ASUS prezinta Seria Expert 2022 si lanseaza cel mai usor laptop business de 14 inchi din lume
8/8047
calendar_month 25 Mai 2022, 14:55

Noul portofoliu cuprinzator destinat mediului de afaceri include laptopurile ExpertBook, PC-urile desktop ExpertCenter, mini PC-urile, statiile de lucru si AiO.

PUNCTE CHEIE:

\r\n
  \r\n

 • ASUS îsi concentreaza eforturile pentru a oferi solutii pentru utilizatorii de afaceri din întreprinderi, IMM-uri, educatie, retail, sanatate si alte piete
 • \r\n
\r\n


\r\n
  \r\n

 • Produsele din seria Expert ofera performante ridicate, flexibilitate si fiabilitate pentru lucrul la distanta si hibrid, fiind dotate cu procesoare Intel® de generatia a 12-a
 • \r\n
\r\n


\r\n
  \r\n

 • Noul ExpertBook B9 este cel mai usor laptop business de 14 inchi din lume
 • \r\n
\r\n


\r\n
  \r\n

 • Gama include de asemenea, noul ExpertBook B7 Flip de 14 inchi si ExpertBook B3 Detachable, primul laptop detasabil cu dubla orientare din portofoliu
 • \r\n
\r\n
ASUS, lider global în domeniul tehnologiei, renumit pentru modul în care reimagineaza continuu tehnologiile de astazi pentru ziua de mâine, a prezentat Seria Expert 2022, un portofoliu larg de produse business care ofera fiabilitate, flexibilitate si securitate de nivel enterprise.

Gama cuprinzatoare include noul ExpertBook B9 (B9400CBA), cel mai usor laptop business de 14 inchi din lume1; ExpertBook B7 Flip (B7402FBA), cel mai recent laptop 5G Flip de 14 inchi din serie, precum si ExpertBook B3 Detachable (B3000), primul notebook cu tastatura detasabila din seria Expert, care poate fi utilizat în orientare „vedere" sau „portret". Noile laptopuri flagship ExpertBook, desktop-urile configurabile ExpertCenter, mini PC-urile, statiile de lucru si PC-urile All-in-one sunt instrumente de productivitate disponibile în formate elegante si flexibile, oferind performante ridicate si durabilitate necesare la orice loc de munca - fie ca este vorba de sala de consiliu, birou, sala de clasa, în miscare sau în domeniile retail si sanatate.

"Locul de munca s-a schimbat, proprietarii de afaceri, directorii, cadrele didactice, comerciantii si ceilalti decidenti având posibilitatea sa stabileasca viitorul acestuia. Utilizatorii au nevoie de instrumente care sa functioneze zi de zi într-un mod invizibil, fiabil si fara întreruperi. Compania ASUS este cunoscuta pentru inovatiile aduse în dispozitive extrem de fiabile si durabile pe segmentele de gaming si a publicului larg. Acum, cu portofoliul din seria Expert, stabilim un nou standard pentru piata PC-urilor comerciale, pentru a le permite companiilor sa îsi defineasca noul stil de lucru - oricare ar fi acesta - cu performante de elita, design si constructie premium, durabilitate si instrumente de nivel enterprise", a declarat Bogdan Ivascu, Country Manager ASUS România.ExpertBook B9: Cel mai usor laptop business de 14 inchi din lume

ExpertBook B9 (B9400CBA) este un laptop ultra-portabil puternic, care nu face compromisuri în privinta calitatii si a performantelor în favoarea dimensiunii, permitând lucrul mobil fara efort si colaborarea neîntrerupta în echipe. Carcasa usoara din aliaj de magneziu cântareste doar 880 de grame2. Capacul din magneziu-litiu forjat de calitate superioara si constructia întarita îi permit laptopului sa treaca testele de rezistenta ale standardelor de nivel militar, precum si testele stricte ASUS pentru asigurarea calitatii.

