ASUS dezvaluie seria de laptopuri ASUS Chromebook CR, concepute special pentru elevi
3/36798
calendar_month 28 Mai 2024, 14:15


Ieri, ASUS a prezentat o serie noua de laptopuri care vin in ajutorul elevilor prin designul robust si modular, cu tastatura rezistenta si protejata de tehnologia ASUS Antimicrobial, dar ofera si o protectie maxima pentru ochii studentilor, afisajele de pana la WUXGA 16:10 oferind experiente vizuale imbunatatite si culori de inalta calitate fiind certificate de TÜV Rheinland pentru niveluri scazute de lumina albastra.

Iata mai jos comunicatul de prezentare produse.

Seria ASUS Chromebook CR se remarca ca insotitorul ideal pentru studenti, indiferent daca sunt implicati in invatarea la clasa in persoana sau in educatia de la distanta. Designul robust si modular, cu parti interne inlocuibile, garanteaza atat durabilitate, cat si longevitate. Cu ecrane tactile Corning® Gorilla® Glass de 11,6 inchi sau 12,2 inchi si o balama plata de 180° sau rabatabila la 360°, laptopurile ofera flexibilitate pentru experiente educationale imbogatite. Acest design incurajeaza mentalitatea aventuroasa a studentilor moderni, asigurand o calatorie de invatare placuta si sigura, fie ca se implica in cursuri online sau sesiuni in clasa - gata pentru fiecare calatorie de invatare.

Un partener de studiu de incredere

Pentru elevii K-12, un laptop de uz zilnic ar trebui sa fie invincibil. Cu utilizatori vioi si activi, zgarieturile si loviturile sunt o parte aproape inevitabila a rutinei lor zilnice, asa ca seria ASUS Chromebook CR dispune de o bara de protectie din cauciuc pentru o liniste suplimentara. Laptopurile au, de asemenea, un design robust care a fost testat pentru a indeplini sau depasi standardul militar american MIL-STD-810H si utilizeaza Corning dur.

Gorilla Glass1 pentru a proteja ecranul tactil de zgarieturi. In plus, tastatura rezistenta la varsari poate face fata stropilor minore de apa2 fara a le face rau, astfel incat stropirile minore de pe birou sau de la masa pot fi scurse, curatate si uscate cu usurinta. In cele din urma, finisajul special rezistent la amprenta3 mentine laptopul mai curat pentru mai mult timp.

Flexibilitate fara efort prin proiectare

Laptopurile din seria ASUS Chromebook CR sunt echipate fie cu balamale la 180°, fie cu balamale rabatabile la 360° pentru a permite moduri de utilizare versatile. Modelele cu clapeta (CR1104C, CR1204C) faciliteaza partajarea usoara a grupului, in timp ce modelele convertibile (CR1104F, CR1204F) accepta moduri de utilizare versatile, inclusiv laptop, cort, suport si tableta - sau orice altceva. Discutiile de grup si partajarea la clasa nu au fost niciodata mai usoare.

Ecranele tactile mari de 11,6 inchi sau 12,2 inchi cu suport pentru stylus in garaj4 imbunatatesc productivitatea si sunt confortabile pentru studenti, cu niveluri scazute de lumina albastra pentru a le proteja ochii. Echipat cu pana la WiFi 6E (802.11ax) si conectivitate 4G LTE optionala, impreuna cu pana la 16 GB de memorie LPDDR5 si 128 GB de stocare eMMC, studentii se pot bucura de un mediu de invatare eficient si pot folosi laptopul oricand si oriunde. Camera de 13 MP orientata spre lume5 le permite elevilor sa exploreze imprejurimile lor, sa faca fotografii si sa inregistreze videoclipuri atunci cand sunt in modul tableta.

Porturi I/O convenabile, versatile

Pentru a permite studentilor sa se conecteze cu usurinta la orice periferic disponibil, laptopurile din seria ASUS Chromebook CR dispun de un set cuprinzator de porturi I/O, inclusiv doua porturi USB 3.2 Gen 1 Type-C® amplasate convenabil, cate unul pe fiecare parte. In special, acestea sunt ambele porturi cu functii complete care accepta date, iesire video si livrarea energiei, permitand incarcarea laptopului de ambele parti, oferind studentilor o flexibilitate mai mare in modul si unde isi pot configura spatiul de invatare.In plus, exista doua porturi USB 3.2 Gen 1 Type-A, HDMI® 1.4b, o mufa combo audio si un slot Kensington Lock. Pentru cei care doresc sa adauge o modalitate intuitiva de introducere a schitelor si notitelor este disponibila si un stylus garaj optional.

Protectie completa

Pentru o igiena sporita, seria ASUS Chromebook CR este optional protejata de tehnologia ASUS Antimicrobial Guard6,7, un strat de suprafata pe zona tastaturii, una dintre cele mai atinse parti ale laptopului. Acoperirea contine ioni de argint incarcati pozitiv, care sunt atrasi de microbii incarcati negativ. Cand intra in contact, ionii de argint strapung suprafata celulei pentru a deteriora structura si a inhiba reproducerea.

Pentru a oferi o protectie maxima pentru ochii studentilor, afisajele de pana la WUXGA 16:10 ofera experiente vizuale imbunatatite si culori de inalta calitate si sunt certificate de TÜV Rheinland pentru niveluri scazute de lumina albastra.

 Usor de intretinut

Seria ASUS Chromebook CR este conceputa pentru a face implementarea si intretinerea cat mai simple posibil. Designul modular permite tehnicienilor sa inlocuiasca si sa actualizeze rapid componentele hardware cheie, asigurand mai putin timp de nefunctionare si mai mult timp de invatare. Suruburile captive anti-cadere de pe partea inferioara elimina grijile legate de pierderea acestor piese mici in timpul reparatiei. In plus, Chrome Education Upgrade8 acceptat asigura securitate pe mai multe straturi, actualizari automate si implementare simplificata.