hit.ro  »  Gadgeturi  »  Jocuri - Console  »  SimCity beta mai poate fi testat si astazi!

SimCity beta mai poate fi testat si astazi!

calendar_month 28 Ian 2013, 11:24
Intre 25 si 28 ianuarie, cei de la Maxis au pus la dispozitia jucatorilor varianta beta a SimCity, joc ce va avea lansarea oficiala in 5 martie.
Astfel, cei care s-au inscris si au fost selectati au putut testa gratuit jocul pentru o ora. Ei au avut la dispozitie instrumentele necesare pentru a crea orase de marime medie si specializate pe industrii diferite. Nu uitati insa ca si astazi se mai poate incerca beta-ul SimCity!

Ce este nou?
Dupa cum spunii producatorii, SimCity introduce o lume cu infinite posibilitati. Noua tehnologie GlassBox ofera o incredibila adancime a simularii. De asemenea, este cel mai vast joc de administrare a unui oras de pana acum. De asemenea, jucatorii pot controla o regiune cu mai multe orase si pot administra pana la 16 orase in acelasi timp, fiecare specializat pe o industrie diferita.

Varianta multiplayer este prima din serie, adaugand o noua dimensiune jocului. Actiunile influenteaza atat orasul cat si regiunea, jucatorii putand colabora sau concura pentru a obtine distinctii. In plus, SimCity simuleaza actualizari in timp real de la noi provocari pana la noi caracteristici si continut.