Galaxy AI vine pe noul Galaxy Watch pentru o monitorizare a sanatatii mai motivanta si personalizata
3/36850
calendar_month 03 Iun 2024, 18:50


La inceputul acestui an, Samsung a inaugurat noua era a AI-ului pe smartphone, odata cu lansarea seriei Galaxy S24, si s-a angajat sa introduca Galaxy AI  pe o gama mai larga de dispozitive. Fidela acestei promisiuni, Samsung aduce acum Galaxy AI si pe Galaxy Watch, imbunatatind caracteristicile sale populare de sanatate. Imbinand puternicul AI integrat pe dispozitive cu aplicatia Samsung Health, Samsung este pe cale de a crea unele dintre cele mai sigure si personalizate experiente de sanatate de pana acum.

Inteligenta avansata pentru analize mai cuprinzatoare si un plus de motivatieSamsung si-a propus sa ofere o experienta avansata de sanatate si wellness, utilizand informatii semnificative si actionabile pentru a ajuta utilizatorii sa inteleaga mai bine propriile tipare de sanatate. Acum, imbinand Galaxy AI cu Samsung Health, noile functii de sanatate le vor oferi perspective mai cuprinzatoare asupra sanatatii, precum si incurajari motivationale pentru a-si imbunatati starea de bine zilnica. Cu Energy Score , acestia pot obtine o intelegere mai buna a starii lor zilnice printr-o analiza integrata a metricilor de sanatate personala, precum timpul de somn, consistenta timpului mediu de somn, consistenta orelor de culcare si trezire, activitatea din ziua anterioara, ritmul cardiac in timpul somnului si variabilitatea ritmului cardiac , pentru a-i ajuta sa faca fata mai bine intregii zile. In plus, Wellness Tips   ii ajuta sa-si atinga obiectivele personale de sanatate, oferind perspective, sfaturi motivationale si indrumari bazate pe obiectivul specific pe care isi doresc sa-l atinga.

Precizie si acuratete mai mareMetricile de sanatate precise si cuprinzatoare sunt fundamentale pentru a oferi cele mai bune experiente inteligente de sanatate. Algoritmii de sanatate imbunatatiti si instrumentele avansate de monitorizare vor oferi perspective mai holistice, personalizate si actionabile atunci cand sunt imbinate cu AI. Si, pentru ca o sanatate buna incepe cu un somn odihnitor, Samsung imbunatateste algoritmul AI pentru somn, oferind informatii suplimentare detaliate despre calitatea somnului. Indicatorii de somn adaugati recent pentru Sleep Insights ofera utilizatorilor o analiza mai aprofundata si precisa a calitatii somnului, astfel incat acestia sa poata intelege mai bine tiparele de somn si sa isi construiasca obiceiuri mai sanatoase. Acesti indicatori adaugati includ miscarile din timpul somnului, latenta somnului, ritmul cardiac si rata respiratorie in timpul somnului, in plus fata de metricile deja existente, precum orele de sforait, nivelul de oxigen din sange si ciclul de somn.

Noile caracteristici de fitness ofera masuratori inteligente si fara efort ale capacitatii fizice pentru un antrenament mai personalizat, acestea fiind in mod obisnuit furnizate de echipamente extrem de avansate. In plus fata de cele cinci niveluri ca intensitate de alergare ale Personalized Health Rate Zone, noile metrici detaliate Aerobic Threshold (AT) / Anaerobic Threshold (AnT) Heart Rate Zone  sustin o alergare eficienta, analizand rapid performanta. De asemenea, ciclistii pot calcula cu usurinta metricile Functional Threshold Power (FTP) in doar 10 minute  si se pot antrena ca adevarati profesionisti folosind un index de putere personalizat bazat pe analiza datelor AI pentru a maximiza performanta. Instrumentele de monitorizare a fitness-ului ii ajuta pe utilizatori, de asemenea, sa isi urmareasca antrenamentele si progresul cu o mai mare usurinta. Cu noul Workout Routine, utilizatorii pot imbina diverse exercitii pentru un antrenament personalizat si pot trece la urmatorul exercitiu fara a se opri. De asemenea, acestia pot ramane motivati si isi pot urmari progresul atunci cand alearga sau pedaleaza folosind Race , care compara performanta actuala cu cea anterioara pe aceleasi rute.„Extinzand puterea Galaxy AI in intregul nostru ecosistem, ne propunem sa deschidem noi posibilitati cu experiente optimizate si conectate, care ofera utilizatorilor o personalizare si inteligenta mai mare. Introducerea Galaxy AI pe Galaxy Watch este doar inceputul acestui proces si abia asteptam sa prezentam si mai multe integrari in intregul nostru portofoliu Galaxy foarte curand”, a declarat Junho Park, VP and Head of the Galaxy Ecosystem Product Planning Team, MX Business, Samsung Electronics.

Aceste noi functii vor fi disponibile pe urmatoarea gama Galaxy Watch prin intermediul One UI 6 Watch, care va fi disponibil mai tarziu in acest an. Un numar limitat de utilizatori Galaxy Watch vor avea acces mai devreme la programul beta  incepand din iunie. Acesta este doar un mic exemplu din ceea ce am pregatit pentru utilizatorii nostri si abia asteptam sa aratam intreaga putere a Galaxy AI atunci cand va fi integrata cu upgrade-urile hardware avansate care vor veni pe noua serie Galaxy Watch. Ramai cu ochii pe noi pentru mai multe informatii.