hit.ro  »  Multimedia  »  Jocuri  »  Zvon: Lansarea GTA V pe PC, XBOX One si PS4 ar putea fi amanata pentru 2015

Zvon: Lansarea GTA V pe PC, XBOX One si PS4 ar putea fi amanata pentru 2015

calendar_month 01 Sep 2014, 13:15
Update: Se pare ca zvonul privind amanarea lansarii GTA V a fost infirmat de cei de la RockStar Suport (multumim Danii Coman pentru sesizare!). Din pacate, RockStar nu precizeaza data de lansare (cel mai des se vorbeste despre 14 noiembrie), iar ca raspuns la solicitarile unor fani pentru confirmarea lansarii jocului, Suportul companiei ne trimite cu un link catre informatii vechi de acum doua luni...
Nu este o veste neobisnuita in industria gamingului, dar poate fi una enervanta pentru fanii genului - lansarea Grand Theft Auto V pentru PS4, Xbox si PC ar ptuea fi amanata de catre RockStar pana prin 2015. Momentan nu avem de-a face decat cu un zvon dar, cum se stie, nu prea iese fum fara foc.

Potrivit unor surse citate de Geek, tacerea pe care a adoptat-o RockStar cu privire la versiunea pentru PC, Xbox One si PS4 a GTA V este una suspecta si deloc "pe linia" companiei care, inainte cu cateva luni de lansarile oficiale, isi pune in functiune masinaria de marketing. Daca zvonurile se confirma, fanii care aspetau jocul in noiembrie vor fi dezamagiti in mod sigur, iar lansarea ar putea avea loc abia la inceputul lui 2015, cu alte cuvinte, dupa perioada sarbatorilor.
Dar, cum va spuneam inca de la inceput, sunt doar supozitii si este posibil ca la sfarsitul acestei luni sau chiar mai devreme sa auzim cateva vesti de la RockStar pe tema GTA V pentru PS4, PC si Xbox One.
Vom reveni pe marginea subiectului imediat ce apar noi informatii 

Sondaj

Ce jocuri vor avea cel mai mare succes anul acesta?