ASUS lanseaza noi solutii pentru managerii de top si elevii din ciclul primar si cel gimnazial
8/8373
calendar_month 09 Ian 2023, 16:20

Designul sustenabil ofera performante, durabilitate si versatilitate la un nivel incredibil.
PUNCTE CHEIE:
Construite pentru un viitor mai sigur: Proiectate tinand cont de mediu, performanta si oameni, noile solutii ASUS pentru afaceri si educatie sporesc sustenabilitatea
ASUS ExpertBook B9403 OLED: Solutie premium, ultra-usoara si durabila, destinata managerilor executivi si celor care calatoresc frecvent in interes de afaceri, oferind productivitate si fiabilitate non-stop
ASUS BR1102: Serie de laptopuri robuste, rezistente si fiabile pentru mediul educational, in special pentru elevii din invatamantul primar si gimnazial
Cu prilejul CES 2023, ASUS - lider mondial in domeniul tehnologiei, renumit pentru faptul ca reimagineaza continuu tehnologiile de astazi pentru ziua de maine – a prezentat doua solutii noi pentru afaceri si educatie - ASUS ExpertBook B9 OLED (B9403CVA) pentru managerii executivi de elita si seria ASUS BR1102 (BR1102C si BR1102F) creata pentru sectorul educational - care ofera performante, utilizari polivalente si flexibilitate la un nivel incredibil. Produse in mod sustenabil, acestea faciliteaza productivitatea non-stop si invatarea hibrida, sustinand viitorul in afaceri si educatie.
ExpertBook B9 OLED le ofera directorilor executivi un design ultra-usor premium, fara a face compromisuri in privinta performantei, durabilitatii sau securitatii. Modelul robust si fiabil ASUS BR1102 se mandreste cu o durabilitate de nivel militar, cu un ecran dinamic certificat TÜV, tratat anti-reflexii si avand unghiuri largi de vizibilitate, precum si cu un design compact si modular care le permite tinerilor cursanti din invatamantul primar si gimnazial sa studieze, sa faca streaming si sa se joace. ASUS continua sa inoveze pentru un viitor sustenabil, solutiile prezentate parcurgand noi metode de proiectare si productie care reduc impactul asupra mediului si amprenta de carbon.
ExpertBook B9 OLED (B9403CVA): Laptop de afaceri premium ultra-usor pentru managerii aflati in miscare
In contextul frecventelor calatorii si schimbari ale locului de desfasurare a activitatii ExpertBook B9 OLED este solutia premium, usoara si cu tehnologie de ultima generatie dedicata managerilor aflati in miscare. Dispozitivul ofera calitate si design premium, ramanand in acelasi timp unul dintre cele mai usoare laptopuri de afaceri de 14 inchi din lume, fiind mai usor chiar si decat multe laptopuri de 13 inchi de pe piata. Fiind fabricat dintr-un aliaj de magneziu si litiu, cel mai usor aliaj metalic disponibil, laptopul ultra-usor si durabil vine cu imbunatatiri cheie care il fac companionul perfect pentru elita oamenilor de afaceri.
Desi este foarte usor, ExpertBook B9 OLED ofera facilitatile de performanta, securitate si durabilitate de top vizate de managerii executivi. Fie ca-l vor folosi la revizuirea rapoartelor sau pentru crearea de infografice pentru planuri de afaceri, ExpertBook B9 OLED se va dovedi cel mai bun laptop business. Dotat cu cel mai recent procesor Intel® Core™ vPro® din generatia a 13-a si cu pana la 64 GB de memorie RAM, plus un sistem de racire inteligenta ce-i poate spori performanta cu 36%, ExpertBook B9 OLED ofera viteze de calcul rapide si un raspuns prompt, cu facilitati de management de nivel enterprise. Sistemul de operare Windows 11 Pro si mai multe niveluri de securitate, inclusiv cipul optional TPM 2.0, mentin datele in siguranta si protejeaza confidentialitatea.
Camera web imbunatatita, difuzorul si matricea de microfoane permit conferinte video de inalta calitate, iar ecranul OLED cu fomat 16:10 si raport ecran/corp de 90% ofera culori vii, emisii reduse de lumina albastra si o experienta vizuala captivanta. Testat pentru durabilitate conform standardelor US MIL-STD-810H si a celor interne ASUS, ExpertBook B9 OLED le ofera managerilor avantajul principal atunci cand vine vorba de lucrul mobil. De asemenea, portabilul imbunatateste experienta de utilizare prin diverse facilitati suplimentare, inclusiv printr-un touchpad cu 26,8% mai spatios decat versiunea anterioara, imbunatatind atat navigarea, cat si posibilitatile de control.
