Alienware lanseaza cel mai performant laptop AMD Advantage si prima tehnologie de afisare la 480Hz din industrie
8/8115
calendar_month 20 Iul 2022, 12:55

de: Vivian Lien, VP of Gaming
Alienware marcheaza astazi noi evolutii importante odata cu lansarea celui mai puternic laptop AMD Advantage™ de 17", introducerea pentru prima datai a tehnologiei de display la 480 Hz, care sfideaza standardele. Continuam sa ramanem fideli ethosului Alienware de a crea o experienta de gaming de varf. Aceste realizari au ca obiectiv sa va ofere imaginile mai clare, un gameplay mai fluid si o experienta mai captivanta, într-un mix perfect de tehnologie de gaming de top si design emblematic.

Alienware m17 R5: cel mai avansat laptop AMD Advantage
Pentru cei care apreciaza puterea bruta, Alienware m17 R5 este laptopul potrivit. Acesta îsi revendica tronul de cel mai puternic laptop AMD Advantage de 17" din lume, oferind performante cu adevarat remarcabile.

Modelul m17 R5 este rezultatul unui parteneriat cu AMD, care include procesoarele AMD Ryzen™ din seria 6000, grafica AMD Radeon™ RX 6000 si noile tehnologii AMD Smart Technologies. Actualizarea de astazi îi ureaza bun venit noului GPU AMD Radeon™ RX 6850M XT 12GB GDDR6 în gama de configuratii.

Iata o reîmprospatare a tuturor tehnologiilor inteligente AMD pe care le oferim cu mandrie prin Alienware m17 R5 pe anumite configuratii:


\\\\r\\\\n
  \\\\r\\\\n

 • AMD SmartShift Max: Schimbarea dinamica a puterii între un GPU Radeon si APU sporeste performanta pentru jocuri, randare si crearea de continut.
 • \\\\r\\\\n
\\\\r\\\\n


\\\\r\\\\n
  \\\\r\\\\n

 • AMD SmartAccess Graphics: Îmbunatatiti frame rates, reduceti latenta si economisiti bateria prin activarea grafica discreta Radeon sau a graficii Ryzen pentru a gestiona randarea si prezentarea, mentinand în acelasi timp AMD FreeSync™. Disponibil numai la anumite modele.ii
 • \\\\r\\\\n
\\\\r\\\\n


\\\\r\\\\n
  \\\\r\\\\n

 • Memorie AMD Smart Access: Obtineti un avantaj suplimentar atunci cand procesoarele dvs. Ryzen sunt capabile sa exploateze întregul potential al memoriei placii grafice Radeon.
 • \\\\r\\\\n
\\\\r\\\\n


\\\\r\\\\n
  \\\\r\\\\n

 • AMD FreeSync™ Premium: Obtineti o performanta fluida, fara artefacte, la aproape orice framerate. Aceasta tehnologie de sincronizare adaptiva se potriveste cu rata de reîmprospatare a graficii si a afisajului pentru un gameplay foarte fluid.
 • \\\\r\\\\n
\\\\r\\\\n
Alienware m17 R5 ofera viteze extrem de mari si timpi de raspuns remarcabili, astfel încat sa puteti juca titlurile dvs. preferate cu un gameplay fluid; veti avea senzatia ca jocul a devenit o extensie a simturilor dvs. De asemenea, m17 R5 este dotat cu tehnologia de racire Alienware Cryo-tech, cu o camera de vapori încorporata, pentru a sustine performante ridicate atunci cand jucati jocuri cu o grafica intensiva.

Display-urile la 480Hz în Alienware m17 R5 and x17 R2

Disponibila acum pe laptopurile de gaming Alienware m17 R5 si Alienware x17 R2, o tehnologie de afisare nou-nouta va fi remarcata de gameri. Display-urile noastre FHD (1920 x 1080) 480Hz 3ms aduc o multitudine de beneficii în timpul jocului, printre care: fluiditatea animatiilor pentru o urmarire mai usoara a tintelor, reducerea efectului fantoma care minimizeaza distragerea atentiei si o latenta mai mica a sistemului, ceea ce va va permite sa observati mai devreme alti jucatori.
În timp ce orice jucator poate beneficia de frame rates remarcabile pe care le ofera acest display de 480Hz, jucatorii competitivi care joaca jocuri cu ritm rapid vor observa imediat avantajele ratelor de reîmprospatare ridicate. Aceste ecrane sunt activate atat pentru AMD FreeSync™, cat si pentru NVIDIA G-SYNC cu Advanced Optimus. Datorita acestei generatii grafice, orice jucator care joaca titluri populare de jocuri esports poate debloca toate avantajele ecranelor de 480 Hz.Primul nostru 480Hz este construit special cu experiente premium, precum:

\\\\r\\\\n
  \\\\r\\\\n

 • Advanced Optimus: Controleaza automat MUX-ul hardware încorporat pentru a dezactiva iGPU si pentru a utiliza dGPU mai puternic al sistemului, ceea ce ofera un control suplimentar asupra performantei jocurilor si a duratei de viata a bateriei.
 • \\\\r\\\\n
\\\\r\\\\n


\\\\r\\\\n
  \\\\r\\\\n

 • ComfortView Plus: O solutie hardware încorporata, mereu activa, bazata pe lumina albastra redusa, care nu compromite acuratetea culorilor reale.
 • \\\\r\\\\n
\\\\r\\\\n


\\\\r\\\\n
  \\\\r\\\\n

 • Dolby Vision: Aduce profile de culoare si contrast optime care depasesc cu mult capacitatile HDR traditionale.
 • \\\\r\\\\n
\\\\r\\\\nAlternativ, oferim ecrane UHD (3840 x 2160) 120Hz 3ms pe laptopurile m17 R5 si x17 R2 pentru cei mai interesati de un display cu rezolutie mai mare decat de rate de reîmprospatare mai rapide.

i Pe baza analizelor interne, mai 2022.


ii AMD Smart Access Graphics este disponibil cînd alegeti optiunea display UHD 120Hz si grafica AMD Radeon™.