Acer extinde gama de laptopuri Chromebook Plus cu un nou model de 14 inchi alimentat de procesoare Intel Core
3/36503
calendar_month 19 Apr 2024, 16:20


Acer a anuntat ca si-a extins linia de laptopuri Chromebook Plus cu Acer Chromebook Plus 514 (CB514-4H/T), oferind utilizatorilor un model de performanta, compact si durabil, care le permite sa faca mai mult cu Capacitatile AI ale Chrome OS.

„Noul Acer Chromebook Plus 514 (CB514-4H/T) ofera combinatia cautata de design portabil, ecran Full HD de 14 inchi si tehnologie orientata spre performanta, care le permite utilizatorilor sa profite la maximum de capabilitatile interesante oferite de Chromebook Plus”, a declarat James Lin, director general, Notebook-uri, Acer Inc. „Studentii, companiile, familiile si persoanele trebuie sa fie mai productive, conectate si imputernicite ca niciodata si pot realiza acest lucru folosind dispozitivele Acer Chromebook Plus.”

Noul Acer Chromebook Plus 514 este cea mai recenta adaugare la gama Acer de laptop-uri Chromebook Plus, care ofera performante si experiente Chromebook imbunatatite, punand accent pe design hardware mai bun cu afisaje si camere imbunatatite asociate cu productivitate, creativitate si capabilitati multimedia puternice.

Tot ceea ce este necesar pentru a face mai mult cu Chromebook Plus

La fel ca toate laptopurile Acer Chromebook Plus , utilizatorii au puterea de a face mai mult cu noul Chromebook Plus 514 (CB514-4H/T). Alimentat de un procesor Intel ® Core ™ i3-N305 [2] si de 8 GB RAM LPDDR5 amplu, Acer Chromebook Plus 514 ofera viteza, memorie si stocare de doua ori mai mare [3] , oferind performanta receptiva si multitasking eficient, indiferent daca ruleaza. aplicatii incorporate bazate pe inteligenta artificiala, cum ar fi Google Docs si Fotografii, vizionarea emisiunilor preferate in full HD pe un afisaj de 1080p sau realizarea de filme cu LumaFusion. In plus, procesorul asigura distractia pe tot parcursul zilei cu pana la 11 [1] ore de utilizare a bateriei cu incarcare rapida [1] .

Ecranul Full HD de 14 inchi al Chromebookului dispune de tehnologie IPS, luminozitate de 300 de niti si unghiuri largi de vizualizare, asigurandu-se ca totul pe el – de la videoclipuri si fotografii la imagini si text – este vibrant, clar si clar. Afisajul este paleta perfecta pentru a prelua instrumente de proiectare grafica si editare foto bazate pe inteligenta artificiala, cum ar fi Magic Eraser in aplicatia Google Foto incorporata, precum si Adobe Photoshop [4] si Adobe Express [5], cu ajutorul AI generativ Adobe Firefly. . In plus, afisajul Chromebook Plus 514 este disponibil in modele tactile si non-touch, cu acoperire anti-orbire, astfel incat sa poata fi savurat in conditii de lumina puternica.

Combinatia puternica a dispozitivului Chromebook Plus 514 de Wi-Fi 6E rapid si fiabil si instrumente de conferinta face sa pastrati legatura usor si placut. Camera web de 1080p dispune de Reducere temporala a zgomotului (TNR) pentru anularea zgomotului, plus instrumente bazate pe inteligenta artificiala care imbunatatesc claritatea, iluminarea si fundalul neclar. Functia de expunere automata faciala a camerei web ajusteaza expunerea in functie de conditiile de iluminare din jurul fetei subiectului pentru imagini mai magulitoare; De asemenea, dispune de lentile din sticla albastra pentru a produce imagini de inalta calitate chiar si in conditii de lumina scazuta. Cand este nevoie de confidentialitate, camera web poate fi inchisa cu un obturator fizic sau utilizatorii pot dezactiva microfoanele duale si pot opri camera cu un singur clic. In plus, imaginile exceptionale sunt completate de difuzoare duble orientate in sus cu DTS ® Audio.Aceasta noua linie va fi vanduta in configuratii cu pana la 512 GB de stocare pentru a se asigura ca utilizatorii pot stoca creatii importante la nivel local. Cand utilizatorii Acer Chromebook Plus 514 sunt departe de o conexiune la internet, Sincronizarea fisierelor pe Chromebook Plus face ca Documentele, Foile de calcul si Prezentarile Google sa fie intotdeauna accesibile, fie online, fie offline [6] .

Design portabil si durabil pentru conectivitate, durabilitate

Acer Chromebook Plus 514 a fost conceput pentru a fi portabil, dar durabil, astfel incat utilizatorii sa poata experimenta performantele sale puternice din mers pe tot parcursul zilei. Cu o greutate de numai 1,43 kg (3,15 lb) si o grosime de 20,5 mm (0,81 inchi), noul Chromebook este compatibil cu US MIL-STD 810H [7] , facandu-l gata sa reziste la uzura zilnica. De asemenea, poate fi conectat la cele mai recente dispozitive, fie prin Bluetooth™ 5.2 [2], fie prin selectia sa larga de porturi care include doua porturi USB 3.2 Gen 1 Type-C (cate unul pe fiecare parte) care accepta incarcarea USB.

In conformitate cu angajamentul Acer de a crea un impact pozitiv continuu asupra mediului, noul Acer Chromebook Plus 514 sprijina misiunea Earthion a companiei , oferind mai multe inregistrari EPEAT [8], precum si functii ecologice, cum ar fi touchpad-ul OceanGlass™ din ocean. -deseuri de plastic legate. Contine materiale reciclate, ambalaje durabile si un design eficient din punct de vedere energetic care indeplineste certificarea Energy Star.