În ciuda profilului subtire, ExpertBook B9 poate oferi o autonomie de pâna la 16 ore3, fiind un sistem de calcul de înalta performanta care le permite utilizatorilor mobili din categoria business sa faca fata cerintelor si uzurii zilnice într-un loc de munca în schimbare. Laptopul este certificat EPEAT Gold si beneficiaza de ambalaje realizate în mod sustenabil.

ExpertBook B7 Flip: Cel mai nou ExpertBook convertibil de 14 inchi 5G

ExpertBook B7 Flip (B7402FBA) este instrumentul suprem pentru lucrul mobil si flexibil, cu performante remarcabile si suport Intel vPro®. Cu o autonomie a bateriei de pâna la 11 ore si conexiune optionala 5G, ExpertBook B7 Flip le permite companiilor sa lucreze de oriunde si în orice mod doresc, bazându-se pe o retea personala securizata de mare viteza, pentru a reduce întreruperile si riscurile asociate utilizarii hotspot-urilor WiFi publice.

Design-ul lui ExpertBook B7 Flip se bazeaza pe un aliaj de magneziu si aluminiu, laptopul fiind usor si subtire, dar durabil. Balamaua ErgoLift îi permite ecranului sa se roteasca la 360 de grade, astfel încât poate fi folosit în configuratie traditionala de laptop, ca o tableta sau orice altceva între acestea. Balamaua este testata pentru mai mult de 30.000 de cicluri de deschidere/închidere. Laptopul dispune de un ecran tactil 16:10, stylus ASUS magnetic, tastatura numerica virtuala ASUS NumberPad, autentificare biometrica, inclusiv autentificare faciala si senzor de amprenta digitala, si modul ASUS PrivateView - care estompeaza vizibilitatea ecranului la un unghi de vizualizare de 45°. Laptopul dispune de o conectivitate I/O cuprinzatoare, având inclusiv suport pentru conectarea a pâna la trei ecrane externe.

ExpertBook B3 Detachable: Primul ExpertBook detasabil cu un stand cu dubla orientare

ExpertBook B3 Detachable (B3000) dispune de unul dintre cele mai agile design-uri de pe piata, cu o durata de viata a bateriei de pâna la 21 de ore pentru o zi întreaga de productivitate. Designul cu dubla orientare, cu un ExpertStand din tesatura si tastatura detasabila ExpertBoard cu conectare rapida, se potrivesc multiplelor moduri de lucru, de oriunde, permitându-le utilizatorilor sa treaca de la configuratia orizontala la cea verticala în câteva secunde si de la tableta la laptop.

ExpertBook B3 Detachable este primul laptop cu sistem de operare Windows bazat pe o platforma Qualcomm® Snapdragon™ 7c Gen 2, cu un stylus cu încarcare rapida integrat4. Pentru videoconferinte, ExpertBook B3 Detachable include tehnologia de atenuare a zgomotului de fond pe doua cai, ASUS Two-Way AI Noise-Cancelation, o camera frontala de 5MP cu tehnologie de reducere a zgomotului 3D (3DNR) si una cu senzor de 13MP orientata catre interlocutori, care elimina pâna la 94% din zgomotul aleatoriu care afecteaza în mod natural orice camera, mai ales în conditii de lumina scazuta.

Pe lânga laptopurile ExpertBook, desktop-urile ExpertCenter, mini PC-urile, statiile de lucru si dispozitivele AiO, seria ASUS Expert include si accesorii care faciliteaza orice configuratie de lucru, fie hibrid sau de la distanta, precum ASUS SimPro Dock 2, ASUS Webcam Monitor, ASUS Ultra Mini Universal Adapter etc. Portofoliul include si o garantie de 3 ani pentru produse, iar utilizatorii pot opta pentru ASUS Premium Care5 pentru a extinde perioada de utilizare fara griji.