La fel ca toate solutiile ASUS anuntate la CES 2023, si ExpertBook B9 OLED a fost proiectat urmarindu-se in primul rand sustenabilitatea. Procesul de fabricatie nu numai ca genereaza o rezistenta sporita, dar reduce, de asemenea, deseurile de materiale cu 29% si cu pana la 75%1 timpul de productie, pentru a maximiza eficienta energetica si a reduce si mai mult impactul asupra mediului incojurator. Datorita inclusiv eforturilor depuse pentru utilizarea materialelor ecologice si pentru obtinerea unei eficiente energetice sporite, se asteapta ca dispozitivul sa fie verificat EPEAT Gold si sa depaseasca standardele ENERGY STAR®.
Seria ASUS BR1102 (BR1102C si BR1102F): Laptopuri fiabile pentru educatie
Pentru a fi productivi si a performa in invatarea hibrida elevii se bazeaza pe laptopuri durabile, dar flexible. In timpul deplasarilor intre casa, scoala si activitatile extrascolare, ASUS BR1102, disponibil atat in forma traditionala cu clapeta, cat si in cea convertibila cu ecran rabatabil la 360°, este un companion de incredere pentru elevii moderni din ciclurile primar si gimnazial. Designul sau robust si compact de 11,6 inchi se potriveste cu orice rucsac, putand sa reziste la caderi, lovituri si uzura zilnica. Trecand testele de durabilitate de grad militar, BR1102 dispune de o tastatura rezistenta impotriva varsarilor accidentale, de un exterior rezistent la deteriorare si zgarieturi, de componente ranforsate, o bara de protectie din cauciuc de jur imprejur si de o prindere usoara.
Construit pentru a incuraja elevii sa invete de oriunde s-ar afla, caracteristicile educationale ale modelului BR1102 fac invatarea la distanta usoara si distractiva. Elevii vor fi pregatiti pentru succes in fiecare zi de scoala, gratie urmatoarelor dotari tehnice: procesor Intel Core din generatia a 12-a, sistem de operare Windows 11 Education, baterie cu autonomie de pana la 10 ore, conectivitate de mare viteza, camera web cu tehnologie pentru reducerea zgomotului de imagine si paravan pentru intimitate, si o camera cu senzor de 13 MP pe spatele ecranului.
De asemenea, BR1102 este construit sa reziste, cu un design sustenabil si mentenanta redusa, reducand la minimum nevoia de depanare si administrare pentru echipele IT, maximizand beneficiile pentru mediu. Suruburile uniforme inseamna mai putine piese pierdute, iar designul modular il face flexibil in diverse medii de invatare. Stocarea duala expandabila, ecranul certificat TÜV si durata lunga de viata a bateriei asigura faptul ca elevii vor ramane conectati si la curent cu lectiile lor pe tot parcursul zilei. Si, ca un beneficiu suplimentar, tastatura tratata cu ASUS Antimicrobial Guard este verificata conform standardului ISO privind inhibarea dezvoltarii bacteriilor cu peste 99% pe o perioada de 24 de ore, ajutand la mentinerea suprafetelor laptopurilor curate si igienice.
Presedintele ASUS Computer International, Benjamin Yeh, a declarat: „ASUS se angajeaza sa impulsioneze progresul catre un viitor mai sustenabil si sa devina o organizatie cu emisii nete de carbon zero, valorificand leadershipul tehnologic, rigoarea bazata pe date si filosofia axata pe om. Cu noile ExpertBook B9 OLED si BR1102, atat directorii de afaceri, cat si elevii beneficiaza de o utilizare eficienta a energiei care le reduce amprenta de carbon. Dincolo de design, ASUS creeaza aceste produse in mod sustenabil, cu practici de aprovizionare, productie si de selectie a materialelor care ne apropie si mai mult de obiectivele noastre de sustenabilitate pentru 2023, mergand mai departe.”
Note:
1 Rezultatele pot varia in functie de model si de procesele de productie.