Acer lanseaza noua linie de laptopuri TravelMate Business AI
3/36837
calendar_month 31 Mai 2024, 10:50


Noile laptopuri TravelMate ofera experiente la nivel de afaceri cu cele mai noi solutii de AI, securitate si management, in design durabil de sasiu subtire si usor

Acer a anuntat astazi o noua gama de laptopuri de afaceri TravelMate imbunatatite cu inteligenta artificiala. Alimentate cu cea mai recenta generatie de procesoare cu NPU-uri incorporate, noile laptop-uri ofera profesionistilor si directorilor performanta, productivitate si mobilitate la nivelul urmator, pe langa functii de securitate si conectivitate imbunatatite.

Optimizate pentru a oferi noi capabilitati bazate pe AI si experiente pentru utilizatori, toate noile laptop-uri de afaceri vin cu Acer TravelMateSense pentru acces rapid la setarile si personalizarile de gestionare a dispozitivelor, o noua zona de experienta Acer pentru colectia de functii AI ale dispozitivelor si Copilot accesibil. printr-o tasta rapida dedicata [1] . Fiecare model ofera, de asemenea, functii avansate de securitate si administrare pentru a eficientiza implementarea si gestionarea dispozitivelor pentru afaceri, asigurand ca datele sunt protejate cu Trusted Platform Module (TPM) 2.0, securitate biometrica si un obturator de confidentialitate al camerei.

Acer TravelMate P6 14: experiente premium si calitate a afisajului OLED

Conceput pentru liderii de afaceri si directori, Acer TravelMate P6 14 (TMP614-73) este alimentat de cele mai recente procesoare Intel Core Ultra 7 cu Intel vPro Enterprise si Intel Graphics si Intel AI Boost incorporate pentru a debloca noi experiente AI, performanta, si eficienta energetica in dispozitivul premium. Laptopul de afaceri editia Intel Evo are pana la 32 GB de memorie LPDR5X [2] si pana la 1 TB M.2 PCIe SSD [2] ​pentru o viata de lunga durata a bateriei si un raspuns rapid chiar si atunci cand se gestioneaza sarcini mari de lucru.

Un panou uimitor de 14 inchi WQXGA+ OLED (2880 x 1800) cu optiune tactila, asociat cu un raport de aspect 16:10, rame inguste si sunetul DTS ® incanta utilizatorii cu experiente audio si vizuale captivante. Culorile cinematografice si claritatea miscarii pot fi experimentate atunci cand vizionati videoclipuri cu suport pentru gama de culori 100% DCI-P3 si certificare VESA HDR TrueBlack 500. TravelMate P6 14 vine, de asemenea, cu Wi-Fi 7 si Bluetooth ® 5.3 si o mare disponibilitate de porturi esentiale care accepta Thunderbolt 4 ™ pentru o conectivitate fara probleme si confort in timpul calatoriilor de afaceri.

Laptopurile din seria Acer TravelMate P4: cei mai buni companioni de lucru

Noua serie TravelMate P4 de laptop-uri de afaceri subtiri si usoare include un design convertibil de 14 inchi, precum si modele cu clapeta de 14 si 16 inchi, toate cu noi functii de performanta, securitate si gestionare a dispozitivelor pentru a sprijini profesionistii si tehnicienii IT. .

Acer TravelMate P4 Spin 14 2-in-1 (TMP414RN-54) permite utilizatorilor sa comute fara efort intre diverse sarcini si moduri si sa profite de portabilitatea sa, cantarind doar 1,49 kg si 21,9 mm grosime. Primeste o crestere a performantei cu un procesor Intel Core Ultra 7 165U [1] cu Intel Graphics incorporate si eligibilitate Intel vPro Enterprise si o durata lunga de viata a bateriei [2,3] pentru sesiuni de lucru eficiente plus capacitate de incarcare rapida atunci cand este necesar. Dispozitivul vine, de asemenea, cu un afisaj WUXGA de 14 inchi (1920 x 1200) cu optiune tactila si o rama ingusta 16:10 pentru o experienta vizuala si audio imbunatatita cu sunet imersiv DTS. Ajutand profesionistii cu mobilitate ridicata sa ramana conectati, TravelMate P4 Spin 14 vine cu Wi-FE 6E si conectivitate 4G LTE [2] optionala.Productivitatea si performanta fiabila sunt asigurate pe Acer TravelMate P4 16 (TMP416-53), deoarece este alimentat de cele mai recente procesoare Intel Core Ultra cu Intel vPro Enterprise [2] . Este acceptat in continuare cu Intel Unison, memorie DDR5 rapida dual-channel de pana la 64 GB si pana la 1 TB de stocare SSD PCIe, impreuna cu durata de viata extinsa a bateriei [2,3] . Detalii vizuale uimitoare sunt afisate pe afisajul cu rama ingusta WUXGA (1920x1200) [2] al dispozitivului , asociat cu tehnologia Acer TrueHarmony pentru un sunet ridicat. La fel ca modelul convertibil, laptopul de 16 inchi vine cu o varietate de porturi care ii ajuta pe profesionisti sa ramana conectati atunci cand nu sunt la birou.