Avantajul ASUS Expert

Fiecare organizatie are nevoi diferite, trasându-si propria cale în fluxurile de lucru de astazi: hibride, de la distanta si în persoana. Laptopurile ExpertBook, desktop-urile ExpertCenter, mini PC-urile, statiile de lucru si PC-urile ExpertCenter AiO sustin viitorul activitatii cu modele fiabile si durabile, oferind calculatoare de înalta performanta cu procesoare ce urca în gama pâna la Intel® Core™ i7 din generatia a 12-a, suport Intel vPro®, facilitati de securitate si de colaborare, certificari EPEAT si Energy Star, tehnologii precum ASUS Two-Way AI Noise Cancelation pentru comunicatii vocale clare, un paravan fizic de confidentialitate pentru camera web si suport pentru cea mai recenta conectivitate Intel WiFi 6E.

Pentru a sprijini micile întreprinderi, cadrele didactice si utilizatorii din corporatii, în timp ce navigheaza în zilele de lucru aglomerate si provocatoare, portofoliul cuprinzator Expert ofera:

\r\n
  \r\n

 • Durabilitate si fiabilitate: Produsele din seria Expert sunt concepute pentru a oferi fiabilitate maxima, constructie robusta, structura consolidata si materiale durabile, creând produse care depasesc atât testele stricte de durabilitate ASUS, cât si cerintele standardelor militare americane MIL-STD 810H, pentru a rezista la ore si zile de utilizare constanta. Caracteristicile de securitate, de nivel enterprise, sustin functionarea fara întreruperi si protejeaza munca si datele pretioase ale utilizatorilor, oferind securitate TPM 2.0, slot Kensington Lock, paravan fizic pentru webcam si multe altele.
 • \r\n
\r\n


\r\n
  \r\n

 • Flexibilitate si agilitate: Seria Expert cuprinde laptopuri configurabile, desktop-uri, statii de lucru si PC-uri AiO, oferind companiilor durabilitatea, puterea de calcul si fiabilitatea de care au nevoie pentru utilizarea zilnica non-stop, pentru colaborarea în echipa si orice activitate viitoare. Companiile pot alege dintr-o gama de laptopuri ExpertBook si desktopuri ExpertCenter, statii de lucru, mini PC-uri sau PC-uri AiO si îsi pot dota echipa cu laptopurile ExpertBook B9, ExpertBook B7 Flip sau ExpertBook B3 Detachable pentru mobilitate si lucru hibrid.
 • \r\n
\r\n


\r\n
  \r\n

 • Administrare simpla: Cu instrumentele de administrare la distanta, inclusiv ASUS Control Center6, procesoarele Intel vPro® si aplicatia MyASUS, seria Expert este usor de gestionat si întretinut de catre companii pentru întreaga forta de munca, oriunde s-ar afla.
 • \r\n
\r\n
Note:
1 La data de 7 ianuarie 2022, pe baza unei analize interne de piata ASUS care compara dimensiunea si greutatea ExpertBook B9 cu produsele concurente de la furnizori precum LG, HP, Dell si Lenovo. Greutatea reala poate varia în functie de specificatii.
2 Doar pentru ExpertBook B9 cu baterie de 33 Wh.
3 Doar pentru ExpertBook B9 cu baterie de 66 Wh.
4 La data de 17 noiembrie 2021, pe baza unei analize interne de piata ASUS care compara ExpertBook B3 Detachable cu produse concurente de la furnizori precum Microsoft, HP, Apple, Lenovo si Chuwi, ASUS ExpertBook B3 Detachable este primul laptop cu stylus cu lacas, care este alimentat de Snapdragon 7c Gen 2 Compute Platform si care vine preinstalat cu sistemul de operare Windows.
5 ASUS Premium Care poate fi achizitionat si activat numai în tara în care ati cumparat noul produs ASUS. Serviciile pot fi diferite în functie de regiunea în care va aflati.
6 ASUS Control Center este optional, iar disponibilitatea sa variaza în functie de tara. Va rugam sa va adresati retailerului ASUS local pentru detalii.