hit.ro  »  Multimedia  »  Jocuri  »  Steam prezinta saptamana viitoare un device de Realitate Virtuala si noul Steam Controller

Steam prezinta saptamana viitoare un device de Realitate Virtuala si noul Steam Controller

calendar_month 24 Feb 2015, 14:03
Steam a publicat pe pagina oficiala de internet un anunt prin care isi informeaza fanii ca saptamana viitoare, in cadrul Game Developers Conference 2015 care se va desfasura in San Francisco, va prezenta un nou device de Realitate Virtuala, SteamVR, care este, cel mai probabil, un headset.
Steam nu da prea multe detalii deocamdata, dar aflam ca gadgetul se numeste SteamVR si va putea fi testat in premiera pe 4 martie (la GDC 2015). Evenimentul de prezentare pentru noul hardware va avea loc sub motto-ul "Steam universe is expanding". Desi toate indiciile duc spre lansarea unui device similar Oculus Rift, ramane de vazut la modul concret ce tip de gadget de Realitate Virtuala ni se pregateste.
Oricum, trebuie sa mentionam ca nu este prima data cand scriem despre un posibil headset VR de la Valve, iar primele informatii pe marginea acestui subiect au aparut inca din anului 2013.

Tot pe 4 martie in cadrul GDC 2015, Steam va face cateva demonstratii cu noul Steam Controller (vedeti prima versiune Steam Controller in actiune la sfarsitul stirii, intr-un clip demo).
Nu in ultimul rand, se pare ca Steam nu se va limita doar la prezentarea celor doua device-uri mentionate mai sus, ci va aduce la prezentare si o serie noua de gadgeturi, despre care, din pacate, inca nu avem detalii.

Sursa: Steam via TNW 

Sondaj

Care credeti ca e cel mai bun sistem de operare pentru telefoane?