ASUS a lansat Chromebook Flip CX5 (CX5400)
7/7646
calendar_month 30 Iul 2021, 09:55


\\\\\\\\\\\\\\\\r\\\\\\\\\\\\\\\\n
  \\\\\\\\\\\\\\\\r\\\\\\\\\\\\\\\\n
 • Elegant și durabil pentru utilizare în deplasări: Carcasa subțire și ușoară, din aluminiu prelucrat cu precizie, rezistență de nivel militar pentru o mobilitate elegantă
 • \\\\\\\\\\\\\\\\r\\\\\\\\\\\\\\\\n
\\\\\\\\\\\\\\\\r\\\\\\\\\\\\\\\\n


\\\\\\\\\\\\\\\\r\\\\\\\\\\\\\\\\n
  \\\\\\\\\\\\\\\\r\\\\\\\\\\\\\\\\n
 • Experiență de utilizare flexibilă și intuitivă: Balama ErgoLift de 360° pentru diverse moduri de lucru și un stylus USI integrat pentru luarea de notițe, schițe și editare facilă
 • \\\\\\\\\\\\\\\\r\\\\\\\\\\\\\\\\n
\\\\\\\\\\\\\\\\r\\\\\\\\\\\\\\\\n


\\\\\\\\\\\\\\\\r\\\\\\\\\\\\\\\\n
  \\\\\\\\\\\\\\\\r\\\\\\\\\\\\\\\\n
 • Performanțe și opțiuni de conectivitate incredibile: Până la un procesor Intel® Core™ i7 de a 11-a generație, 16 GB de RAM, un SSD de 512 GB și WiFi 6 ultra-rapid
 • \\\\\\\\\\\\\\\\r\\\\\\\\\\\\\\\\n
\\\\\\\\\\\\\\\\r\\\\\\\\\\\\\\\\n


\\\\\\\\\\\\\\\\r\\\\\\\\\\\\\\\\n
  \\\\\\\\\\\\\\\\r\\\\\\\\\\\\\\\\n
 • Imagini captivante: Ecranul NanoEdge pe patru laturi, cu un raport ecran/corp de 85%, permite o vizualizare captivantă
 • \\\\\\\\\\\\\\\\r\\\\\\\\\\\\\\\\n
\\\\\\\\\\\\\\\\r\\\\\\\\\\\\\\\\n

ASUS a lansat noul laptop ASUS Chromebook Flip CX5 (CX5400) pentru a le oferi utilizatorilor cele mai bune instrumente moderne pentru muncă și divertisment. Performanțele de mare putere ale unui procesor ce urcă în gamă până la Intel® Core™ i7 de a 11-a generație, cu grafică Intel Iris® Xe și WiFi 6 ultra-rapid, sunt adăpostite într-o carcasă rafinată, subțire și ușoară, cu o durabilitate de nivel militar, oferindu-le utilizatorilor rezistența necesară pentru a fi productivi de oriunde, în timp ce își etalează stilul. Munca și divertismentul sunt îmbunătățite și mai mult de un design versatil, un stylus digital inclus în pachet și de un ecran captivant.

Design elegant și durabil

Cu un exterior rafinat și o greutate de numai 1,4 kg1, ASUS Chromebook Flip CX5 combină stilul, mobilitatea și durabilitatea. Dispune de un șasiu din aluminiu, finisat cu colțuri și margini modelate cu precizie, ceea ce îi conferă un aspect curat și elegant. Estetica sa rafinată este perfectă pentru utilizatorii care caută flexibilitate în mișcare combinată cu un design de neegalat. Pentru durabilitate, ASUS Chromebook Flip CX5 dispune de ranforsări structurale pentru a spori rezistența carcasei și pentru a a satisface standardele MIL-STD 810H2 din SUA, care sunt mai riguroase și mai exigente decât oricând. În plus, dispozitivul este supus unor teste interne riguroase - inclusiv teste de presiune pe panou, de șoc și de cădere - pentru a asigura o rezistență maximă.

