hit.ro  »  Gadgeturi  »  Jocuri - Console  »  World of Warcraft va putea fi jucat gratuit pana la nivelul 20

World of Warcraft va putea fi jucat gratuit pana la nivelul 20

calendar_month 04 Iul 2011, 10:18
Blizzard Entertainment renunta la taxa luna de 9.90 euro pe luna si le permite jucatorilor acces gratuit la MMOPRG-ul World of Warcraft.
Pana in prezent, publisher-ul le oferea utilizatorilor noi un free trial de 14 zile, insa aceasta perioada a fost inlocuita de noul sistem gratuit, informeaza The Telegraph.
Proaspat lansatul serviciu, numit World of Warcraft Starter Edition, le va permite jucatorilor accesul pana la nivelul 20, insa va contine anumite restrictii, astfel incat jucatorii vor putea detine maxim 10 gold, iar trade-ul cu alti utilizatori va fi limitat la 100 ranks.
Pe langa noul sistem, Blizzard a lansat si un patch pentru joc, numit Rage of the Firelands, care adduce noi quest-uri pentru useri si o interfata imbunatatita. Jucatorii cu conturi gratuite vor putea cumpara intregul joc, impreuna cu noul expansion, pentru 20 de dolari. Ca un bonus, pentru cei care detin deja World of WarCraft, Range of Firelands va fi gratuit.
World of Warcraft a fost lansat in 2004, iar in present are 11 milioane de abonati, cifra care il transforma in cel mai popular MMOPRG din universul jocurilor video.