Ecranul AMOLED si incarcarea rapida a smartphone-ului OPPO Reno10, preferatele pasionatilor de tehnologie
3/35347
calendar_month 12 Oct 2023, 12:24


In topul caracteristicilor pe care pasionatii de tehnologie din Romania le apreciaza cel mai mult la OPPO Reno10 se numara ecranul AMOLED de 6,7 inci cu rata rapida de refresh de 120Hz (35%) si incarcarea ultra rapida SuperVOOC de 67W (24%), conform unor sondaje derulate simultan in mai multe comunitati ale publicatiilor tech. 

Mai mult, 19% dintre acestia apreciaza camera de 32 MP telephoto si tehnologia Portrait Mode, care permite surprinderea de portrete naturale, iar 17% durata lunga de viata a bateriei, posibila si datorita tehnologiei Battery Health Engine.

„OPPO Reno10 a captat atentia comunitatilor de tehnnologie din Romania, iar voturile acordate de membrii acestora reflecta preferintele si perceptiile utilizatorilor privind OPPO Reno10 si demonstreaza inca o data faptul ca inovatiile companiei vin in intampinarea dorintelor consumatorilor si bifeaza cele mai importante criterii la care se raporteaza acestia in achizitia unui smartphone nou.” a declarat Alexandra Raut, Head of Marketing OPPO Romania.

In ceea ce priveste review-urile despre OPPO Reno10, utilizatorii au acordat o atentie deosebita unor aspecte cheie ale telefonului, precum incarcarea rapida si optimizarea consumului de energie (40%), potentialul pentru portretele naturale si continutul foto-video care pot realizate cu ajutorul acestui smartphone (22%), avand in vedere zoom-ul optic 2X al camerei Telephoto Portret, impreuna cu lentila de 32 MP Telephoto. De asemenea, 20% din utilizatorii care au citit review-uri despre OPPO Reno10 au fost impresionati de calitatea ecranului si rata sa de refresh si 18% de experienta generala de utilizare, incluzand procesorul, performantele si interfata. 

Totodata, OPPO Reno10 este cel mai frecvent asociat de catre utilizatori cu un raport excelent calitate-pret (31%), incarcarea rapida (29%), o experienta fluida de utilizare (28%), iar 12% asociaza smartphone-ul cu experienta de capturare a portretelor naturale si expresive.

Conform acelorasi sondaje, 13% din fanii comunatitilor tech detin deja noul model OPPO Reno10, in timp ce aproape 36% au afirmat ca iau in considerare achizitionarea acestuia. De asemenea, 20% au mentionat ca nu vor achizitiona telefonul deoarece au achizitionat un alt model recent, dar intentioneaza sa-l recomande unui prieten.

La studiul derulat in perioada septembrie-octombrie 2023 au participat aproximativ 250 de respondenti din comunitatile publicatiilor Mobilissimo si Gadget.ro.Sondaj

Care este prima versiune de Windows pe care ati folosit-o?