Utilizare confortabilă și intuitivă

Balamaua ErgoLift de 360°, proiectată cu precizie, de pe ASUS Chromebook Flip CX5 ajustează și fixează fără probleme ecranul în orice unghi. De asemenea, balamaua ridică și înclină tastatura în poziția perfectă de tastare atunci când ecranul este rotit în modul laptop, creând un spațiu suplimentar sub laptop care are și rolul de a îmbunătăți redarea sunetului. Un stylus USI inclus se încarcă rapid și automat atunci când este stocat în locașul său - doar 15 secunde de încărcare asigură până la 45 de minute de utilizare - fiind tot timpul pregătit pentru utilizare și beneficiind de un loc sigur pentru depozitare. Mișcarea intuitivă a stylus-ului este o modalitate rapidă și precisă de a da frâu liber creativității și productivității.Performanțe și conectivitate incredibile

Echipat cu cele mai recente procesoare Intel Core i7 din a 11-a generație, cu grafică Intel Iris Xe și 16 GB de memorie, ASUS Chromebook Flip CX5 oferă performanța și capacitatea de reacție pentru a le permite utilizatorilor o productivitate incredibilă. Un SSD PCIe® spațios oferă spațiu de stocare cu acces rapid, iar o baterie robustă permite până la 10 ore3 de utilizare cu o singură încărcare, pentru a lucra sau a se juca pe tot parcursul zilei, chiar și în deplasări. Puterea acestor caracteristici este adăpostită într-un design fără ventilator, asigurând performanțe ridicate, în timp ce rămâne incredibil de silențios. Fie că rulează un film sau execută editări video cu o grafică intensivă, păstrează un profil silențios pentru a asigura un cadru de lucru sau de joacă liniștit.

Interfața WiFi 6 integrată în ASUS Chromebook Flip CX5 oferă viteze mai mari decât cele prin cablu de până la 2,4 Gbps4, permițându-le utilizatorilor să se bucure de streaming fluid de videoclipuri online FHD și de transferuri ultra-rapide de fișiere mari. În plus, cele două porturi Thunderbolt™ 4 USB-C® suportă ieșiri duble pentru ecrane 4K, încărcare rapidă prin USB-C Power Delivery și viteze de transfer de date de până la 40 Gbps pentru periferice5 de înaltă performanță.

Imagini uimitoare pentru muncă sau divertisment

ASUS Chromebook Flip CX5 oferă efecte vizuale expansive care facilitează productivitatea și scot în evidență tot ce este mai bun din jocuri și filme. Ecranul NanoEdge pe patru laturi maximizează suprafața ecranului cu un raport ecran/corp de 85%6, ceea ce face ca experiențele de vizionare să fie mai captivante. Panoul Full HD oferă, de asemenea, unghiuri largi de vizualizare și o reproducere excepțională a culorilor pentru imagini incredibil de vii și realiste.

Tot ce e mai bun de la Google

ASUS Chromebook Flip CX5 este poarta de acces către o muncă și un divertisment modern cu cele mai bune produse Google. Utilizatorii se pot bucura de acces complet la Google Play7 și îi pot cere lui Google să facă toată treaba pentru a se putea bucura de divertisment hands-free. Sistemul de operare Chrome OS de pe ASUS Chromebook Flip CX5 oferă întreaga putere a Google Workspace, inclusiv aplicațiile de productivitate Google, precum Gmail, Docs, Drive, Calendar, Meet și multe altele, permițând utilizatorilor să colaboreze rapid și să rămână sincronizați fără probleme cu aplicațiile preferate. De asemenea, cumpărătorii ASUS Chromebook Flip CX5 vor beneficia de acces gratuit la un abonament Google One8 pe 12 luni cu 100 GB de stocare, astfel încât să își poată păstra fișierele și fotografiile stocate în siguranță în cloud.

Actualizările automate7 și protecția antivirus încorporată mențin dispozitivul în siguranță, securizat și mereu actualizat. De asemenea, laptopul este construit în jurul securității solide a unui cont Google personal, astfel încât toate documentele private, e-mailurile, fotografiile și datele confidențiale sunt păstrate în siguranță în orice moment.