Acer TravelMate P4 14 (TMP414-42-TCO) dispune de cele mai recente procesoare din seria AMD Ryzen PRO 8040 avansate cu AMD Ryzen AI, cu pana la opt nuclee de procesare de inalta performanta bazate pe arhitectura „Zen 4”, pentru a oferi performanta maxima aplicatii de colaborare, productivitate si creare de continut. Ryzen AI da putere computerului AI cu o viteza incredibila, permitand confidentialitate imbunatatita, durata excelenta de viata a bateriei si functionare foarte silentioasa. Accepta pana la 64 GB de memorie DDR5, pana la 1 TB de stocare PCIe Gen4, durata de viata extinsa a bateriei, caracteristici de securitate de ultima ora si solutii moderne de gestionare a mobilitatii intreprinderii ca parte a tehnologiilor AMD PRO

Toate dispozitivele din seria TravelMate P4 sunt proiectate pentru a rezista la rigorile uzurii zilnice, fara a impiedica performanta. Conformitatea lor de durabilitate militara [4] face exact acest lucru, iar Acer Dust Defender ajuta la minimizarea acumularii de praf in interior, care poate fi o cauza a incetinirii. Protectia dispozitivului se extinde si mai mult cu toate dispozitivele echipate cu TMP 2.0 discret, obturatoare de confidentialitate si cititoare de amprenta pentru autentificare securizata si un cititor optional de carduri inteligente pentru modelele TravelMate P4.

Imbunatatit cu functii AI

Fiecare dintre laptopurile de afaceri TravelMate este echipat cu noi functii AI pentru colaborare si creare, adunate in Acer Experience Zone din aplicatia TravelMateSense. Profesionistii creativi pot folosi Acer LiveArt, care ajuta la eliminarea instantanee a fundalului unei imagini [8] cu oameni, animale si obiecte si sa genereze harti de adancime pe imagini 2D. Cu pluginul GIMP si Intel Stable Diffusion [9] , acestea pot genera, de asemenea, ilustratii si imagini cu doar cateva clicuri si introducere simpla de text.

Aceste produse TravelMate sunt livrate, de asemenea, cu noul Acer PurifiedView 2.0, care utilizeaza NPU pentru a descarca aplicatii accelerate de AI pentru a optimiza consumul de energie si pentru a crea experiente mai fluide la videoconferinte si experiente de streaming live cu Background Blur, Incadrare automata si Contact vizual pentru a face utilizatorii sa arate ei mai buni in orice moment. Dispozitivele permit, de asemenea, Acer PurifiedVoice cu AI Noise Reduction pentru a suprima activ zgomotul de fundal pentru un sunet mai clar.

Solutii de suport pentru afaceri preinstalate

Suita de solutii comerciale Acer sprijina antreprenorii si proprietarii de afaceri sa gestioneze functiile de afaceri si sa protejeze informatiile vitale. Cu noul software TravelMateSense, utilizatorul poate optimiza, personaliza si accesa sistemele de asistenta de pe laptopurile lor cu un singur clic pe tasta TravelMateSense. „Fluxul de lucru” consolideaza toate functiile pe care utilizatorii le-ar putea avea nevoie in diferite scenarii de lucru (Intalnire, Away si Work) si poate fi personalizat in continuare in functie de preferinte specifice. „Secure Guard” ofera o gama larga de functii legate de securitate, inclusiv Filtrul dispozitivului USB, Unitatea securizata personala, Securizarea fisierelor si Blocarea dinamica pentru a proteja dispozitivele TravelMate de potentiale amenintari. Cu „Verificare”, utilizatorii pot examina starea componentelor vitale ale dispozitivului, cum ar fi stocarea, memoria RAM si starea bateriei, care vine cu un ghid pentru efectuarea calibrarilor pentru optimizarea incarcarii bateriei. Alte configuratii ale sistemului, cum ar fi modurile de performanta si incarcare, setarile ecranului si functia DustDefender, sunt disponibile impreuna cu o fereastra de prezentare generala a starii sistemului pe pagina de start pentru un raport de stare in timp real al dispozitivelor TravelMate.

Acer Office Manager este util, deoarece permite birourilor fara personal IT dedicat sa interogheze datele, sa centralizeze resursele si sa monitorizeze activele IT intr-un singur portal. Protectia datelor critice este, de asemenea, usoara, deoarece Acer ProShield Plus integreaza mai multe functii de securitate si management intr-o consola cu un singur client.

Certificat ecologic

Toate laptopurile Acer TravelMate sunt inregistrate EPEAT si incorporeaza utilizarea materialelor reciclate in design si ambalaj, intrunind cel mai exigent set de criterii pentru leadership in sustenabilitate in domeniul electronicii.

Pret si disponibilitate

Acer TravelMate P6 14 (TMP614-73) va fi disponibil in America de Nord in iulie, incepand de la 1.429,99 USD, si in EMEA in T3, incepand de la 1.359 EUR.

Acer TravelMate P4 Spin 14 (TMP414RN-54) va fi disponibil in America de Nord in iulie, incepand de la 1.329,99 USD, si in EMEA in T3, incepand de la 1.019 EUR.

Acer TravelMate P4 16 (TMP416-53) va fi disponibil in America de Nord in iulie, incepand de la 1.229 USD, si in EMEA in Q3, incepand de la 959 EUR.

Acer TravelMate P4 14 (TMP14-42-TCO) va fi disponibil in EMEA in Q4, incepand de la 949 EUR.Sondaj

Care este prima versiune de Windows pe care ati folosit-o?