Samsung dezvaluie Galaxy Book4 Edge, laptopul Samsung AI de noua generatie ce extinde ecosistemul Galaxy AI
3/36727
calendar_month 21 Mai 2024, 07:35


Samsung a dezvaluit ieri Galaxy Book4 Edge, urmatoarea generatie de computere AI. Cu 45 de performante de calcul TOPS NPU AI si integrari hibride de ultima ora, Galaxy Book4 Edge amplifica experienta PC si ofera cel mai hiperconectat ecosistem mobil AI de pana acum. 

„Galaxy Book4 Edge extinde viziunea asupra conectivitatii AI – reducand decalajul dintre mobil si PC, in timp ce democratizeaza experientele AI care schimba modul in care se lucreaza in fiecare zi”, a declarat TM Roh, Presedinte si Sef al Mobile eXperience Business la Samsung Electronics. „Acest PC AI de ultima generatie deblocheaza noi niveluri de performanta de calcul, facute posibile de interfata noastra Samsung Galaxy dovedita si de colaborarea deschisa cu liderii din industrie pentru a oferi utilizatorilor nostri solutii hardware si software de clasa mondiala.”

Cresterea conectivitatii AI

Galaxy AI de pe Galaxy Book4 Edge ofera experienta de conectare, sustinuta de pregatirea Wi-Fi 7 pentru conectivitate rapida si fara intreruperi intre dispozitive. Cu aceasta abordare hibrida, utilizatorii pot beneficia de functiile AI chiar si atunci cand sunt offline, pastrand in acelasi timp securitatea de varf asupra datelor lor. Datorita inteligentei artificiale pe dispozitiv, platforma inteligenta Snapdragon invata de la utilizatori in timp, crescand productivitatea si creand experiente optimizate de inteligenta artificiala.

Odata cu adaugarea Galaxy Book4 Edge, experienta unor imbunatatiri complete ale AI pe dispozitivele Samsung Galaxy nu a fost niciodata mai accesibila. Galaxy Book4 Edge este un PC Copilot+, transformand modul in care utilizatorii interactioneaza cu dispozitivele lor, permitandu-le utilizatorilor sa fie mai productivi si mai creativi folosind un limbaj simplu, de zi cu zi. Galaxy Book4 Edge aduce, de asemenea, functii preferate de fani, Chat Assist si Live Translate, pe computer.

Samsung a colaborat cu Microsoft pentru a aduce Copilot in Windows la Galaxy Book, permitand combinatia perfecta de AI pe dispozitiv si bazata pe cloud pentru cea mai buna experienta. Pentru actiuni de zi cu zi, cum ar fi setarea alarmelor, preluarea contactelor, trimiterea de mesaje si multe altele, utilizatorii isi pot accesa dispozitivele mobile prin intermediul solicitarilor vocale Copilot. Copilot accepta, de asemenea, sugestii inteligente de actiuni pentru pasul urmator pentru cresterea productivitatii.

Galaxy Book4 Edge este o continuare a mostenirii Samsung de a oferi cele mai bune experiente din clasa prin hardware premium reglat cu experienta cu software de ultima generatie. Proiectat de la zero pentru AI, Galaxy Book4 Edge introduce urmatoarea generatie de PC-uri AI – punand o gama larga de AI in mainile utilizatorilor si dandu-i puterea sa realizeze mai mult cu mai putin efort. Cu o putere de procesare de 45 TOPS NPU, procesorul Snapdragon ® X Elite echipeaza Galaxy Book4 Edge cu performante de neegalat pentru capabilitati accelerate AI pentru toate functiile. Alimentata de cel mai rapid si mai puternic procesor Snapdragon de pe un laptop, tehnologia AI de pe dispozitiv de la Galaxy se va imbunatati continuu, asigurand o experienta perfecta si receptiva.

Cautarea de documente, e-mailuri sau pagini web pe computer poate consuma mult timp. Cu Recall, 9 acum se pot doar descrie indiciile pe care ni le amintim pentru fi gasite. 

