hit.ro  »  Multimedia  »  Jocuri  »  O companie dezvoltatoare de jocuri video are in plan sa angajeze peste 1000 de specialisti in primii cinci ani de activitate

O companie dezvoltatoare de jocuri video are in plan sa angajeze peste 1000 de specialisti in primii cinci ani de activitate

calendar_month 06 Dec 2022, 12:00
Compania dezvoltatoare de jocuri video Keywords deschide un studio in Bucuresti
Cu peste 70 de studiouri in 26 de tari, Keywords a intrat oficial in Europa de Est in 2021, odata cu achizitia AMC Ro Studio
Keywords, unul dintre cei mai importanti furnizori de servicii tehnice si creative pentru industria globala de jocuri video, deschide un studio in Bucuresti si are in plan sa angajeze peste 1000 de specialisti in primii cinci ani de activitate. Deschiderea studioului Keywords in Romania vine la un an de cand compania a intrat oficial pe piata locala, prin achizitia AMC Ro Studio, studio de grafica 3D pentru jocuri video.
Hub-ul din Bucuresti va extinde reteaua globala de studiouri Keywords, alaturi de multe alte hub-uri, printre care cele din Dublin, Katowice, Paris si Milano. Noul studio va contribui, de asemenea, la cresterea echipei de 12000 de oameni, avand in plan sa angajeze peste 30 de specialisti pentru roluri de player support si software development in urmatoarele luni.
“Keywords Studios are o vasta experienta pe intregul ciclu de viata al dezvoltarii jocurilor: incepand de la dezvoltare, la testare, pana la lansare pe piata si suportul post-lansare. Multe din aceste servicii le oferim de aproape 25 de ani unora dintre cele mai importante companii de jocuri din lume precum Activision Blizzard, Bandai Namco, Bethesda sau Electronic Arts. Ne dorim sa contribuim la dezvoltarea industriei din Romania, oferind viitorilor colegi posibilitatea de a isi aduce aportul la dezvoltarea unora din cele mai populare jocuri din lume. De asemenea, studioul local va contribui si mai mult la cresterea globala de specialisti a Keywords, care se ridica la peste 12000 de persoane si creste pe zi ce trece,” a precizat Vlad Alexandru, Director Regional (Europa de Est) la Keywords Romania.
„Cautam sa angajam nu doar in Bucuresti, ci oriunde in tara, oferind numeroase locuri de munca remote si contribuind astfel la dezvoltarea unor regiuni care pana acum nu au fost in planul majoritatii multinationalelor. Este o prioritate pentru noi sa oferim specialistilor cu care vom lucra un echilibru intre munca si viata personala si o recunoastere financiara corecta in raport cu activitatea, experienta, vechimea si performantele lor,” a mai precizat Vlad Alexandru.
In ultimii ani, Keywords a achizitionat mai multe studiouri dezvoltatoare de jocuri video din intreaga lume precum Forgotten Empires, Mighty Games, Smoking Gun, dar si AMC Ro Studio din Romania, prin care compania si-a facut intrarea in Europa de Est anul trecut.
Keywords ofera servicii de-a lungul intregului ciclu de dezvoltare a jocului prin trei linii de servicii: Create (Arta, dezvoltare de jocuri, dezvoltare audio), Globalize (Testare, Localizare) si Engage (Suport pentru jucatori, Cercetare, Marketing). Parte a grupului Keywords, AMC Ro Studio va continua sa ofere serviciile creative ale companiei in aceasta regiune, in timp ce Keywords se va concentra in Romania pe dezvoltarea ofertei complete de servicii a companiei.
Keywords a lucrat de-a lungul anilor la o multitudine de proiecte pentru partenerii sai, oferind servicii de dezvoltare pentru titluri jucate de milioane de oameni din intreaga lume precum Star Wars Jedi: Fallen Order, Valorant, League of Legends, Clash Royale, Anthem, Doom Eternal, Mass Effect, Gears of War, Mortal Kombat, Just Cause, Tomb Raider, Mafia, World of Tanks si multe altele. 

Sondaj

Ce marca de telefon considerati ca e cea mai buna la ora actuala?