hit.ro  »  Multimedia  »  Jocuri  »  Top Eleven devine cel mai popular joc mobil de sport din lume cu peste 100 de milioane de utilizatori inregistrati

Top Eleven devine cel mai popular joc mobil de sport din lume cu peste 100 de milioane de utilizatori inregistrati

calendar_month 13 Mai 2015, 12:45
Dezvoltatorul Nordeus a anuntat ca popularul joc de sport Top Eleven a depasit o suta de milioane de utilizatori inregistrati. Aceasta performanta face din acest joc de tip football manager, disponibil exclusiv pentru dispozitive mobile, cel mai popular joc mobil de sport din lume, potrivit unui comunicat de presa.

In fiecare luna, peste 10 milioane de jucatori isi pun la incercare abilitatile de manager de fotbal prin intermediul jocului. Zilnic, peste 4 milioane de jucatori se conecteaza la Top Eleven, pentru a-si administra cluburile si pentru a-si provoca prietenii la meciuri amicale sau la campionate.
Daca am reuni pe toti jucatorii Top Eleven din lume, acestia ar putea forma a 13-a cea mai mare tara din lume. Top Eleven din lume este promovat cu ajutorul lui Jose Mourinho, manager-ul FC Chelsea.

Fiecare utilizator are acelasi scop: sa-si creasca clubul virtual pana reuseste sa ajunga cel mai bun manager de fotbal din lumea jocului.
Concomitent, dezvoltatorul jocului Nordeus se pregateste sa-si serbeze cea de-a cincea aniversare.
Toti jucatorii vor fi rasplatiti pe perioada celebrarii aniversarii cu uniforme si sigle de club speciale.
Top Eleven este disponibil in mod gratuit pe iOS si pe Android. 

Sondaj

Folositi internetul pentru: