a minimiza si mai mult distragerile.

Un partener de fitness mai inteligent

Functia Heart Rate Zone personalizata a fost adaugata diferitelor instrumente de alergare individualizate ale Galaxy Watch – inclusiv analiza alergarii in timp real si un program personalizat de antrenament pe intervale. Aceasta noua caracteristica analizeaza capacitatile fizice individuale si stabileste cinci niveluri optime de intensitate a antrenamentului (incalzire, ardere de grasime, cardio, antrenament greu si efort maximal). Acest lucru permite utilizatorilor sa-si stabileasca propriile obiective in functie de capacitatea lor, de la arderea grasimilor la cardio cu intensitate ridicata.

Pasionatii de activitati in aer liber care detin Galaxy Watch Pro se pot astepta la beneficii suplimentare, incepand cu un antrenament de tipul traseu extins – introducand acum alergarea si mersul pe jos alaturi de optiunile disponibile anterior pentru drumetii si ciclism. Utilizatorii Galaxy Watch Pro pot, de asemenea, sa caute si sa acceseze baza de date GPX File direct prin intermediul aplicatiei Samsung Health si sa primeasca recomandari de rute noi bazate pe date precum locatia, ora, evaluarea sau popularitatea.Siguranta, mereu pe primul loc

Siguranta este o necesitate atunci cand vine vorba de sanatate si wellness, iar One UI 5 Watch ofera, de asemenea, instrumente imbunatatite in acest sens. Actualizarile functiei SOS permit comunicarea directa catre un numar de telefon de urgenta pentru a transmite informatii despre locatia utilizatorului si, de asemenea, accesul imediat la informatiile medicale ale acestuia odata ce SOS este activat. In plus, detectarea caderii este acum activata in mod implicit pentru utilizatorii cu varste avansate pentru a ajuta la reducerea riscului de urgente. Acestea sunt doar cateva dintre exemplele eforturilor continue ale Samsung de a spori siguranta utilizatorilor.

One UI 5 Watch va fi disponibil pentru prima data pe viitoarea serie Galaxy Watch, iar alte actualizari vor fi anuntate in curand.