Acer lanseaza noile laptopuri Chromebook Plus Enterprise in iunie, iulie si august
3/36835
calendar_month 31 Mai 2024, 10:40


Acer introduce astazi doua noi laptop-uri Acer Chromebook Plus Enterprise, ambele proiectate cu tehnologie puternica si capabilitati Google AI care asigura ca intreprinderile, forta de munca si angajatii din prima linie sunt echipate cu cea mai recenta tehnologie pentru a lucra in cloud mai eficient si in siguranta.

Ambele modele noi de Chromebook Plus Enterprise – Acer Chromebook Plus Enterprise 515 si Acer Chromebook Plus Enterprise Spin 514 – vin cu capabilitatile de afaceri ale ChromeOS deblocate, asigurand cea mai buna securitate din clasa, management simplu, acces flexibil si suport administrativ imbunatatit, toate cuplate cu viteza, memorie si stocare duble [1] . Acer Chromebook Plus Spin 514 (CP514-4HN) este disponibil si pentru consumatori sau persoane fizice.

„Noile modele Acer Chromebook Plus Enterprise aduc cele mai bune AI Google in ChromeOS organizatiilor pentru a spori eficienta si colaborarea dintre forta de munca”, a declarat James Lin, director general, Notebook-uri, Acer Inc.„Organizatii de toate tipurile, de la birouri corporative pana la intreprinderile mici, comertul cu amanuntul si asistenta medicala au nevoie de dispozitive fiabile, compatibile cu inteligenta artificiala, pentru a-si alimenta volumul de lucru, iar aceste noi laptop-uri Acer Chromebook Plus Enterprise ofera toate acestea si multe altele.”

Alimentate de pana la un procesor Intel ® Core ™ 7 150U [2] si echipate cu pana la 16 GB de RAM LPDDR5X, sistemele ofera performante de prim rang, capacitati sporite de multitasking si AI generative pentru a mentine forta de munca din cloud, echipele distribuite si angajatii. conectat si functioneaza eficient. Companiile si organizatiile se pot baza pe ChromeOS, asigurand functionarea sigura si buna a aplicatiilor vechi, de intreprindere si private. In plus, Chromebookurile Acer maresc timpul de functionare cu pana la 10 [2,3] ore de viata a bateriei si bateriile cu capacitati de incarcare rapida [2] .

Asistenta pentru videoconferinte pentru multe aplicatii, cu instrumente de apel Google AI

Angajatii care folosesc modelele Acer Chromebook Plus Enterprise pentru conferinte video pot alege aplicatia pe care o prefera cel mai mult, cum ar fi Zoom, Slack, Google Meet si Microsoft Teams, stiind ca vor arata si vor suna cel mai bine datorita camerelor web ale dispozitivelor cu zgomot temporal de la Acer. Reducere (TNR) pentru anularea zgomotului. Instrumentele de apeluri video Google incorporate pe ChromeOS imbunatatesc automat claritatea si iluminarea, anuleaza si mai mult zgomotul si estompeaza fundalul. Difuzoarele duble si DTS ® Audio completeaza experienta de conferinta cu un sunet de inalta calitate, fara distorsiuni.

Afisaje mari, care sporesc productivitatea, cu design robust si durabil

Noul Acer Chromebook Plus Enterprise 515 (CBE595-2/T) dispune de un ecran mare de 15,6 inchi Full HD (1920x1080) cu tehnologie IPS pentru a se asigura ca detaliile din foile de calcul, graficele si fotografiile sunt detaliate si vibrante. Afisajul mare ofera spatiu amplu pentru o tastatura numerica dedicata de pe tastatura, care ofera angajatilor din domeniile financiar, retail si servicii, precum si din disciplinele STEM o modalitate eficienta de a introduce date.

Extrem de portabil la doar 1,5 kg (3,31 lbs), ecranul WUXGA (1920x1200) de 14 inchi al Acer Chromebook Plus Enterprise Spin 514 (CPE594-1N) poate fi folosit in patru moduri diferite datorita designului convertibil 2 in 1 al dispozitivului. Balamalele sale de 360 ​​de grade permit lui Acer Chromebook Plus Spin 514 sa se transforme dintr-un laptop traditional in modul tableta pentru introducerea comoda prin atingere si luarea de note prin intermediul unui stylus activ USI [2,4] direct pe sticla Antimicrobiana Corning ® Gorilla ® Glass a ecranului . ​Ambele modele noi Acer Chromebook Plus Enterprise au un sasiu durabil, compatibil cu MIL-STD 810H si rezistent la impact. In plus, arata profesionist pe un birou pentru setarile orientate catre clienti, in mediile de vanzare cu amanuntul, in intalniri, precum si in deplasare. Ambele au optiunea pentru o tastatura iluminata din spate, astfel incat productivitatea sa poata continua in conditii de lumina scazuta. Angajatii si lucratorii din cloud vor ramane conectati cu Wi-Fi 6E rapid si fiabil si se pot conecta si incarca dispozitive printr-o selectie larga de porturi, inclusiv porturi HDMI si USB Type-C duale.

Noile dispozitive Acer Chromebook Plus sustin misiunea Earthion a companiei , oferind mai multe inregistrari EPEAT [5], precum si functii ecologice, cum ar fi touchpad-ul OceanGlass™ realizat din deseuri de plastic din ocean. Contine materiale reciclate, ambalaje durabile si un design eficient din punct de vedere energetic care indeplineste certificarea Energy Star.

Laptopuri Acer Chromebook Plus Enterprise gata pentru afaceri

Noile modele Acer Chromebook Plus Enterprise sunt gata cu capabilitatile de afaceri incorporate ale ChromeOS deja deblocate, permitand departamentelor IT si fortei de munca pe care le sprijina sa se integreze rapid cu inscriere fara atingere si sa ramana productive cu politici usor de gestionat pentru dispozitive care simplifica utilizatorul experiente. ChromeOS protejeaza oamenii de incalcari ale securitatii si profitabilitatea finala de atacuri costisitoare cu functii precum managementul bazat pe cloud, securitate avansata si controale granulare. Gestionarea actualizarilor, a rapoartelor de perspectiva si a problemelor tehnice este mai usoara cu asistenta Google 24/7 si asistenta pentru depanarea ChromeOS.

Chrome Education Upgrade pentru implementarea, managementul scolii

Noile modele Acer Chromebook Plus sunt disponibile si cu Chrome Education Upgrade pentru gestionarea fara probleme a dispozitivelor in scoli. Chrome Education Upgrade ajuta administratorii sa gestioneze dispozitivele la scara si va oferi politici de administrare pentru a ajuta la gestionarea tuturor functiilor Chromebook Plus. Administratorii pot folosi, de asemenea, functiile functionale ale Chrome Education Upgrade, cum ar fi inregistrarea fara atingere si asistenta Google 24/7.

Pret si disponibilitate

Acer Chromebook Plus Enterprise 515 (CBE595-2/T) va fi disponibil in America de Nord in iunie, incepand de la 649,99 USD, si in EMEA in iunie, incepand de la 579 EUR.

Acer Chromebook Plus Enterprise Spin 514 (CPE594-1N) va fi disponibil in America de Nord in august, incepand de la 749,99 USD, si in EMEA in iulie, incepand de la 679 EUR.

Acer Chromebook Plus Spin 514 (CP514-4HN) va fi disponibil in America de Nord in august, incepand de la 549,99 USD, si in EMEA in iulie, incepand de la 679 EUR.