Trailer video pentru seria Chromebook Flip CX5: www.youtube.com/watch?v=lLeCe07lJQo

Specificații ASUS Chromebook Flip CX5 (CX5400)9
ProcesorIntel® i7-1160G7 / Intel® i5-1130G7 / Intel® i3-1110G4Sistem de operareChrome OSEcran14 inchi (16:9) iluminat cu LED FHD (1.920 x 1.080) tactil
Tehnologie de nivel IPS-level wide-viewGraficăIntel® UHD Graphics (pentru SKU i3)
Intel® Iris® Xe Graphics (pentru SKU i5, i7)Stocare128 GB / 256 GB / 512 GB PCIe® M.2 NVMe™ PCIe® 3.0 SSDMemorie8 GB / 16 GB 4266 MHz LPDDR4xInterfețe2 x Thunderbolt™ 4.0 Type-C / 1 x USB 3.2 Gen 1 Type-A / 1 x jack audio combo / 1 x cititor de carduri microSDWirelessDual-band WiFi 6 (802.11ax) + Bluetooth® 5.0TastaturăTastatura de dimensiuni complete cu taste chiclet iluminate cu o cursă a tastelor de 1,5 mmAudioSunet certificat Harman Kardon cu boxe duble încorporate
Rețea de microfoane cu suport pentru recunoaștere vocală Google AssistantAdaptor ACAdaptor de alimentare de 45 W (Ieșire: 15 V DC, 3 A, 45 W / Intrare: 100~240 V AC, 50/60 Hz universal)BaterieBaterie litiu-polimer de 48 Wh cu 3 celule, până la 10 ore de durată de viață a baterieiSecuritateGoogle Titan C Security ChipDimensiuni320,9 (L) x 206,5 (A) x 15,75 (Î) mmGreutate1,4 kgCuloareAlbastru AI

1 Greutatea poate varia în funcție de configurație.
2 Laptopurile din seria ASUS Chromebook Flip CX5 sunt supuse mai multor teste de calitate pentru laptopuri, dar nu sunt supuse tuturor testelor MIL-STD 810H.
3 Bazat pe testul de încărcare a sistemului de operare Chromium OS. Durata de utilizare de 10 ore cu o singură încărcare a fost determinată prin redarea în buclă a unui videoclip local la o intensitate mai mare de 80 de niți și la nivelul implicit de luminozitate a ecranului. Performanța bateriei se bazează pe o combinație de standby, navigare web și alte tipuri de utilizare. Timpul de încărcare necesită ca bateria să fie încărcată cel puțin 5%, cu dispozitivul inactiv și folosind încărcătorul inclus. Durata reală de viață a bateriei depinde de utilizare, specificații, aplicații și mediu, printre alți factori.
4 Cu excepția cazului în care se specifică altfel, vitezele WiFi se bazează pe performanțe teoretice. Performanțele reale pot varia.
5 Cu excepția cazului în care se specifică altfel, toate afirmațiile privind performanța se bazează pe performanța teoretică. Cifrele reale pot varia în situații reale.
6 Lățimea declarată a ramei laterale reprezintă distanța dintre marginea zonei de afișare a ecranului neactiv și marginea interioară a carcasei. Dacă lățimea carcasei este inclusă, lățimea ramei laterale este de 4,9 mm. Lățimea declarată a ramei inferioare este distanța dintre marginea zonei de afișare a ecranului neactiv și marginea vizibilă a ecranului atunci când laptopul este deschis la 90°. Măsurătorile se bazează pe configurația de afișaj standard (nu anti-glare).
7 Este necesară o conexiune la internet. Google, Google Play, YouTube și alte mărci sunt mărci comerciale ale Google LLC.
8 Disponibilitatea Google One variază în funcție de țară. Pentru detalii, vă rugăm să vă adresați partenerilor ASUS locali.
9 Disponibilitatea Google One variază în funcție de țară. Pentru detalii, vă rugăm să vă adresați retailerilor ASUS locali.
10 Specificațiile, conținutul și disponibilitatea produsului pot fi modificate fără notificare prealabilă și pot diferi de la o țară la alta. Performanța reală poate varia în funcție de aplicații, utilizare, mediu și alți factori. Specificațiile complete sunt disponibile la http://www.asus.com