Xiaomi Pad 6S Pro 12.4, disponibila la precomanda intr-un pachet ce include, gratuit, tastatura touchpad
3/36529
calendar_month 23 Apr 2024, 14:40


Xiaomi Pad 6S Pro 12.4, tableta ce ofera un display exceptional si o experienta captivanta pentru utilizatori, este disponibila la precomanda, pana in data de 28 aprilie, pe Mi-Home.ro. 

Utilizatorii pot achizitiona noua tableta intr-un pachet promotional, la pretul special recomandat de 3499 lei, ce include, gratuit, Xiaomi Pad 6S Pro Touchpad Keyboard.

Pachetul va fi disponibil si in retelele eMag si Flanco, parteneri oficiali ai Xiaomi.

Pentru prima data, Tastatura Touchpad Xiaomi Pad 6S Pro integreaza un touchpad, imbunatatind capacitatea utilizatorului de a selecta fisiere si de a gestiona cu precizie sarcini complexe de editare video. Proiectata sa raspunda celor mai intense nevoi de productivitate, Xiaomi Pad 6S Pro 12.4 ofera un display exceptional si o experienta captivanta pentru utilizatori. Cu un ecran 3K de 12.4 inch la 144Hz si un aspect generos de 3:2, tableta imbunatateste confortul pentru citit si consumul de multimedia, fiind ideala pentru munca si relaxare. 

Capacitatile remarcabile ale display-ului sunt accentuate de o rezolutie de 3048 x 2032 si o densitate impresionanta de 294 pixeli pe inch (PPI), oferind o claritate fara precedent pentru sarcini care variaza de la citirea celui mai fin text la editarea imaginilor la rezolutie inalta sau la imersarea in cele mai noi jocuri. 

Echipata cu o baterie robusta de 10000mAh (typ), completata de tehnologia HyperCharge de 120W ultra-rapida, utilizatorii se pot bucura de timpi de incarcare mai scurti si de o durata extinsa a bateriei.

Conceputa cu platforma mobila performanta Snapdragon® 8 Gen 2 de 4nm, Xiaomi Pad 6S Pro 12.4 ofera viteze fulgeratoare si performante fluide. Combinata cu Xiaomi HyperOS, tableta introduce trei noi functii revolutionare: Home Screen+, Colaborare multi-dispozitiv si Xiaomi Smart Hub, ducand interconectivitatea la noi niveluri. 

Noul centru de control al dispozitivelor - Xiaomi Smart Hub - conecteaza simultan pana la sapte dispozitive, inclusiv diverse produse Xiaomi AIoT, asigurandu-va ca reteaua de dispozitive este mereu la indemana. Cu functionalitatea NFC Tap to Share, Xiaomi Pad 6S Pro 12.4 simplifica partajarea fisierelor printr-o atingere rapida, oferind o experienta convenabila pentru utilizatori. Pentru creatorii de continut, modul Director din aplicatia Camera transforma tableta intr-un instrument profesional de monitorizare conectat la smartphone, pentru a captura cu usurinta momente de inalta calitate.

Ca accesorii care completeaza Xiaomi Pad 6S Pro 12.4, sunt listate Stiloul Xiaomi Focus si Tastatura Touchpad Xiaomi Pad 6S Pro - instrumente esentiale pentru transformarea dispozitivului intr-o statie de lucru portabila de ultima generatie.