Gestionare fara intreruperi a dispozitivelor pentru scoli

Noul Acer Chromebook Plus 514 este disponibil cu Chrome Education Upgrade pentru gestionarea fara probleme a dispozitivelor in scoli. Chrome Education Upgrade ajuta administratorii sa gestioneze dispozitivele la scara si va oferi politici de administrare pentru a ajuta la gestionarea tuturor functiilor Chromebook Plus. Acer Chromebook Plus 514 este un dispozitiv excelent pentru educatori si personal, precum si pentru studentii din invatamantul superior, ajutandu-i sa acceseze instrumente precum Screencast, Adobe Express si File Sync pentru a permite productivitatea offline. Echipati cu controale puternice, administratorii pot maximiza productivitatea, eficientiza utilizarea dispozitivului si pot implementa cu usurinta configuratii de securitate pentru a se asigura ca comunitatea lor scolara ramane ferita de amenintari. Administratorii pot folosi, de asemenea, functiile functionale ale Chrome Education Upgrade, cum ar fi inregistrarea fara atingere si asistenta Google 24/7.

Acer Chromebook Plus Enterprise 514 deblocheaza resurse pentru afaceri

Noua linie Chromebook Plus este disponibila si cu Chrome Enterprise Upgrade, deblocand capabilitatile de afaceri incorporate ale ChromeOS. Acer Chromebook Plus Enterprise 514 permite departamentelor IT si fortei de munca pe care le sprijina sa se integreze rapid cu inregistrarea fara atingere, sa ramana productivi cu politici usor de gestionat pentru dispozitive care simplifica experientele utilizatorilor si pastreaza datele si utilizatorii in siguranta cu functii precum controlul datelor si dispozitivul de la distanta stergeti pentru a preveni scurgerile de date. Cu asistenta pentru administratorul IT 24/7 si asistenta pentru depanarea ChromeOS, gestionarea actualizarilor, rapoartelor de perspectiva si problemelor tehnice au fost, de asemenea, simplificate.

Pret si disponibilitate

Acer Chromebook Plus 514 (CB514-4H/T) va fi disponibil in America de Nord in luna mai, incepand de la 399,99 USD, si in EMEA in iunie, incepand de la 479 EUR.

Specificatiile exacte, preturile si disponibilitatea vor varia in functie de regiune. 

Specificatii

Nume

Acer Chromebook Plus 514

Model

CB514-4H/T

Sistem de operare

ChromeOS

Ecran

Ecran de 14,0" cu tehnologie IPS (In-Plane Switching), Full HD (1920x1080), luminozitate ridicata Acer ComfyView™ LCD TFT iluminat cu LED-uri, optional multi-touch integrat

Procesoare

Procesor Intel® Core™ i3-N305 (6 MB Smart Cache, 1,8 GHz cu tehnologie Intel® Turbo Boost 2,0 pana la 3,8 GHz)

Grafica

Grafica Intel® UHD

Memorie

8 GB de memorie de sistem LPDDR5 SDRAM la bord

Depozitare

Pana la 512 GB, PCIe Gen 3, 8 Gb/s, NVMe

Dimensiuni (mm si inci)

326,87 (L) x 224,93 (D) x 20,5 (I) mm (12,87 x 8,86 x 0,81 inchi)

Greutate

1,43 kg (3,15 lbs.)

Baterie

Baterie Li-ion cu 3 celule de 53 Wh, incarcare rapida

Durata de viata a bateriei

11 ore

Wifi

LAN wireless Wi-Fi 6E

Caracteristici

Touchpad OceanGlass™

Porturi

Doua porturi USB Type-C (care accepta DisplayPort si incarcare USB), doua porturi USB Type-A, cititor de carduri MicroSD

Aparat foto

Camera Full HD cu obturator de confidentialitate, Expunere automata faciala, Reducere temporala a zgomotului

Disclaimer

Specificatiile pot varia in functie de model si/sau regiune. Toate modelele sunt in functie de disponibilitate

Note:

[1] Durata de viata a bateriei poate varia in functie de model si configuratie. Bazat pe puterea Google. LoadTest. (http://www.chromium.org/chromium-os/testing/power-testing). Durata reala de viata a bateriei variaza in functie de model, configuratie (inclusiv capacitatea de stocare, capacitatea RAM, procesorul in uz, tipul de afisare si rezolutia etc.), aplicatii, setarile de gestionare a energiei, conditiile de operare si caracteristicile utilizate.
​[ 2] Specificatiile pot varia in functie de pe model si/sau regiune.
​[ 3] ​ In comparatie cu cele mai vandute Chromebookuri din iulie 2022 pana in decembrie 2022.
​[ 4] Este necesar un abonament. Perioada de incercare de 3 luni se incheie pe 31 decembrie 2024. ​​[
5]Se aplica Termenii si conditiile. Accesati chromebook.com/perks pentru detalii complete ale ofertei. Oferta limitata. Se aplica pana la epuizarea stocurilor.
​[ 6]Trebuie sa fii conectat la internet pentru a configura aceasta functie. Este necesara descarcarea. Trebuie sa aiba spatiu de stocare disponibil in Drive.
​[ 7] MIL-STD 810G/H este un protocol de testare efectuat in setari controlate si nu garanteaza performanta viitoare in toate situatiile. Nu incercati sa simulati aceste teste, deoarece daunele rezultate din acestea nu vor fi acoperite de garantia standard a Acer.
​[ 8] Inregistrarea EPEAT® variaza in functie de tara. Consultati http://www.epeat.net/ pentru starea de inregistrare pentru fiecare tara.