Acer lanseaza laptopul de gaming Nitro V 16 alimentat de noi procesoare AMD Ryzen 8040 Series
3/35694
calendar_month 07 Dec 2023, 14:45


Acer a anuntat noul laptop de gaming Nitro V 16 (ANV16-41), construit pentru jucatorii ocazionali care cauta un dispozitiv bine echilibrat, cu functii moderne si multe altele. Cel mai recent laptop Nitro V este alimentat de noile procesoare AMD Ryzen ™ 8040 Series cu tehnologie Ryzen ™ AI integrata si GPU-uri pentru laptopuri NVIDIA ® GeForce RTX ™ 40 Series cu DLSS 3.5 pentru a oferi performanta versatila, baterie de lunga durata si tehnologii bazate pe inteligenta artificiala. Chiar si in plina lupta, Nitro V 16 se mentine rece prin un sistem dublu de ventilatoare care tine utilizatorii in centrul actiunii cu imagini uimitor de captivante.

„Acer si AMD continua sa colaboreze pentru a oferi experiente de joc sustinute de AI cu cel mai recent laptop Nitro alimentat de noile procesoare AMD Ryzen 8040 Series”, a declarat James Lin, director general, Notebook-uri, Acer Inc. „Combinat cu optiuni de afisare cu rata de reimprospatare rapida, functii imbunatatite, Nitro V 16 aduce un nou laptop de jocuri interesant, cu AI-Ready pentru toate tipurile de jocuri si jucatori.”

Experiente de joc fara intreruperi cu procesoarele AMD Ryzen 8040 Series

Nitro V 16 ofera performanta si eficienta pentru jocuri cu noile procesoare AMD Ryzen 7 8845HS la carma. Folosind designul arhitecturii de baza „Zen 4”, jucatorii pot savura viteze fiabile in streaming sau cand joaca, cu o durata de viata lunga a bateriei, dezvoltata din optimizarea bateriei inteligente si a functiilor de gestionare a energiei din a treia generatie (PMF). Laptopul de gaming cu Windows 11 produce, de asemenea, imagini fluide, imbunatatite cu inteligenta artificiala, pe jocuri si aplicatii ray-traced cu GPU-uri pentru laptop pana la NVIDIA GeForce RTX 4060 si tehnologie DLSS 3.5 . Tehnologiile GeForce RTX sunt acceptate in peste 500 de jocuri si aplicatii populare, inclusiv jocuri de succes precum Cyberpunk 2077 si Alan Wake 2. Cu pana la 32 GB de memorie RAM DRR55600 si pana la 2 TB spatiu de stocare SSD PCIe Gen 4, pe deasupra avand un sistem de racire cu doua ventilatoare de ultima ora, Nitro V 16 este bine echipat pentru a face fata jocurilor grele si transferurilor de date.

Ofera tot ce ai nevoie si mai mult

Dispunand de optiuni de afisare WQXGA sau WUXGA de 16 inchi cu rate de reimprospatare de 165 Hz si timpi de raspuns de 3 ms, Nitro V 16 prezinta imagini fluide, cu efecte fantoma minime si rupere a ecranului pentru sesiuni de joc fara estompare. Jucatorii vor avea un avantaj competitiv, deoarece pot vedea si auzi fiecare detaliu datorita raportului de aspect larg de 16:10 al panoului, plus difuzoarele sale cu DTS X: Ultra pentru un sunet clar de cristal. O suita de functii activate AI poate fi, de asemenea, evidentiate atunci cand transmiteti in flux sau conversati prin chat video cu Acer PurifiedView ™ si Acer PurifiedVoice ™ 2.0. 

Jucatorii pot monitoriza performanta si temperatura dispozitivului folosind aplicatia de utilitate NitroSense cu un singur clic pe tasta NitroSense dedicata. Jucatorii de accesorii vor aprecia, de asemenea, gama completa de porturi periferice si de conectivitate a Nitro V 16, inclusiv un USB 4 tip C cu functionalitate completa, doua porturi USB 3 (unul care permite incarcarea offline), un port HDMI si compatibilitatea cu Wi-Fi 6E. In cele din urma, laptopul vine si cu o luna de Xbox Game Pass, astfel incat utilizatorii sa se poata bucura de cele mai recente titluri.Pret si disponibilitate

Nitro V 16 (ANV16-41) va fi disponibil in America de Nord in martie 2024, incepand de la 999,99 USD si in EMEA in aprilie 2024, incepand de la 1199 EUR.

Specificatiile exacte, preturile si disponibilitatea vor varia in functie de regiune.

sursa: news.acer.com