ASUS anunta VivoWatch 6
3/36959
calendar_month 25 Iun 2024, 09:20


ASUS a anuntat ieri VivoWatch 6, noul ceas inteligent de varf care ofera functii complete de gestionare a sanatatii. Ceasul are un ecran tactil AMOLED Gorilla® Glass de 1,39 inchi cu luminozitate de 350 de nit. Pe langa aplicatiile ASUS Blood Pressure si ASUS ECG [1] , ASUS VivoWatch 6 stabileste un nou standard pentru articolele de sanatate si este capabil sa masoare compozitia corpului, calitatea somnului, precum si un indice de relaxare si o analiza a armoniei corpului. O greutate totala de doar 60 de grame inseamna ca ceasul poate fi purtat confortabil toata ziua. ASUS VivoWatch 6 dispune, de asemenea, de GPS dual-band si de pana la 14 zile [2] de viata a bateriei.

„Procurand inovatii de ultima ora si ani de experienta medicala, ASUS VivoWatch 6 este conceput pentru a ajuta utilizatorii sa isi tina evidenta obiectivelor de sanatate pe termen lung cu usurinta, permitandu-le sa monitorizeze statisticile vitale de sanatate oricand si oriunde pentru a obtine cu adevarat asistenta medicala preventiva”, a spus Sharon. Pan, director senior al Smart Health Product Planning la ASUS.

Sanatate la indemana

ASUS VivoWatch 6 este echipat cu doua seturi de senzori ECG si PPG de calitate medicala, oferind purtatorului masuratori convenabile cu varful degetelor. Inelul exterior al VivoWatch 6 dispune de un senzor de impedanta bioelectrica (BIA) pentru a masura compozitia corpului. Plasarea degetului mare si aratator pe senzorul fetei ceasului va dezvalui procentele de grasime corporala si muschii scheletici, continutul de apa si rata metabolica bazala.  

ASUS VivoWatch 6 este, de asemenea, capabil sa monitorizeze echilibrul sistemului nervos autonom si foloseste variabilitatea ritmului cardiac (HRV) ca baza pentru a calcula indicele de relaxare pentru a afisa nivelurile de stres pe termen scurt. Functia de analiza a armoniei corpului va prezenta starea emotionala zilnica a purtatorului in ultima saptamana intr-o diagrama simplificata cu sapte grile.

Aplicatia ASUS HealthConnect

Cea mai recenta aplicatie ASUS HealthConnect are o interfata de utilizare usor de utilizat si ofera utilizatorului toti parametrii de sanatate urmariti dintr-o privire. Aplicatia include, de asemenea, serviciul bazat pe cloud Care Track, care permite membrilor familiei sa vada locatia si starea de sanatate a purtatorului in timp real – o caracteristica ideala pentru cei care ingrijesc persoanele in varsta.

 Note

1. Disponibilitatea masurarii tensiunii arteriale si a functiei electrocardiogramei poate varia in functie de regiune.

2. Conditiile de viata a bateriei pentru testarea VivoWatch 6 in modul de economisire a energiei sunt urmatoarele: Incarcat complet, cu masurarea fondului de oxigen din sange dezactivata; masurarea fundalului indicelui undei de puls este activata, masurata o data la 120 de minute; primirea a 100 de mesaje; doua alarme setate; set de trei mementouri de medicamente; masurarea manuala a tensiunii arteriale de doua ori pe zi; luminozitatea implicita a cadranului ceasului setata la 3; dispozitivul nu este purtat in timpul somnului.