In mediul de lucru hibrid de astazi, apelurile video sunt o intamplare zilnica, iar Galaxy Book4 Edge ajuta la depasirea barierelor lingvistice cu colegii, prietenii si familia. Live Captions 10 ofera subtitrari precise in timp real. Daca exista cuvinte rostite, indiferent de aplicatie, pot fi transformate in subtitrare, in engleza, in timp real pe ecran.Galaxy Book4 Edge este proiectat pentru a face fluxurile de lucru mai cuprinzatoare ca niciodata, sustinute de o procesare AI incredibil de eficienta si de 4 ori mai rapida, datorita platformei de calcul Snapdragon X Elite. Deplasarea se face intre aplicatii si comenzi fara probleme cu tasta AI dedicata a dispozitivului, activand capabilitatile AI cu o simpla apasare a tastei. Bateria are durata lunga de viata si se bazeaza pe o incarcare super-rapida.

Deblocarea potentialului creativ oricand si oriunde

Utilizatorii Samsung Galaxy se pot bucura acum de o suita si mai mare de instrumente pentru creatori. Galaxy Book4 Edge cu Cocreator foloseste AI pentru a transforma activitatile creative. 

Apelurile video pot avea efectele Windows Studio. Conferintele video pot deveni un pic mai distractive experimentand filtrele camerei si efectele de fundal alimentate de AI pe dispozitiv.

Vision Booster ofera o vizibilitate imbunatatita in exterior, iar ecranul tactil multi-touch cu 10 puncte si 12 puncte antireflex reduce dramatic stralucirea alaturi de afisajul Dynamic AMOLED 2X. O rata de reimprospatare adaptiva de pana la 120 Hz ofera, de asemenea, un afisaj remarcabil, alaturi de standardele de luminozitate si culoare de calitate cinematografica.

Cu Auto Super Resolution, Galaxy Book4 Edge ofera grafica de inalta definitie si cadru de inalta calitate care imbunatateste jocurile in timp real.

Securitate de incredere, sustinuta de Samsung Knox si Microsoft

Securizat de Samsung Knox, Galaxy Book4 Edge protejeaza informatiile critice de pe dispozitiv si protejeaza impotriva vulnerabilitatilor cu hardware securizat, detectarea amenintarilor in timp real si protectie colaborativa. Clientii Windows vor avea protectia avansata a firmware-ului care vine cu cel mai inalt nivel de protectie Windows 11.

Cu AI pe dispozitiv, functiile Galaxy AI si Copilot+ proceseaza functiile utilizatorului fara a incarca date in cloud, protejand confidentialitatea utilizatorului. Pentru Recall, instantaneele raman locale pe computer si se pot utiliza comenzi simple pentru a sterge, ajusta si filtra continutul salvat. Pentru functiile care necesita activitate AI bazata pe cloud, suita de functii de securitate Microsoft ofera protectie non-stop. 

Cu securitatea imbunatatita a Samsung Knox, Galaxy Book4 Edge ofera companiilor un punct de intrare pentru a integra functionalitatea AI in business-ul lor, ajutandu-le sa faca urmatorii pasi in foile lor de parcurs tehnologice. Companiile pot acum sa ofere in siguranta angajatilor lor functionalitati bazate pe inteligenta artificiala, care le vor face mai usor sa-si faca treaba. De exemplu, angajatii pot folosi limbajul natural pentru a localiza rapid documente si pentru a descoperi cu usurinta fisiere asociate sarcinii in cauza pentru un flux de lucru cuprinzator; se elimina barierele lingvistice cu colegii prin traducerea subtitrarilor live a apelurilor video; pot sa aiba propriul asistent personal care poate ajuta sa efectueze apeluri, sa trimita mesaje si sa pastreze legatura din mers. Aceste capabilitati avansate de inteligenta artificiala ofera utilizatorilor functii inteligente care imbunatatesc productivitatea si permit multitasking intuitiv.Sondaj

Ce cadou ti-ar placea sa primesti?