Noul PC AI al Samsung, seria Galaxy Book4, disponibil la nivel global incepand de azi
3/36239
calendar_month 26 Feb 2024, 15:30


Samsung a anuntat ca seria Galaxy Book4 va fi disponibila pe anumite piete incepand cu 26 februarie. 

Seria Galaxy Book4, inclusiv Galaxy Book4 Ultra, Galaxy Book4 Pro si Galaxy Book4 Pro 360, a fost lansata in Coreea pe 2 ianuarie si a inregistrat un interes record, depasind seria Galaxy Book3 de anul trecut de 1,5 ori in prima saptamana de vanzari 1.

„Suntem incantati ca utilizatorii sa experimenteze inteligenta, conectivitatea si productivitatea facute posibile de seria Galaxy Book4, ducand gama noastra de PC-uri premium la urmatorul nivel”, a declarat TM Roh, presedinte si sef al departamentului Mobile eXperience Business la Samsung Electronics. „Seria Galaxy Book4 ofera performanta puternica si conectivitate cu mai multe dispozitive pe care consumatorii le asteapta de la un PC de inalta performanta pe piata actuala.”

Seria Galaxy Book4 ofera productivitate inteligenta sustinuta de performante hardware robuste. Galaxy Book4 Ultra este echipat cu noul procesor Intel® Core ™ Ultra 9/7, care combina un procesor, un GPU si un NPU nou adaugat intr-un singur pachet 2 . Modelele Galaxy Book4 Ultra si Pro au prezentat, de asemenea, securitate imbunatatita, fiecare model Galaxy Book avand un nou cip de securitate Samsung Knox, care securizeaza separat datele critice ale sistemului.

Fiecare experienta din seria Galaxy Book4 Ultra si Galaxy Book4 Pro este adusa la viata pe ecranul tactil Dynamic AMOLED 2X, care ofera contrast clar si culori vii. Experienta de vizionare incredibila este constanta chiar si in lumina puternica a soarelui, cu Vision Booster pentru imbunatatirea automata a luminozitatii, precum si tehnologia anti-reflex 3 pentru a reduce distractia. Bazandu-se pe mostenirea portofoliului Samsung Galaxy Book , seria Galaxy Book4 are o experienta unica Galaxy Connected, care permite utilizatorilor sa ramana conectati fara probleme pe dispozitivele lor Samsung Galaxy. De la Second Screen 4 care permite utilizatorilor sa-si foloseasca tableta ca monitor, la Multi Control 5 pentru mutarea usoara a fisierelor intre dispozitive folosind mouse-ul si touchpad-ul din seria Galaxy Book4 , utilizatorii vor beneficia de functii care maximizeaza productivitatea si creativitatea. Toata aceasta functionalitate este ambalata intr-un design subtire si usor, ceea ce inseamna ca utilizatorii pot experimenta performante puternice de oriunde, chiar si in deplasare.

Seria Galaxy Book4 va fi disponibila incepand cu 26 februarie in SUA. 

[1] Bazat pe vanzarile din 2-9 ianuarie numai pe piata coreeana.
[2] Specificatiile pot varia in functie de model sau piata. Comparativ cu seria anterioara.
[3] Corning® Gorilla® Glass cu DX completeaza rezistenta legendara a Corning® Gorilla® Glass pentru a oferi atat optica antireflex, cat si o rezistenta imbunatatita la abraziune. Compozitul din sticla de la Corning imbunatateste lizibilitatea afisajului printr-o imbunatatire cu 75% a reflectarii suprafetei frontale, fata de sticla standard si creste raportul de contrast al afisajului cu 50% cu aceeasi luminozitate a afisajului.
[4] Ambele dispozitive trebuie sa fie conectate la acelasi cont Samsung. Necesita seria Galaxy Tab S7 sau o versiune ulterioara si Tab Active4 Pro cu One UI 3.1 sau o versiune ulterioara.
[5] Samsung Multi Control necesita telefoane actualizate cu One UI 5.1, tablete cu One UI 4.1 sau versiuni superioare si functioneaza pe dispozitivele din seria Galaxy Book lansate in 2021 sau ulterior, fie cu Samsung Settings v1.5 (Intel) fie cu Samsung Settings v3.3 (BRAT). Unele modele pot avea suport limitat pentru functii.